ارسال به دیگران پرینت

آتش زدن ماشین‌های میلیاردی تهران به خاطر حسادت | می‌خواستم بنز و بی‌ام‌و داشته باشم، اما نداشتم!

یکی از عجیب‌ترین مجرمان دستگیرشده در طرح رعد، پسر جوانی است که ۵خودروی بنز، بی‌ام‌و و... را آتش ‌زده است.

آتش زدن ماشین‌های میلیاردی تهران به خاطر حسادت | می‌خواستم بنز و بی‌ام‌و داشته باشم، اما نداشتم!

این مجرم ابتدا خونسردانه به سؤالات خبرنگاران پاسخ می‌دهد اما ناگهان خودش را به دیوانگی زده و گفته‌های عجیبی مطرح می‌کند. این مرد ۳۵ساله مدعی است که به‌خاطر حسادت ماشین‌ها را آتش می‌زده.

صاحبان خودروها را می‌شناختی؟

نه. آنها را اتفاقی انتخاب می‌کردم و قطعا آدم‌های خوش‌شانسی نبودند که در بین این‌همه ماشین مدل‌بالا ماشین آنها را انتخاب کرده بودم.

چه وقت‌هایی سراغ ماشین‌ها می‌رفتی؟

هر وقت عصبانی بودم! شب‌هایی که خشمگین می‌شدم یک ظرف بنزین تهیه می‌کردم، سوار بر موتور می‌شدم و شروع می‌کردم به پرسه‌زدن در خیابان‌های شرق تهران. به محض شناسایی یک خودروی مدل‌بالا بنزین را روی آن می‌ریختم و سپس کبریت را می‌کشیدم. ناگهان آتش شعله‌ور می‌شد و ماشین در آتش می‌سوخت. (در همین هنگام متهم به خودروی سوخته بنز اس-۵۰۰ که در کنج حیاط پلیس قرار دارد اشاره می‌کند و با خونسردی ادامه می‌دهد) من این خودرو را آتش زدم، چون نمی‌توانستم ببینم همنوع خودم می‌تواند این ماشین مدل‌بالا را بخرد و سوار بر آن شود اما من حتی پول خرید یک خودروی معمولی و ارزان‌قیمت را هم ندارم.

شغلت چیست؟

بیکارم. البته قبلا بازاریاب و مسئول توزیع تجهیزات و لوازم پزشکی بودم اما حدود ۶ماه قبل اخراج شدم.

چرا اخراج شدی؟

برادر کوچک‌ترم را هم برده بودم آنجا سر کار، اما مدیرمان مدام از کار برادرم ایراد می‌گرفت. نمی‌توانستم ببینم به برادرم توهین می‌شود. یک‌جورایی غیرتی شدم و به مدیر بی‌احترامی کردم. پس از آن مدیر اخراجم کرد. از آن موقع در جست‌وجوی کار مناسب بودم اما پیدا نشد. بعد از آن از همه بیزار شدم و شروع کردم به آتش‌زدن ماشین‌ها.

چندتا ماشین آتش زدی؟

فکر می‌کنم ۵تا. بنز و بی‌ام‌و، گران‌قیمت‌ترین خودروهایی بود که آتش زدم تا خشمم را خالی کنم.

این خشم به‌ دلیل همان حسادتی بود که به آدم‌پولدارها داشتی؟

من عاشق دختری بودم که خانواده‌اش اجازه ازدواج به ما نمی‌دادند. همین باعث می‌شد خشمگین شوم و برای خالی‌کردن خشمم ماشین‌ها را به آتش بکشم؛ همان ماشین‌هایی که آرزویم این بود روزی پشت فرمان آنها بنشینم و متعلق به ‌خودم باشد. (متهم یکباره حرف‌های عجیبی می‌زند؛ انگار تلنگری به او زده باشند و سعی می‌کند خودش را مجنون نشان بدهد) البته من صاحب یک مجتمع تجاری هستم و یک نمایشگاه خودرو دارم اما مردم اجازه نمی‌دادند از آنها استفاده کنم. منظورم این است مردم از طریق آنتن‌هایی که روی پشت‌بام‌ها بود سیگنال‌هایی می‌فرستادند تا مانع استفاده من از دارایی‌هایم شوند!

تا چنددقیقه قبل که می‌گفتی بیکار بودی و از سر حسادت ماشین‌ها را به آتش می‌کشیدی.

نه دروغ گفتم!

سابقه بیماری روحی یا بستری‌شدن در بیمارستان اعصاب و روان را داری؟

مگر من دیوانه‌ام!

آنطور که از گفته‌هایت مشخص است، به‌دلیل بیکاری نمی‌توانستی با دختر مورد علاقه‌ات ازدواج کنی اما سعی داری خودت را به دیوانگی بزنی؟

مگر هرکس صداهای عجیب در سرش بشنود دیوانه است؟! اصلا همان صداهایی که در مغزم می‌شنیدم به من دستور آتش‌زدن ماشین‌ها را می‌داد. شما اینطور بنویسید!

سابقه داری؟

آخرین‌بار ۱۰سال قبل از زندان آزاد شدم. سابقه سرقت و کیف‌قاپی داشتم اما ۱۰سالی می‌شد که دور خلاف را خط کشیده بودم.

 

هک شدن بیش از ۲۵ خودرو تسلا در ۱۳ کشور جهان

یک جوان ۱۹ ساله ادعا می‌کند که بیش از ۲۵ خودرو کارخانه تسلا را در ۱۳ کشور جهان هک کرده است.

هک شدن بیش از ۲۵ خودرو تسلا در ۱۳ کشور جهان
 

یک جوان ۱۹ ساله ادعا می‌کند که بیش از ۲۵ خودرو کارخانه تسلا را در ۱۳ کشور جهان هک کرده است.

دیوید کلمبو  ادعا می‌کند که توانسته است از راه دور در‌ها و پنجره‌های بیش از ۲۵ خودرو تسلا را در ۱۳ کشور باز کند، و همچنین رادیو و چراغ‌های جلو و حتی موتور آن‌ها را روشن کند و "رانندگی بدون کلید" را آغاز کند.

 

دیوید کلمبو که می‌گوید یک متخصص فناوری اطلاعات مستقر در آلمان است، همچنین ادعا می‌کند که توانسته است سیستم‌های ضد سرقت خودرو را غیرفعال کند و ببیند آیا راننده داخل خودرو است یا خیر.

 

در حالی که کلمبو در ابتدا در توییتی در روز دوشنبه ادعا کرد که "کنترل از راه دور کامل" تسلا را در اختیار دارد، اما بعداً توضیح داد که هرگز قادر به کنترل خودرو‌ها برای بخش‌های " فرمان یا شتاب و ترمز" نبوده است.

 

او در توییتی نوشت: «بله، من به طور بالقوه می‌توانم قفل در‌ها را باز کنم و شروع به رانندگی با تسلا‌های آسیب‌دیده کنم». روز سه‌شنبه، کلمبو توییت کرد که هک او «یک آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های تسلا نیست»، بلکه «این اشتباهات مالکان است». او روز دوشنبه در توییتی نوشت: «به نظر می‌رسد راهی برای یافتن مالکان و گزارش آن به آن‌ها وجود ندارد». روز سه شنبه، کلمبو گفت که مقامات تسلا که در حال بررسی این موضوع هستند با او تماس گرفتند.

 

موضوع توییتر کلمبو در فضای مجازی منتشر شد و بیش از ۶۶۰۰ واکنش، ۱۳۰۰ اشتراک گذاری و نزدیک به ۳۰۰ پاسخ را به همراه داشت.

طبق اطلاعات صفحه لینکدین، کلمبو در زمینه امنیت سایبری تخصص دارد. او ادعا می‌کند که "اولین قطعه کدنویسی خود را در سن ۱۰ سالگی انجام داده است" و هدف شرکتش این است که "به هر کسب و کاری کمک کند تا از عوامل تهدید کننده همیشه در حال تکامل و خطرناک در فضای سایبری محافظت شود. "

 

پاییز گذشته، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، متعهد شد که با هکر‌ها برای اطمینان از محافظت از اطلاعات شخصی رانندگان خودرو‌های الکتریکی در برابر تهدید هکر‌ها همکاری خواهد کرد. او در کنفرانس خودرو‌های الکتریکی در چین از طریق اتصال از راه دور گفت: با رشد سریع فناوری‌های رانندگی خودکار، امنیت داده‌های وسایل نقلیه نگرانی‌های عمومی را بیش از هر زمان دیگری به خود جلب کرده است.

تا سال ۲۰۲۵، حدود ۴۷۰ میلیون وسیله نقلیه وجود خواهد داشت که به یک پایگاه داده کامپیوتری متصل خواهند شد و آن‌ها را به اهدافی بالغ برای مجرمان سایبری تبدیل خواهد کرد.

 

کلمبو در توییتر ادعا کرد که توانست Sentry Mode را غیرفعال کند، یک فناوری ضد سرقت که در آن دوربین داخلی به یک سیستم هشدار واقعی تبدیل می‌شود.

هنگامی که یک هشدار فعال می‌شود، دوربین‌ها شروع به ضبط در اطراف خودرو می‌کنند. سپس فیلم از طریق یک اپلیکیشن موبایل به صاحب خودرو ارسال می‌شود.

منبع : همشهری
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      بله، این تفاوتهاست که بی عدالتی رو میاره، ماشینهایی آدمهایی میلیاردر بانی آتیش سوزیش آنی پیدا و دستگیر میشه، ولی مغازه بنده حتی در پرونده هم گفت ام کار این شخصه با ملی ندادم ولی با زیر میزی به قاضی تبرعه شد، ودست بنده به جایی نرسید، و بدبخت وبیجاره شدام، خدا از شماها نگذره که بین آدم پولدار و آدم بیچاره فرق نیزارید

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه