ارسال به دیگران پرینت

فقر مطلق | فقر مطلق در ایران

فقر مطلق در ایران سه برابر شد!

آمارهای منتشرشده از سوی بانک جهانی نشان می‌دهد جمعیت دارای فقر مطلق در ایران طی سال‌های فعالیت دولت قبل رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

فقر مطلق در ایران سه برابر شد!

آمار فقر مطلق

آمارهای منتشرشده از سوی بانک جهانی نشان می‌دهد جمعیت دارای فقر مطلق در ایران طی سال‌های فعالیت دولت قبل رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

این نهاد بین‌المللی فقر مطلق را بر پایه درآمد روزانه ۱.۹ دلار برای هر نفر (بر اساس شاخص برابری قدرت خرید به قیمت ثابت سال ۲۰۱۱) تعریف کرده است و این رقم حداقل مبلغی است که یک نفر برای تأمین نیازهای ضروری زندگی خود به آن نیاز دارد.

بر این اساس در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) و در آغاز فعالیت دولت یازدهم نسبت جمعیت دارای فقر مطلق به کل جمعیت در ایران ۰.۲ درصد بوده است اما این رقم در سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) که آخرین آمار منتشرشده از سوی بانک جهانی است به ۰.۶ درصد افزایش می‌یابد. یعنی در این سال که دومین سال فعالیت دولت دوازدهم بوده است فقر مطلق در ایران نسبت به ابتدای فعالیت دولت یازدهم سه برابر شده است.

در سال اول فعالیت دولت یازدهم فقر مطلق در ایران دو برابر شد. نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران در سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) به ۰.۴ درصد رسید. این رقم در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) بالغ بر ۰.۲ درصد محاسبه شده بود. در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میزان فقر مطلق در ایران بدون تغییر و در سطح ۰.۴ درصد باقی می‌ماند. اما در سال ۲۰۱۸ نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران به ۰.۵ درصد افزایش می‌یابد و این رقم در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۰.۶ درصد می‌شود.

بانک جهانی: فقر مطلق در ایران در دولت روحانی ۳ برابر شد

رشد سه برابری فقر مطلق در ایران در دولت قبل در حالی است که شاهد کاهش شدید فقر مطلق در ایران طی سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ بوده‌ایم. در سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) حدود ۶.۲ درصد جمعیت ایران با فقر مطلق مواجه بوده‌اند. این رقم در سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) تقریباً نصف می‌شود و به ۲.۹ درصد کاهش می‌یابد. در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۵) نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران تقریباً یک پنجم می‌شود و به ۰.۶ درصد می‌رسد. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۰.۲ درصد کاهش می‌یابد که کمترین رقم ثبت شده برای فقر مطلق در ایران در آمار بانک جهانی است.

با وجود افزایش سه برابری فقر مطلق در ایران، همچنان ایران در سطح جهانی وضعیت بهتری از این نظر دارد. میزان فقر مطلق در جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۷ برابر میزان فقر مطلق در ایران طی این سال بوده است. بالغ بر ۸.۷ درصد جمعیت جهان در سال ۲۰۱۸ با فقر مطلق مواجه بوده‌اند اما این رقم برای ایران ۰.۵ درصد برآورد شده است

 

منبع : راهبرد معاصر
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      آخوندا مردم را به فقر مطلق وعتیاد ومجردی وبیکاری وبیچارگی وافسردگی وخودکشی کشاندند

    • ناشناس ارسالی در

      با کمال تشکر از تمامی مسئولان نظام

    • علی جوان ارسالی در

      فقر بیش از ۱۰۰ برابر شده است چرا آمارهارادرست نمی کویید الان وضعیت من خیلی خرابه به خدا این آمارها را از خودتان در می آورید بیاید بین مردم محله تا خودتان باچشم خودتان ببینید

    • علی جوان ارسالی در

      فقربیش از ۱۰۰ برابر شده است این چه آماری است که می دهیدخانوادها ازهم پاشیده شدن وازبین رفتن۰

    • چنمانده ارسالی در

      روزی ما مردم ایران افتاده دست عده ای قوزی بیسواد کم خرد پرمدعای خشک مغز الدنگ بی خاصیت که هر روزمان را سیاهتر و بدتر از روز قبلمان می کنند. لعنت بر همه ی مسئولان ایران.

    • ناشناس ارسالی در

      سردمداران مملکت اگه با همین فرمون برن جلو ظرف یکسال آینده میریم ته جدول بدبخت بیچاره ها ، خاک بر سرشون

    • دادا ارسالی در

      به کرم اقای رئیسی فقر مطلق درایران 70 درصد صد امد تمام کالا و اجناسی که ملت استفاده میکرد ده برلبر قیمت را برد بالا دراصل ملت ایران را کشت و نابود کرد

    • علی اصغر قاسم پور ارسالی در

      از خیر سر حضراته! نسخه عالی! حاکمان!: عالی! سیاستها عالی! تخصصها عالی! همه چیز عالی!!! از این بهتر نمیشه! فقط چیزی که مونده، صادر کردن این الگوی مدینه ی فاضله!: برای جهانه!

    • ناشناس ارسالی در

      نظام مقدس و الهي داره مردم رو سختي ميده تا نتيجش رو اون دنيا ببينن

    • علی ارسالی در

      خدا به حق صاحب عصر و زمان کسانی که وضعیت ملت و مملکت را به اینجا کشاندند نسلشان را نابود و در دنیا و اخرت رسوایشان سازد

    • محمد ارسالی در

      ايران فقط براي پولدارها و سرمايه دارها بهشت رويايي است كه هر ثانيه به سرمايه آنها اضافه ميشه اونا فقط بايد بخورن و بخوابن مديران و مسئولان جمهوري اسلامي كارمندان خوب و شريف پولدارها هستن و با كارهايي كه انجام ميدن صدرصد به نفع سرمايه دارها كار انجام ميدن

    • علی اصغر از تهران ارسالی در

      سیاست خارجه ما تحت تاثیر حکومت دینی منافع ملی ما را به فنا برد با این سیستم این مملکت نابود میشود شک نکنید کشوری که سیاست خارجی یش را مجلس خبرگان دینی بصورت مصلحتی بخواهد تایید کند تا اخرش معلوم است باید به روسیه و چین لا مذهب اطمینان کنیم پس نتیجه میگیریم سیاست دین را مصلحتی میکندباید به خاطر سیاست بعضی جاها دین چمهایش را ببندد

    • مجتبی ارسالی در

      با همین سرعت زودتر به چشم انداز 404میرسیم

    • ج ارسالی در

      اون چوبه که انتها نداره بیشتر فشار بدین ما صدامون در نمیاد

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه