ارسال به دیگران پرینت

فایزر | واکسن آسترازنکا | دولت بریتانیا | سویه اُمیکرون کووید ۱۹

واکسن آسترازنکا تا چه زمانی در برابر اُمیکرون کارایی دارد؟

نتایج گزارش جدید انگلستان در آخر هفته گذشته نشان داد که ۲ دوز واکسن آسترازنکا بعد از ۱۰۰ روز هیچ محافظتی در برابر سویه اُمیکرون ایجاد نمی‌کند.

واکسن آسترازنکا تا چه زمانی در برابر اُمیکرون کارایی دارد؟

نتایج گزارش جدید انگلستان در آخر هفته گذشته نشان داد که ۲ دوز واکسن آسترازنکا بعد از ۱۰۰ روز هیچ محافظتی در برابر سویه اُمیکرون ایجاد نمی‌کند.

بریتانیا اعلام کرد با گسترش سریع سویه اُمیکرون کووید ۱۹ داخل این کشور واکسن‌های تقویت‌کننده را برای تمام افراد بالای ۱۸ سال در دسترس قرار خواهد داد.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، از مردم بریتانیا خواسته برای کمک به مهار موج رو به افزایش سویه جدید، واکسن تقویت‌کننده دریافت کنند.

بر اساس این گزارش فاش شده از دولت بریتانیا مشخص تزریق دوز تقویت‌کننده احتمالا ضروری‌تر از گذشته خواهد بود.

۲ دوز واکسن آسترازنکا(یکی از ۲ واکسن اصلی ارائه شده در بریتانیا به همراه فایزر) برای بیماران مسن که بیش از ۱۰۰ روز از دریافت واکسن آنان می‌گذرد، محافظت اندکی دارد یا هیچگونه محافظتی ارائه نمی‌دهد.

اثربخشی فایزر نیز که بیش از ۷۰ درصد بود، در مقابل اُمیکرون به ۳۰ درصد کاهش یافته است.

با این حال تزریق دوز تقویت‌کننده واکسن فایزر کارایی واکسن را تا ۷۵ درصد افزایش می‌دهد و ممکن است دلیلی باشد که جانسون به شدت برای تزریق واکسن‌های تقویتی تلاش می‌کند.

بر اساس مطالعات اولیه پوشش اندک واکسن‌ها ممکن است به این دلیل باشد که سویه اُمیکرون نسبت به انواع قبلی مانند دلتا از شدت کمتری برخوردار است.

پرایوت چان اوچا، نخست‌وزیر تایلند نیز اظهار کرد: واکسن‌های تقویت‌کننده برای افراد مشتاق ارائه خواهد شد. با این حال دسترسی به واکسن‌ها در تایلند به دلیل کمبود و مشکلات عرضه تلاش‌های واکسیناسیون را مختل می‌کند.

آفریقای جنوبی | سویه جدید ویروس کرونا در ترکیه

سویه امیکرون بیخ گوش ایران | تایید شیوع کرونای جدید در ترکیه

وزیر بهداشت ترکیه از ثبت ۶ مورد از نخستین موارد ابتلا به اومیکرون در این کشور خبر داد که یک نفر از آنان در استانبول و موارد دیگر در ازمیر شناسایی شده است.

سویه امیکرون بیخ گوش ایران | تایید شیوع کرونای جدید در ترکیه
 

«فخرالدین کوجا» یکشنبه شب در جریان مذاکرات بودجه در پارلمان افزود: موارد جدید سویه امیکرون نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند؛ علایم بیماری در مبتلایان خیلی خفیف بوده و هیچ مشکلی ندارند.

او جزئیات بیشتری در مورد نحوه کشف سویه جدید ویروس کرونا در ترکیه ارائه نکرد.

 

دانشمندان آفریقای جنوبی در ۲۴ نوامبر از کشف سویه جدید کرونا به نام امیکرون خبر  دادند که دارای چندین جهش است.

 

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه گذشته با ابراز نگرانی از سویه جدید کرونا اعلام کرد موارد ابتلا به این سویه تاکنون در ۵۷ کشور شناسایی شده و از زمان شیوع آن کشورهای بیشتری موارد ابتلا به اومیکرون را گزارش کرده‌اند.

 

شیب صعودی روند ابتلا به کرونا، افزایش ناگهانی مرگ و میر ناشی از این بیماری و پیش بینی تبدیل شدن اومیکرون به سویه غالب تا آخر ماه ژانویه (دی/بهمن) در اروپا ، برخی از کشورها را به واکسیناسیون اجباری و قرنطینه های شدید و برخی دیگر را به تسریع کارزار دُز سوم واکسن کرونا واداشته است.

منبع : ایسنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه