ارسال به دیگران پرینت

شرکت ایران تلنت | | خسارت های شرکت ایران تلنت

شرکت ایران تلنت از خسارت فلیترینگ‌ ها بر روی شرکتش خبر داد | شرکت‌ها به تعدیل نیرو روی آورده‌اند

روایت مدیرعامل ایران تلنت از خسارت فیلترینگ: شرکت‌ها به تعدیل نیرو روی آورده‌اند

شرکت ایران  تلنت از خسارت فلیترینگ‌ ها بر روی شرکتش خبر داد | شرکت‌ها به تعدیل نیرو روی آورده‌اند

روایت مدیرعامل ایران تلنت از خسارت فیلترینگ: شرکت‌ها به تعدیل نیرو روی آورده‌اند

مدیرعامل ایران تلنت اعلام کرد محدودیت‌های اینترنت موجب شده تا یک چهارم شرکت‌ها دست به تعدیل یا توقف استخدام نیرو بزنند. به اعتقاد حاتمی شرایط در حال حاضر به گونه‌ای است که کسب‌وکارها به دنبال کاهش هزینه‌ها هستند و استخدام و توسعه در اولویت آن‌ها نیست.

فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت زنگ خطری را برای کسب‌وکارها به صدا درآورده است که گویا به گوش هیچ مسئول حاکمیتی نمی‌رسد. «آسیه حاتمی»، بنیان‌گذار و مدیرعامل پلتفرم کاریابی ایران تلنت در گفتگو با فردای اقتصاد به بحث بحران نیروی انسانی اشاره کرد و گفت تا پیش از این با توجه به مهاجرت‌ها، شرکت‌ها با بحران یافتن نیروی متخصص روبه رو بودند، اما اکنون این بحران جوانب دیگری نیز یافته است:

«کسب‌وکارها در مدت دو ماهه اخیر با خسارت مالی روبه رو شده‌اند. بر اساس نظرسنجی صورت گرفته از مدیران شرکت‌ها در آبان ماه، 95درصد شرکت‌ها اعلام کردند از این محدویت‌ها متضرر شدند. حداقل خسارت وارد شده به آن‌ها نیز 25 درصد بوده است. جدای از این نیز بهره‌وری نیروی انسانی کاهش یافت. همچنین شاهد تعدیل نیرو و توقف استخدام‌ها توسط شرکت‌ها بودیم.»

گفته وی 10 درصد شرکت‌ها نیروهای خود را تعدیل کرده و 15 درصد استخدام را به طور کامل متوقف کرده‌اند. شرکت‌های رسانه‌ای 58 درصد و شرکت‌های حوزه دیجیتال 29 درصد کاهش استخدام داشته‌اند و در مقابل شرکت‌های دارویی کمترین کاهش حجم استخدام را در این مدت تجربه کرده‌اند

حاتمی با اشاره به سابقه 20 ساله فعالیت ایران تلنت و تاثیر اتفاق‌های مختلف بر بازار کار اظهار داشت هر زمان که یک عدم اطمینان در کشور به وجود می‌آید، شرکت‌ها یک رفتار خاص از خود نشان می‌دهند: «دوره انتظار که کسب‌وکارها منتظر پایداری هستند موجب می‌شود شرکت‌ها هزینه‌های خود را کنترل کنند و روی تعدیل نیرو و عدم استخدام آن‌ها تأثیر می‌گذارد. در حال حاضر نیز موضوع عدم اطمینان از آینده وجود دارد و استخدام از اولویت شرکت‌ها خارج شده است.»

 

بنابر اعلام حاتمی تقاضای شغل در بخش تحقیق و توسعه 11 درصد، در بخش گرافیک 43 درصد و در بخش برنامه‌نویسی 21 درصد کاهش داشته است. به نظر می‌رسد فیلتر اینستاگرام به گرافیست‌ها ضربه بزرگی زده و نیاز به آن‌ها را کاهش داده استگفتنی است جاب‌ویژن که در زمینه کاریابی و استخدام فعالیت می‌کند نیز ماه گذشته نظرسنجی را برای شفاف‌تر کردن اثرات قطعی اینترنت و فیلترینگ برگزار کرد. در این نظرسنجی 8هزار نفر مشارکت کردند که از هر 4 شرکت‌کننده، یک نفر اعلام کرده که کار خود را از دست داده است.

منبع : دیجیاتو
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه