ارسال به دیگران پرینت

شرط «نداشتن چک برگشتی» حذف شد | مهلت ثبت‌نام ‌وام کرونا تا شهریور تمدید شد

به گفته معاون اشتغال وزیرکار، کل تسهیلات درخواستی نهایی‌شده متقاضیان با توجه به تعداد کل ثبت‌نام‌شدگان، ۱۱۲‌هزار‌میلیارد ریال است و رانندگان تاکسی با دریافت مبلغ ۳۳‌هزار و ۴۷۰‌میلیارد ریال از رقم کل تسهیلات کرونا، بلندترین ستون را در جدول آماری رسته‌های بسیار آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا به نام خود ثبت کرده‌اند

شرط «نداشتن چک برگشتی» حذف شد | مهلت ثبت‌نام ‌وام کرونا تا شهریور تمدید شد

کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، مهلت ثبت‌نام وام کرونا را برای صاحبان مشاغل بیمه‌شده تا پانزدهم شهریور و صاحبان مشاغل فاقد بیمه را تا پایان شهریورماه تمدید کرد. همچنین شرط «نداشتن چک برگشتی» نیز برای متقاضیان و ضامن‌های  وام کرونا حذف شد.

به گزارش ایسنا، در بیست‌وچهارمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا که به ریاست معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری و با حضور نمایندگان دستگاه‌ها برگزار شد، گزارشی از آخرین وضع پرداخت تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده ناشی از شیوع کرونا توسط وزارت کار و بانک مرکزی و گزارشی از آخرین وضع پرداخت مقرری بیمه بیکاری توسط سازمان تأمین اجتماعی ارایه و راهکارها و پیشنهادات این سازمان درخصوص دریافت تسهیلات بانکی بحث و بررسی شد.

یکی از موانع پیش‌رو برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا، «نداشتن چک برگشتی» بود که کارگروه این شرط را از مقررات پرداخت تسهیلات بانکی مستثنی کرد تا روند پرداخت تسهیلات کرونا به متقاضیان و صاحبان کسب‌وکارها تسهیل شود. بر این اساس، مهلت زمانی تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات به «کسب‌وکارهای بیمه نشده» تا پایان شهریور ۱۳۹۹ و «کسب‌وکارهای بیمه‌شده»  تا پانزدهم شهریورماه ۱۳۹۹ تمدید شد و متقاضیان می‌توانند در مهلت یادشده به سامانه کارا به نشانی https:  //kara.mcls.gov.ir/   مراجعه و روند ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا را دنبال کنند.

در این جلسه همچنین از پایگاه اطلاع‌رسانی و پایش اقتصادی کرونا به آدرس   www.coronomy.ir رونمایی شد.

رانندگان همچنان در صدر جدول

بر اساس آخرین آمارها، بیش از ۵۰‌درصد متقاضیان وام کرونا را دریافت کرده‌اند و بلندترین ستون در جدول آماری رسته‌های به‌شدت آسیب‌دیده از کرونا متعلق به رانندگان بوده است.

به گزارش ایسنا، آخرین آمارها از سامانه کارا حاکی از آن است که ۳۹۱‌هزار فقره پرونده در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که ۷۷۵‌هزار نفر اشتغال را شامل می‌شوند. این پرونده‌ها که توسط ۱۳ دستگاه اجرایی مورد بررسی قرار گرفته، حدود ۱۱۲‌هزار‌میلیارد ریال تسهیلات حمایتی کرونا را در برمی‌گیرد.                

وام کرونا به کمک طرح ودیعه مسکن رفت                        

برابر اعلام معاونت اشتغال وزارت کار منابع مالی پیش‌بینی‌شده برای تسهیلات حمایتی کرونا تا سقف ۲۰۰‌هزار‌میلیارد ریال کاهش یافته است. دلیل این کسر، مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در اختصاص این میزان اعتبار به طرح ودیعه مسکن بوده است. براساس آمار متقاضیان و پرونده‌های ثبت‌نام‌شده در سامانه کارا، تسهیلات مورد نیاز جمعا ۲۳۵‌هزار‌میلیارد ریال است که ۲۰۰‌هزار‌میلیارد ریال آن مربوط به کسب‌وکارهای دارای بیمه و شاغلان غیررسمی فاقد بیمه بوده و ۳۵‌هزار‌میلیارد ریال آن به ۱۰۸ شرکت بزرگ حمل‌ونقل عمومی مسافر برون‌شهری اعم از هوایی، ریلی و دریایی اختصاص یافته است.

به گفته معاون اشتغال وزیرکار، کل تسهیلات درخواستی نهایی‌شده متقاضیان با توجه به تعداد کل ثبت‌نام‌شدگان، ۱۱۲‌هزار‌میلیارد ریال است و رانندگان تاکسی با دریافت مبلغ ۳۳‌هزار و ۴۷۰‌میلیارد ریال از رقم کل تسهیلات کرونا، بلندترین ستون را در جدول آماری رسته‌های بسیار آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا به نام خود ثبت کرده‌اند. همچنان که بررسی ثبت‌نام متقاضیان در سامانه کارا پیش از این نشان داده بود که بیشترین پرداختی تسهیلات کرونا به متقاضیان مربوط به رانندگان بوده است، تاکنون تعداد ۸۴۸ زیر رسته به‌شدت آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شناسایی شده است. تعداد بنگاه‌های آسیب‌دیده ذیل ۱۴ رسته منتخب ۳‌میلیون واحد است که ۳.۱‌میلیون واحد آن بیمه شده و دارای کد کارگاهی و ۷.۱‌میلیون واحد فاقد بیمه و کد کارگاهی هستند. این تعداد ۸.۲‌میلیون نفر بیمه شده و ۳‌میلیون نفر فاقد بیمه را شامل می‌شود.

وزارت صمت و کشور دارای

بیشترین تعداد شاغلان فاقد بیمه

از مجموع آمار دو‌میلیون و۳۱۶‌هزار و ۴۹۱ نفری شاغل غیررسمی اخذشده از دستگاه‌ها، تعداد ۱۱۴‌هزار و ۸۳۸ نفر در سامانه کارا ثبت‌نام کرده‌اند و وزارت صمت با ثبت ۴۱‌هزار و ۷۴۱ نفر و تسهیلات درخواستی ۲۵۰۵‌میلیارد ریال بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.

وزارت کشور دومین دستگاهی است که در ردیف بیشترین تعداد متقاضیان و شاغلان غیرسمی و فاقد بیمه قرار دارد که با ۳۵‌هزار و ۵۷۰ مورد ثبت‌نامی، مبلغ ۴۹۹‌میلیارد ریال تسهیلات را دریافت کرده‌اند.

گفتنی است؛ تاکنون بیش از ۵۰‌درصد تسهیلات حمایتی کرونا توسط متقاضیان معرفی‌شده از سوی موسسات عامل دریافت و حدود ۲۳‌هزارو ۶۶۷‌میلیارد ریال تسهیلات کرونا از سوی موسسات عامل به مشمولان پرداخت شده است.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه