ارسال به دیگران پرینت

وام مجردان

یک وام جدید برای مجردان | هر مجرد 280 میلیون | هزینه دریافت مشخص شد

هزینه وام مسکن مجردان و متاهلان چقدر شد؟

یک وام جدید برای مجردان | هر مجرد 280 میلیون | هزینه دریافت مشخص شد

مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود.

هزینه وام مسکن که مدتی است روند افزایشی به خود گرفته طی ۱۰ روز گذشته صعودی نبوده و تقریبا ثابت مانده است.

بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در فروردین و اردیبهشت و خرداد سال گذشته به ترتیب ۱۲۹ هزار و ۴۰۰، ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ و ۱۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارند.

هر برگ اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در تیر، مرداد و شهریور ماه سال گذشته با قیمت ۱۲۸ هزار و ۵۰۰، ۱۲۹ هزار و ۸۰۰ و ۱۲۹ هزار و ۱۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

همچنین این اوراق در ماه مهر سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۴۰۰، در آبان ماه ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ و در آذرماه نیز ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارند. اوراق تسهیلات مسکن در دی‌ و بهمن سال گذشته نیز با قیمت های ۱۲۹ هزار و ۸۰۰ و ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تومان معامله می‌شود. این گزارش نیز بر اساس قیمت بهمن ماه نوشته شده است.

بیشتر بخوانید:

 

قیمت اوراق برای مجردها و متأهل‌های تهرانی

بر این اساس، مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود؛ لذا برای دریافت ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه این تعداد اوراق با تسه ۱۲۹ هزار و ۲۰۰تومانی، ۵۱ میلیون و ۶۸۰هزار تومان می‌شود. همچنین با در نظر گرفتن ۸۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق به مبلغ ۲۰ میلیون و ۶۷۲ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق به ۷۲ میلیون و ۳۵۲هزار تومان می‌رسد.

زوج‌های تهرانی نیز بر همین اساس می‌توانند تا سقف ۴۸۰ میلیون تومان شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۸۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۱۰۳ میلیون و ۳۶۰هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه ۲۰ میلیون و ۶۷۲ هزار تومانی وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۱۲۴ میلیون و ۳۲ هزار تومان پرداخت کنند.

قیمت اوراق در سایر استان‌ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است که با توجه به اینکه مجردها باید ۳۲۰ و متاهل‌های ساکن این شهرها نیز باید ۶۴۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، مجردها باید ۴۱ میلیون و ۳۴۴ هزار تومان و متاهل‌ها نیز باید ۸۲ میلیون و ۶۸۸ هزار تومان پرداخت کنند.

این وام برای مجردهای سایر مناطق شهری به ۱۲۰ و برای زوجین این مناطق نیز به ۲۴۰ میلیون تومان رسیده است؛ بنابراین مجردها باید با پرداخت ۱۵ میلیون و ۵۰۴ و متاهل‌ها نیز با پرداخت ۳۱ میلیون و ۸ هزار تومان برای خرید اوراق نسبت به اخذ این وام اقدام کنند.

منبع : ايسنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      هی زرت و زرت به بهانه های مختلف میگن وام میدیم اما وقتی پای کار میرید میبینین همه ش دروغه و وامی درکار نیست

    • امامی ارسالی در

      خبرهای جذاب برای وام وخدمات در کلان شهر تهران ونبود کار ودرآمد درشهرستانها سبب مهاجرت های گسترده شده.نگاهی به آمارشهرستانهاوسیرنزولی جمعیتی ونبود کار ودرآمدمعیشتی موجب شده تاجوانان وحتی خانواده ها بسمت تهران وکرج کوچ کنند.درگذشته مقالات وتحقیقات فراوانی در این خصوص منتشروهرچندگذرا اقداماتی بعمل آمد اما به همان سرعتی که مطرح شد محو گردید.یکی ازخواسته ها که زیرفکر انقلاب شد فاصله طبقانی بلا وپایین شهر تهران وحلبی آبادها بود که امروز بشکل فزاینده تری ظهور کرده .امیدوارم روزی فرا نرسد برای مرزنشینی خانواده استخدام بشود تا شهرهای مرزی خالی نشوند.

    • ناشناس ارسالی در

      از این بر برای سود چندر غازی که سپرده گذاشتند مردم تا کرایه خانه هایشان را بدهند 10 درصد مالیات قانون وضع کردید،آنوقت این 10 درصدی که از سپرده به عنوان مالیات برمی‌دارید، این 10 درصدی که میگیرید از کجا جبران کنند تا به صاحبخانه هایشان بدهند؟خیلی بد و بد و بد قانون وضع کردید،همینجوریش هم نتوانستند خرجشان را در آورند و شما هی از مردم بدبخت بکنید تا دیگه بروند چادر بزنند تا شما خیالتان راحت بشه که بفهمید بابا مردم ندارند.کم اذیت کنید این مردم بیچاره را.10 درصد مالیات آخه برای چی؟پول زوره که دارید میگیرید.بابا برای اجارشونه.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه