ارسال به دیگران پرینت

طوفان شاهین پس از فعالیت ۱۲۰۰ کیلومتری در جنوب دریای عمان آرام گرفت

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: طوفان شاهین پس از طی مسافت حدود یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتری از شمال غرب هند تا جنوب دریای عمان، بالاخره به سواحل کشور عمان برخورد کرد و پس از تضعیف شدن به طور کامل از بین رفت.

طوفان شاهین پس از فعالیت ۱۲۰۰ کیلومتری در جنوب دریای عمان آرام گرفت

دوست محمد کلیم اظهارداشت: چهارشنبه گذشته کم فشار فعال در شمال غرب هند با ورود به دریای عرب به یک کم فشار حاره ای تبدیل شد و با دریافت انرژی لازم از دریا، به یک چرخند حاره ای تبدیل شد.

وی افزود: این چرخند سپس با دریافت انرژی از آب دریا به یک طوفان گرمسیری شدید تبدیل شد و به سمت سواحل ایران و دریای عمان حرکت کرد.

 معاون توسعه و پیش‌بینی  هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طوفان پس از نزدیک شدن به سواحل استان و عبور از مقابل آن، به سمت آبهای مرکزی دریای عمان متمایل شد و حرکتی جنوب غربی به خود گرفت.

وی ادامه داد: برآوردهای ما نشان می‌دهد که طوفان حاره ای شاهین در فاز ثانویه خود حدود یک‌هزار و ۲۰۰  کیلومتر و در فاز اولیه از خلیج بنگال تا غرب هند با نام «گلاب» بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر طی کرده است.

کلیم خاطرنشان کرد: طوفان شاهین پس از برخورد به ساحل کشور عمان در فاصله حدود ۱۶۰ کیلومتری از غرب مسقط به کم فشار تبدیل شد و در نهایت از بین رفت.

وی گفت: این طوفان سبب وقوع بارش های شدید، باد شدید و گردوخاک، سیلاب و آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه های محلی، صاعقه و افزایش شدید ارتفاع موج در مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان شد.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس اعلام مسوولان محلی طوفان حدود ۷۰۰ میلیارد ریال به شبکه برق منطقه خسارت وارد کرده و خسارت سایر بخش ها همچنان درحال برآورد است.

منبع : ایرنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه