ارسال به دیگران پرینت

دکتر ولید الدالی:

روشی جدید برای درمان واریس

یک جراح عروق گفت با ترکیب چند روش درمانی می‌توان واریس را درمان کرد.

روشی جدید برای درمان واریس

 دکتر ولید الدالی جراح عروق و درمان پای دیابتی در دانشگاه قاهره، گفت Clax یک تکنیک جدید برای درمان واریس است که با ترکیب چند روش درمانی تخصصی، تزریق و خنک‌کنندگی برای جلوگیری از درد انجام می‌شود.

این جراح عروق افزود: واریس مشکلی است که به دلیل ناکارآمدی دریچه‌های رگ ها، آن‌ها را درگیر می‌کند و مقدار زیادی خون در داخل رگ جمع می‌شود و باعث تورم و سپس ظهور رگ‌های واریسی به رنگ آبی تیره یا قرمزمی شود.

وی ادامه داد: واریس درد شدیدی را برای مبتلایان ایجاد می‌کند و می‌تواند مشکلات و عوارض بسیار بزرگ‌تری مانند بیماری‌های جدی مرتبط با جریان خون ایجاد کند.

این پزشک متخصص توضیح داد که درمان رگ‌های واریسی با کلاکس با هدایت لیزر شدید از طریق پوست روی ورید آسیب دیده و سپس اسکلروتراپی با تزریق محلول مخصوص برای درمان واریس آسیب دیده انجام می‌شود.

ولیدالدالی افزود: مزایای درمان واریس با تکنیک کلاکس از استفاده همزمان بیش از یک تکنیک لیزر و اسکلروتراپی شروع می‌شود که درمان واریس را به شکل قوی‌تر و موثرتر تضمین می‌کند. استفاده از فناوری خنک کننده برای جلوگیری از احساس درد در حین درمان واریس بدون نیاز به جراحی یا برش جراحی و هدایت لیزر از طریق پوست بیشتر مختص رگ‌های خونی آسیب دیده است.

روشی جدید برای درمان واریس

وی تاکید کرد که درمان کلاکس بدون درد است، زیرا جریان امواج هوای سرد به داخل پوست در محل لیزر درمانی به خلاص شدن از گرمای امواج لیزر کمک می‌کند که از احساس درد در حین لیزر جلوگیری می‌کند. 

این پزشک متخصص بیان کرد: واریس با تکنیک کلاکس در کلینیک درمان می‌شود، از این رو بیمار با توجه به شرایط خود در مدت چند ساعت که توسط پزشک تعیین می‌شود، می‌تواند به فعالیت‌های روزانه خود بازگردد.

روش های درمان وریدهای واریسی| زنان دو برابر مردان مبتلا می شوند

فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکوولار، به تشریح درمان وریدهای واریسی پرداخت.

روش های درمان وریدهای واریسی| زنان دو برابر مردان مبتلا می شوند
 

سارا حسینی گفت: رگ‌های واریسی به عنوان یک بیماری از آغاز بشریت پذیرفته شده است، فریدریش ترندلنبورگ یکی از نخستین پزشکانی بود که از جراحی برای درمان واریس استفاده کرد و این روش همچنان مورد توجه قرار دارد.

وی افزود: اخیراً استفاده از روش رادیوفرکوینسی یا لیزر داخل ورید به عنوان یک رقیب سرسخت در برابر جراحی واریس مورد آزمایش قرار گرفته است.

 

حسینی تصریح کرد: وریدهای واریسی وریدهای دیلاته شده‌ای هستند که به طور معمول با نمای پیچ خورده و برجسته سطحی روی اندام‌های تحتانی دیده می‌شوند. در واقع، وریدهای واریسی مشکل شایعی هستند و برآوردهای متغیری از شیوع آنها وجود دارد. در مجموع این بیماری در ۲۵ تا ۳۳ درصد از زنان و ۱۰ تا ۲۰ درصد از مردان یافت می‌شود.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد که پاتوفیزیولوژی اصلی بیماری نارسایی و اختلال در دریچه‌ها در مسیر ورید باشد. این دریچه‌های نارسا یا از کار افتاده در سیستم وریدی، به جای مسیر طبیعی خون از دیستال به پروگزیمال به سمت قلب و از سطح به عمق، امکان حرکت در خلاف جهت آن را ایجاد می‌کنند.

 

فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکوولار گفت: رادیو فرکانسی امروز به عنوان یکی از رقبای اصلی جراحی واریس تبدیل شده است، این روش در سال ۱۹۹۹ برای اولین بار مورد تأیید قرار گرفت و پس از مطالعات متعدد، ایمنی بالا و نتایج قابل قبول آن تأیید شد. در این روش پس از طی مراحل، میزان انسداد ورید صافن نارسا در ۵ سال به حدود ۹۰ درصد می‌رسد.

 

وی از اسکلروتراپی به عنوان یکی دیگر از روش‌های درمان واریس نام برد و افزود: اسکلروتراپی یک تکنیک حداقل تهاجمی است که در این روش از تزریق یک ماده شیمیایی ویژه (اسکلروزانت) به ورید واریسی برای ایجاد آسیب و تخریب پوشش داخلی ورید استفاده می‌شود.

حسینی تصریح کرد: در اسکلروتراپی یک ماده شیمیایی به لومن ورید تزریق می‌شود که باعث ایجاد نکروز اندوتلیال و فیبروز شود. این روش می‌تواند برای تمام انواع انبساط‌های پاتولوژیک وریدی در وریدهای بزرگ واریسی کوتاه تا تلانژکتازی ها (Telangiectasia) مؤثر باشد.

 

فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکوولار گفت: اسکلروتراپی با کمک تزریق مواد شیمیایی محرک ورید ناخواسته حذف می‌شود، اسکلروتراپی در درمان تلانژکتازی، وریدهای رتیکولار و واریسی که ممکن است بدون علامت باشند یا از نظر ظاهری برای بیمار مشکل ساز باشد، استفاده می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: روش دیگر درمان وریدهای واریسی استفاده از متدهای جراحی است. امروزه با توجه به معرفی روش‌های کمتر تهاجمی، استفاده از متدهای جراحی محدود به موارد وریدهای واریسی بزرگ یا عوارض ناشی از واریس است.

 

 

منبع : افکارنیوز
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه