ارسال به دیگران پرینت

با حضور جمعی از اساتید ارتباطات و جامعه‌شناسی؛

نشست استماع نخبگانی طرح حمایت از حقوق کاربران برگزار شد

نشست استماع نخبگانی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی در محل مرکز پژوهش‌های مجلس با حضور حضور جمعی از اساتید رشته‌های حقوق، ارتباطات و جامعه‌شناسی برگزار شد.

نشست استماع نخبگانی طرح حمایت از حقوق کاربران برگزار شد

نشست استماع نخبگانی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی بعدازظهر امروز (شنبه ۲۰ آذرماه) در محل مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور حضور جمعی از اساتید رشته‌های حقوق، ارتباطات و جامعه‌شناسی، نمایندگان اندیشکده‌ها، پژوهشگاه‌های مختلف و نمایندگان برخی دستگاه‌های اجرایی در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

در این نشست که به ریاست کمیل قیدرلو معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد، طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مورد نقد و بررسی اعضای حاضر قرار گرفت.

صادق ستاری‌فر مدیرکل دفتر فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس در توضیح این نشست عنوان کرد: با ارجاع طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی از سوی کمیسیون مشترک این طرح به مرکز پژوهش‌ها، جهت بررسی بیشتر ابعاد فنی این طرح مقرر شده ۱۰ جلسه با حضور کارشناسان، اساتید، ذی‌نفعان، ذی‌ربطان و دستگاه‌های اجرایی برگزار شود تا نهایتاً طرح با اعمال نظر نامبردگان اصلاح شود.

وی با بیان اینکه امروز نخستین نشست نخبگانی با حضور جمعی از اساتید رشته‌های حقوق، ارتباطات و جامعه‌شناسی، نمایندگان اندیشکده‌ها، پژوهشگاه‌های مختلف و نمایندگان برخی دستگاه‌های اجرایی در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد، افزود: در این نشست مباحث مهمی درباره کلیات و مواد طرح صورت گرفت.

ستاری‌فر تصریح کرد: بررسی‌های صورت گرفته و نظرات اخذ شده، نشان می‌دهد که اکثر نخبگان در این حوزه معتقدند کشور ما نیازمند یک قانون در این حوزه است اما نکات و نقدهایی نسبت به برخی از مواد مطرح شد.

مدیرکل دفتر فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس اضافه کرد: نقدها و نکات مذکور در ۴ محور اصلی «ساختار تنظیم‌گری»، «شرایط فعالیت خدمات پایه کاربردی و پتلفرم‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند»، «نظام حمایت از خدمات پایه کاربردی و حمایت از حقوق کاربران» و «مسئولیت‌ها و ضمانت‌های اجرایی که در این طرح باید پیش‌بینی شود» مطرح شد.

وی یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس تلاش می‌کند پس از برگزاری این سلسله نشست‌های نخبگانی، نظرات اساتید و کارشناسان این حوزه را در اختیار اعضای کمیسیون قرار دهد و افزون بر این، نظرات مذکور را در متن طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی لحاظ کند تا بتوانیم به قانونی برسیم که پشتوانه اجماع نخبگانی در حوزه فضای مجازی را داشته باشد.

 

منبع : مهر
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه