ارسال به دیگران پرینت

حمله به پایگاه التاجی عراق

جزییات حمله پهپاد‌های انتحاری به پایگاه التاجی عراق | عراق جزییاتی از حمله پهپاد‌های انتحاری به پایگاه التاجی را فاش کرد

سخنگوی رسمی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق جزئیاتی را از حمله صبح امروز گروهی از پهپاد‌های انتحاری کوچک به تعدادی از پایگاه‌های نظامی عراق منتشر کرد.

جزییات حمله پهپاد‌های انتحاری به پایگاه التاجی عراق | عراق جزییاتی از حمله پهپاد‌های انتحاری به پایگاه التاجی را فاش کرد

سخنگوی رسمی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق جزئیاتی را از حمله صبح امروز گروهی از پهپاد‌های انتحاری کوچک به تعدادی از پایگاه‌های نظامی عراق منتشر کرد. این حمله به آسیب‌های بزرگی در سامانه‌های راداری در پادگان التاجی در شمال بغداد و پایگاه امام علی (ع) در استان ذی قار منجر شده بود.

طبق گزارش المیادین، این سخنگو گفت: هیچ گونه تلفات انسانی ایجاد نشد. نیرو‌های عراقی توانستند مقابل تلاش‌ها برای حمله دیگری به چهار پایگاه در اماکن مختلف بایستند و با پهپاد‌ها مقابله کنند و آن را سرنگون کنند. تمام پایگاه‌هایی که هدف قرار گرفتند پایگاه‌های نظامی وابسته به نیرو‌های امنیتی عراقی هستند و افسران و تشکیلات امنیتی عراق آن را اداره می‌کنند.

به دنبال این حمله «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته فنی و اطلاعاتی شامل نمایندگان دستگاه‌های امنیتی را برای تحقیقات و پیگیری نتایج داده بود.

وی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح سپر مستحکم عراق در دفاع از ملت و خاک و حاکمیت آن باقی خواهند ماند.وی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح سپر مستحکم عراق در دفاع از ملت و خاک و حاکمیت آن باقی خواهند ماند.

فرمانده عملیات بغداد بامداد سه‌شنبه اعلام کرد یک پهپاد ناشناس مکانی را در پایگاه التاجی هدف قرار داده است. رسانه‌های عراقی از وقوع انفجار در پایگاه التاجی خبر داده بودند.

خبرنگار المیادین در عراق اعلام کرده بود که این انفجار رادار هوایی، بخش فنی برق و انبار‌های سوخت پایگاه التاجی را هدف قرار داد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه