ارسال به دیگران پرینت

بانک مرکزی | قطعات خودرو | فرش و پسته | روسیه

معاون وزیر صمت: تهاتر ۲۰۰ تن پسته با موتور خودروی ساخت چین

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به جزئیاتی از تهاتر کالا‌های ایرانی با کالا‌های وارداتی، گفت: برای توسعه صادرات با روسیه در حال ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و فعال کردن هلدینگ‌های بزرگ هستیم. وی افزود: به عنوان مثال یکی از خودروسازی‌های خصوصی، ۲۰۰ تن پسته را با موتور و اجزا و قطعات مورد نیاز کارخانه خود با کشور چین، تهاتر کرد.

معاون وزیر صمت: تهاتر ۲۰۰ تن پسته با موتور خودروی ساخت چین

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به جزئیاتی از تهاتر کالاهای ایرانی با کالاهای وارداتی، گفت: برای توسعه صادرات با روسیه در حال ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و فعال کردن هلدینگ‌های بزرگ هستیم.

 

علیرضا پیمان‌پاک در پاسخ به این سوال که با وجود توئیت اخیر شما درباره 530 مورد تهاتر محصولاتی مانند پتروشیمی، مس، فرش، پسته، قطعات خودرو و غیره‌ در دو ماه گذشته،‌ بخش خصوصی در مواردی از آن و به‌ویژه حوزه‌های فرش و پسته اظهار بی اطلاعی کرده است، توضیح داد: این تهاترها به صورت موردی انجام شده است و افرادی که این تهاترها را انجام داده‌اند در ارتباط با حوزه خشکبار یا فرش، عضو اتحادیه نبوده‌اند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: به عنوان مثال یکی از خودروسازی‌های خصوصی، 200 تن پسته را با موتور و اجزا و قطعات مورد نیاز کارخانه خود با کشور چین، تهاتر کرد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران بیان داشت: درباره فرش نیز یک شرکت تجاری ایرانی - اماراتی، نسبت به تهاتر 15 میلیون دلار فرش ایرانی با تجهیزات خط تولید سلول‌های خورشیدی، برای واحدی در استان‌های شمال غرب کشور اقدام کرد‌، واحد مذکور اولین واحد در منطقه است و در دو ماه آتی به بهره برداری می‌رسد.

پیمان پاک بیان داشت: مجموعه‌هایی که امکان تهاتر دارند تقاضای خود را به ما ارائه می‌دهند و پس از بررسی تاییده‌های بانک مرکزی اخذ و برای واحد مذکور کد تهاتر صادر و سپس برای بررسی قرارداد تهاتر درخواست کننده، اقدام به صدور مجوز تهاتر می‌شود.

* تقویت کانال‌های مالی و بانکی ایران و روسیه/فعال‌سازی صندوق ضمانت صادرات برای توسعه تجارت با روسیه

وی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته شده است ‌بخش خصوصی با کمک سازمان توسعه تجارت در حال ایجاد هلدینگ‌های بزرگ صادراتی است، آیا این موضوع واقعیت دارد و آیا تقاضای از سمت روسیه وجود دارد؟ گفت: تقاضا بسیار زیاد است اما باید زیر ساخت ها را فراهم کنیم.

پیمان پاک اظهار داشت: اقداماتی از قبیل ایجاد مرکز تجاری، تسریع در موافقتنامه تجارت آزاد، لجستیک، تقویت کانال‌های مالی و بانکی، فعال سازی صندوق ضمانت صادرات برای توسعه تجارت با روسیه در حال انجام است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: از جمله طرح‌های در حال انجام برای توسعه تجارت ایران با روسیه ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و فعال کردن هلدینگ‌های بزرگ است که همه این موارد به توسعه تجارت کمک می‌کند.

 

ایران | سفیر برزیل | تهاتر کالا | واردات اوره | محصولات پتروشیمی

پیشنهاد برزیل برای تهاتر کالا با ایران | سفیر برزیل: آماده ایم در قبال واردات اوره و محصولات پتروشیمی، به ایران ذرت و نهاده های دامی بدهیم

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران همچنین در خصوص همکاری با کشور برزیل در زمینه ایجاد زنجیره بین‌المللی و منطقه‌ای تامین کالا وتوسعه همکاری‌های بانکی و تهاتر میان دو کشور اعلام آمادگی کرد. سفیر کشور برزیل در ایران نیز از تمایل دولت برزیل برای توسعه روابط و آمادگی برای واردات اوره و محصولات پتروشیمی از ایران و در مقابل صادرات ذرت و نهاده های دامی برزیل خبر داد.

پیشنهاد برزیل برای تهاتر کالا با ایران | سفیر برزیل: آماده ایم در قبال واردات اوره و محصولات پتروشیمی، به ایران ذرت و نهاده های دامی بدهیم
 

معاون وزیر و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با لودمار گونسالوس دی آگیارنتو، سفیر جمهوری فدراتیو برزیل و هیات همراه با برشمردن ظرفیت‌های بالقوه همکاری در زمینه‌های معدن، پتروشیمی، صنایع پزشکی، صنایع کشاورزی، صنایع ماشین‌سازی، خودروسازی و کشت فراسرزمینی بر تقویت همکاری‌های بیش از پیش تاکید کرد.

به گزارش سازمان توسعه تجارت ایران، علیرضا پیمان‌پاک در دیدار با سفیر برزیل با اشاره به زمینه‌های توسعه تجارت با کشور برزیل به عنوان مهمترین کشور در منطقه امریکای لاتین و به عنوان یک بازار هدف دارای پتانسیل بالا برای توسعه همکاری‌های تجاری، این کشور را به عنوان یکی از کشورهای هدف و مقاصد صادراتی ایران برشمرد.

 

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به توجه جدی دولت درخصوص توسعه تجارت با کشورهای منطقه امریکای لاتین به خصوص برزیل ابراز امیدواری کرد با تنوع بخشی به محصولات صادراتی روابط تجاری فی‌مابین در راستای تعمیق هرچه بیشتر پیش برود.

 

پیمان‌پاک ضمن اشاره به فرصت‌های خوب تجاری دوجانبه در خصوص مهیا بودن زمینه برای واردات خوراک دام از برزیل و امکان فرآوری و صادرات مجدد به کشورهای اطراف و منطقه، به فرصت‎ های پیش رو در زمینه تامین خوراک دام برای واحدهای جدید اشاره کرد.

 

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران همچنین در خصوص همکاری با کشور برزیل در زمینه ایجاد زنجیره بین‌المللی و منطقه‌ای تامین کالا وتوسعه همکاری‌های بانکی و تهاتر میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.

 

در این نشست سفیر کشور برزیل در ایران نیز ضمن ابراز تمایل کشورش به توسعه همه جانبه روابط میان دو کشور به اهمیت کشور ایران در منطقه آسیای میانه و به عنوان شریک مهم تجاری در این منطقه اشاره کرد.

وی از تمایل دولت برزیل برای توسعه روابط و آمادگی برای واردات اوره و محصولات پتروشیمی از ایران و در مقابل صادرات ذرت و نهاده های دامی برزیل خبر داد.

 

سفیر کشور برزیل در ایران همچنین به ملاقات‌ها و جلسات برگزار شده با مسئولان ایرانی در خصوص افزایش همکاری‌‎ها در حوزه‌های دارو و نانوتکنولوژی اشاره کرد.

در این جلسه نمایندگان شرکت‌های حاضر نیز ضمن اشاره به سابقه همکاری‌های بین دو کشور، از در دست تدوین بودن قوانین جدید مالی و سرمایه‌گذاری در برزیل خبر داده و آمادگی خود را برای همکاری در زمینه توسعه تبادلات تجاری اعلام کردند.

 

همچنین در این نشست ضرورت تعامل سازمان توسعه تجارت ایران با آژانس تجارت و سرمایه‌گذاری برزیل موسوم به اپکس مورد تاکید قرار گرفت.

منبع : فارس
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • م.م ارسالی در

      آدم وقتی بعضی از اخبار را می شنود شوکه میشه چطور مسئولین این کشور حاضر می شوند در این زمان که کودکان ایرانی بر اثر فقر مواد غذایی دچار بدترین بیماریها می شوند و در سن کودکی فوت می شوند و مردم برای نان شب خانواده باید این همه سختی بکشن اون وقت شما پسته و برنج و حبوبات و گوشت این مملکت را که این همه ملت بهشون احتیاج دارن بدین و روغن پالم و قطعات بی کیفیت چینی بگیرید

    • ایران ارسالی در

      هاهاها به عصر حجر در ایران خوش آمدید

    • ناشناس ارسالی در

      خیلی هم عالی،بازگشت به عهد پاره سنگی

    • یوسف ارسالی در

      خیلی عالی تازه داریم به دو هزار سال قبل بر می گردیم

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه