ارسال به دیگران پرینت

احمدرضا رادان | فرمانده کل انتظامی کشور

صدور دستور تیر برای سارقان | اولتیماتوم سردار رادان به سارقان

سردار احمدرضا رادان خطاب به سارقان گفت که در حال حاضر و در شرایط جنگی با شلیک تیر با آنها برخورد می‌شود.

صدور دستور تیر برای سارقان | اولتیماتوم سردار رادان به سارقان

فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان به سارقان اولتیماتوم داد که در حال حاضر و در شرایط جنگی با شلیک تیر با آنها برخورد می‌شود.

فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان به سارقان اولتیماتوم داد که در حال حاضر و در شرایط جنگی با شلیک تیر با آنها برخورد می‌شود.

 فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان می‌گوید که پلیس برای حفاظت از اموال مردم آماده است و در این شرایط دستور برخورد قاطع با سارقان احتمالی صادر شده است؛ به‌گونه‌ای که در صورت مواجهه مأموران با سارقان، برخورد مسلحانه نیز در دستور کار قرار دارد.

پلیس در سه حوزه مرزبانی، انتظامی و راهور در حال خدمت‌رسانی به مردم است. مرزبانان با آمادگی کامل، تجهیزات لازم و دست به ماشه در سنگرهای خود مستقر هستند و مأموریت دارند با هرگونه توطئه احتمالی قاطعانه برخورد کنند. فرمانده کل انتظامی کشور می‌گوید که خوشبختانه در حال حاضر امنیت در تمامی مرزهای کشور برقرار است.

وی با اشاره به رصد فضای مجازی می‌گوید که با افرادی که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کنند برخورد قاطع شده و این روند همچنان ادامه دارد و اجازه نخواهیم داد عده‌ای با اقدامات مخرب، وحدتی را که مردم با خون هزاران شهید به دست آورده‌اند خدشه‌دار کنند.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه