ارسال به دیگران پرینت

سامانه هنوز آفلاین است

چرا مقداری از سهمیه بنزین مردم می سوزد ؟

ناصر رئیس فرد ضمن بیان مشکلات جایگاه داران گفت: پس از حمله سایبری به پمپ بنزین ها، هنوز سامانه هوشمند سوخت مشکل دارد و آفلاین است. اطلاعات جایگاه داران در سیستم ثبت نمی شود.

چرا مقداری از سهمیه بنزین مردم می سوزد ؟

صاحبان خودرو پس از مراجعه به برخی پمپ بنزین های سطح شهر با این مساله مواجه شده اند که قبل از سوختگیری مقداری بنزین برای آنها محاسبه می شود. بدون این که سوختگیری انجام شده باشد و نازل به جای رقم صفر، رقم 3 یا 4 دهم را نشان می دهد. این در حالی است که هیچ سوختگیری انجام نشده و بنزین به داخل باک خودرو منتقل نشده است. وقتی مساله را از کارگران پمپ بنزین جویا شده اند، گفته شده که این مقدار بنزین در شیلنگ مانده است. هزینه این مقدار بنزین شاید برای هر نفر رقم قابل توجهی نشود اما وقتی برای تعداد زیادی از خودروها رخ دهد، رقم قابل توجهی از پول بنزین است که باید بررسی شود. آیا به واقع میزانی از بنزین در شیلنگ مانده است یا خیر؟

ناصر رئیسی فرد

هیچ بنزینی در شیلنگ نمی ماند

به گزارش رکنا اقتصادی، ناصر رئیسی فرد درخصوص محاسبه بنزین قبل از سوختگیری، گفت: هیچ بنزینی در شیلنگ نازل نمی ماند. بلافاصله که مردم کارت سوخت را در دستگاه قرار می دهند، بنزین قطع می شود و هیچ بنزینی در شیلنگ نمی ماند. تلمبه را که قطع کنید و سر نازل را تکان دهید مشاهده می شود که هیچ بنزینی در شیلنگ باقی نمانده است.

رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت های زنجیره ای توزیع و عرضه فرآورده های نفتی در ادامه افزود: اگر مردم با این مساله مواجه شدند به مدیر جایگاه اطلاع دهند تا پیگیری های لازم انجام شود و مشکل برطرف شود.

امکان دارد به این دلیل باشد که کارت سوخت اشکال داشته و یا به درستی در دستگاه قرار نگرفته باشد و یا این که نازل را به درستی در جای خود قرار نداده باشند. اگر مراحل استفاده از کارت سوخت را درست عمل نکنند و یا نازل را قطع نکنند و یا درست در جای خود قرار ندهند متاسفانه طبق طراحی، سیستم سامانه هوشمند 4 لیتر از سهمیه بنزین کم می کند. اگر هیچ مشکلی وجود نداشت و عدد 3 یا 4 دهم را قبل از سوختگیری مشاهده کردند، مردم حتما به مدیریت جایگاه اطلاع دهند.

رئیسی فرد درخصوص مشکلات موجود جایگاه داران گفت: در حال حاضر سامانه هوشمند سوخت به درستی عمل نمی کند. سامانه سهمیه بندی بنزین بسیار نابسامان است. جایگاه داران باتوجه به تورم و گرانی ها بسیار متضرر هستند. هنوز کارمزد همکاران به حق العمل تبدیل نشده است. کیفیت بنزین با تبخیر بیش از حد مواجه است. تمام این مسائل جایگاه داران را با مشکل مواجه کرده است و باعث شده است با ضرر و زیان همراه شوند.

سامانه هنوز آفلاین است

وی در آخر درخصوص مشکل جایگاه داران با سامانه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: بعد از حمله سایبری به جایگاههای سوخت هنوز سامانه ارتباطی جایگاه ها با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برطرف نشده و سامانه آفلاین است.  پیش از این با شرکت ملی پخش و نواحی به صورت آنلاین در ارتباط بودیم. اما این ارتباط قطع شده است و اطلاعات ما در سامانه هوشمند ثبت نمی شود.

این مشکلات را هر روز به سمع و نظر مسئولین ذیربط رسانده ایم. مردم مشکلی بابت استفاده از کارت هوشمند سوخت ندارند. مشکل بین جایگاه داران و شرکت ملی پخش است. پیش از این به صورت آنلاین و سیستمی در تماس بودیم و گزارشات متعدد کتبی از ما خواسته نمی شد. اما متاسفانه حالا روزانه از ما گزارش گرفته می شود. این مساله هم ضررهای مادی برای جایگاه داران دارد و هم مشمول ضرر معنوی برای استفاده بیش از اندازه کاغذ و لوازن مورد نیاز چاپ گزارشها است.

 

 

وزیر نفت خبر داد

بررسی طرح تخصیص سهمیه بنزین به همه مردم

وزیر نفت گفت که طرح تخصیص سهمیه بنزین به همه مردم در حال بررسی کارشناسی و انجام کارهای آزمایشی است و هر زمان ابهام‌هایش برطرف شود، از سمت دولت برای اجرای آن تصمیم‌گیری می‌شود.

بررسی طرح تخصیص سهمیه بنزین به همه مردم
 

جواد اوجی، وزیر نفت امروز پس از امضای تفاهم‌نامه خط لوله تابش (تأمین بازار انرژی شرق) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خط لوله جدید پروژه‌ای اقتصادی است که روزانه ۱۵۰ هزار بشکه فرآورده نفتی را منتقل خواهد کرد اظهار کرد: این خط لوله فرآورده‌های نفتی تولید پالایشگاه ستاره خلیج فارس را پس از طی سه استان به شمال شرق کشور انتقال می‌دهد.

وی ادامه داد: از مدیرعامل بانک ملت برای تأمین ۳۷۰ میلیون یورو منابع ارزی این پروژه و پشتیبانی از پروژه‌های جدید و توسعه میدان‌های نفتی تشکر می‌کنم. با پشتیبانی وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک ملت بخش زیادی از منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های نفتی کشور به‌ویژه در بخش پتروپالایشگاه‌ها تأمین خواهد شد.

 

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش طرح تخصیص سهمیه بنزین به همه مردم در حال بررسی کارشناسی و انجام کارهای آزمایشی است و هر زمان ابهام‌هایش برطرف شود، از سمت دولت برای اجرای آن تصمیم‌گیری می‌شود.

 

وزیر نفت با بیان این‌که امروز شاهد امضای تفاهم‌نامه خط لوله ۹۵ کیلومتری انتقال فرآورده از رفسنجان تا مشهد برای انتقال فرآورده از ستاره خلیج فارس تا رفسنجان هستیم، گفت: با احداث این خط فرآورده سه استان را طی کرده و به مشهد می‌رسد، این پروژه اقتصادی است و از نظر امنیت انرژی بسیار حائز اهمیت است.

 

اوجی با بیان این‌که پروژه امروز با ۳۷۰ میلیون یورو تامین مالی به اجرا می‌رسد اظهار کرد: اکنون بانک‌ها رسالت خود که بانکداری و پشتیبانی از پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و حیاتی کشور است انجام داده و تامین مالی می‌کنند. 

 

وی با بیان این‌که پروژه‌های دیگری را نیز برای توسعه میادین نفتی و گازی خطوط انتقال و پتروپالایشگاهی در دستور کار داریم اضافه کرد: کنسرسیومی از بانک‌ها شکل گرفته و به زودی تفاهم‌نامه‌ای برای تامین مالی پتروپالایشگاه‌ها امضاء می‌شود. 

وزیر نفت با تاکید بر این‌که با پشتیبانی وزارت اقتصاد و بانک‌های دولتی و تجاری از پروژه‌های صنعت نفت بخش زیادی از منابع مالی تامین و عمده پروژه‌ها آغاز می‌شود گفت: نگاه صنعت نفت این است که تمام تجهیزات و مواد خام اعم از ورق، ایستگاه‌ها و تلمبه‌خانه از ظرفیت داخل استفاده شود که برای پروژه امروز نیز همین مهم لحاظ شده است. 

 

اوجی با اشاره به حجم صادرات از خط لوله ۹۵ کیلومتری انتقال فرآورده از رفسنجان تا مشهد تصریح کرد: روزانه ۳۰ تا ۴۰ هزار بشکه نفت گاز و یا بنزین از این خط صادر خواهد شد. 

وزیر نفت درباره رقم ایده‌آل قیمت نفت اظهار کرد: براساس صحبت‌هایی که با کارشناسان صورت گرفته به نظر رقم ۸۰ تا ۹۰ دلار ایده‌آل است که اعضای اوپک و اوپک پلاس نیز روی آن توافق نظر دارند و این عدد هم برای کشورهای صادرکننده و هم کشورهای مصرف‌کننده رقم خوبی است. 

 

وی درباره قرارداد اخیر با ترکمنستان هم گفت: تفاهم‌ خوبی با طرف ترکمنی هم در بحث صدور خدمات فنی و مهندسی و هم فرآورده و نفت خام امضاء شد که امیدواریم هرچه زودتر وارد مرحله اجرایی شود. 

وزیر نفت درباره تمدید قرارداد صادرات گاز به ترکیه اظهار کرد: تمدید قرارداد گازی با ترکیه جزو پروژه‌های مورد توجه و در دستور کار وزارت نفت و شرکت ملی گاز است. صادرات گاز به این کشور سال ۲۰۲۶ به اتمام می‌رسد و این هفته کارشناسان دو مجموعه از شرکت بوتاش و شرکت ملی گاز مذاکره می‌کنند. 

 

اوجی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات گاز به عمان نیز گفت: در این راستا نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شده و مذاکرات در حال انجام است و امیدواریم برای صادرات گاز به واحد ال ان جی این کشور منجر به قرارداد شود.

منبع : رکنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • اسد ارسالی در

      چراهمیشه به ضررماعمل میشه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه