ارسال به دیگران پرینت

عباس عبدی | تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

نفوذ امنیتی؛ عجیب‌ترین پدیده تجاوز اخیر | عباس عبدی: مسیر اشتباه امنیتی، زمینه‌ساز بحران امروز شد

عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی، در یادداشتی با عنوان «پدیده عجیب این تجاوز»، از ضعف‌های ساختاری و اشتباهات گذشته در حوزه امنیت کشور انتقاد کرد و نفوذ امنیتی را مهم‌ترین و غیرمنتظره‌ترین بخش تجاوز نظامی اخیر دانست.

نفوذ امنیتی؛ عجیب‌ترین پدیده تجاوز اخیر | عباس عبدی: مسیر اشتباه امنیتی، زمینه‌ساز بحران امروز شد

عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی، در یادداشتی با عنوان «پدیده عجیب این تجاوز»، از ضعف‌های ساختاری و اشتباهات گذشته در حوزه امنیت کشور انتقاد کرد و نفوذ امنیتی را مهم‌ترین و غیرمنتظره‌ترین بخش تجاوز نظامی اخیر دانست.

وی با اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس مبنی بر فعالیت ۲۰ ساله شبکه‌های نفوذ رژیم صهیونیستی در ایران، گفت: نکته قابل توجه آن است که این شبکه‌ها درست زمانی شکل گرفتند که هم‌فکران همین نماینده، با شعار مقابله با اسرائیل، قدرت را در دست گرفتند.

عبدی با یادآوری ماجرای فشار بر مازیار ابراهیمی برای اعتراف اجباری در پرونده ترور دانشمندان هسته‌ای، افزود: به جای پرداختن به ریشه‌های نفوذ و مقابله واقعی با عوامل خرابکار، فضای امنیتی صرفاً به ابزار سیاسی و حذف رقبای داخلی تبدیل شد و تمرکز دستگاه‌های اطلاعاتی از تهدیدات واقعی منحرف شد.

وی با انتقاد از غلبه رویکرد تبلیغاتی به جای اقدامات اطلاعاتی مؤثر، گفت: نتیجه این سیاست‌ها آن بود که در شب تجاوز اخیر، ده‌ها و شاید صدها ریزپرنده از داخل کشور به پرواز درآمدند و خسارات قابل توجهی وارد کردند، بدون آن‌که کسی در مجلس یا نهادهای نظارتی، مسئولیت ضعف‌های امنیتی را بپذیرد.

عبدی همچنین به سکوت نمایندگان درباره عملکرد ۲۰ ساله این شبکه‌های نفوذ اشاره کرد و گفت: متأسفانه برخی نمایندگان به‌جای پیگیری مسائل امنیتی، تمرکز خود را صرف مسائلی چون محدود کردن زنان کرده‌اند، در حالی که حتی بخش‌هایی از مصوبات آن‌ها، عملاً دستگاه‌های امنیتی و نظامی را نیز وارد طرح‌های پرحاشیه و بحث‌برانگیز می‌کند.

«با مردم کاری ندارن» | وقتی جنگ به خیابان‌های آشنا می‌آید

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      درداخل ایران برخی سرگرم اجرای قانون حجاب و عفاف و مبارزه با سگ گردانی بودن اسراییل در داخل ایران مشغول برنامه ریزی برای براندازی بود امیدوارم از تجربه گذشته استفاده کنید و سرگرم موضوعات فرعی نشوید ف هیات را کنار بگذارید عزم خودرا جزم پیشرفت و امنیت و انسجام ایران کنید آیا فکر کردید اگر نقشه اسرائیل اجرا .میشد همین مردم با سلایق و عقاید مختلف به میدان نمی آمدن اصل دین مورد هدف قرار می گرفت لطفا خواهشن فرعیات را کنار بگذارید و به ملت خود اعتماد کنید در چهارسال قبل به بیگانگان افغانی اعتماد کردید ومرزهارا باز گذاشتید و توسط همین بیگانگان که درمیان آنها هم افراد دارای اقامت مجوز دار وهم غیر قانونی بود بهترین فرزندان ایران را به خاک وخون کشیدن به مردم خود اعتماد کنید که بهترین سرمایه هستند بیگانگان افغانی اگر قابل اعتماد و وفادار بودن به کشور خود وفامیکردن و به کشور خود پشت نمیکردن شما به کسانی اعتماد کردید که به کشور خود وفادار نبودن امیدوارم از گذشته درس وعبرت گرفته باشید به قول امیرالمومنین علی ع عبرتها به سختی بدست می آید

    • ناشناس ارسالی در

      اینی که گفته بعضی مشغول قانون سگ گردانی بودند! باید گفت این واردات سگ و ملزومات آنهم وارداتی وترفندی اسرائیل بوده.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه