ارسال به دیگران پرینت

رقیب ایرانی وال استریت | مال استریت + ویدئو

روستای مال‌ملا در استان کهکیلویه و بویراحمد که ۸۵ درصد مردم آن در بورسند و به همین خاطر به «مال‌استریت» معروف شده!

رقیب ایرانی وال استریت | مال استریت + ویدئو

 

روستای مال‌ملا در استان کهکیلویه و بویراحمد که ۸۵ درصد مردم آن در بورسند و به همین خاطر به «مال‌استریت» معروف شده!

 

مال استریت ، عنوانی است که رسانه ها و مردمان توابع شهرستان لنده به روستای مال ملا در استان کهکیلویه و بویراحمد داده اند. جایی که بیشتر اهالی روستا، بورس باز شده و در ماه های اخیر، ‌سودهای شیرین و شگفت انگیزی از بازار سرمایه کشور بدست آوردند.

ظرف ۴ ماه نخست سال ۱۳۹۹، شاخص کل بورس ایران بیش از ۲۵۰ درصد رشد کرد که در تاریخ ۴۵ ساله بورس ایران بی نظیر بود. همین رشد سبب شد تا بسیاری از سهام بین ۱۰۰ تا چند هزار درصد، رشد قیمتی داشته باشند و برخی از هموطنان، صاحب پرتفو میلیارد تومانی شوند. اهالی روستای مال ملا کهکیلویه و بویر احمد ، شماری از ۶۰ میلیون دارنده کد بورس در کشور هستند که در ۴ ماهه نخست سال ۹۹، سودهای خوبی از رشد بورس کسب کرده اند.

 

وضعیت اینترنت در مال استریت ایران خیلی خوب نیست و اهالی به دنبال اینترنت پر سرعت هستند. رئیس مخابرات استان کهکیلویه و بویراحمد قول داده است تا پوشش اینترنت پر سرعت را برای اهالی بورس باز مال استریت ایران در اسرع وقت، تامین کند. برخی از اهالی روستا، صبح ها زیر یک درخت جمع می شوند و تبادل نظر می کنند. در فیلم،‌کشاورزانی را شاهد هستیم که با موبایل خود، وارد سامانه بورس می شوند و از تجربه معاملات بورسی خود می گویند.

به نظر می رسد، در سال ۹۹، سال جهش بورس و آزاد سازی سهام عدالت ۴۹ میلیون نفر، شاهد ارتقا ضریب نفوذ بورس در ۳۱ استان کشور باشیم. دیگر تماشای چوپان ها و کشاورزان و زنان خانه داری که از سیگنال گیری و نوسان گیری و افت و صعود نمادها در بورس و فرابورس و بورس انرژی و بورس کالا سخن می گیوند، عجیب وغریب نیست! دنیا عوض شده و سبک زندگی ایرانیان نیز دستخوش تغییر شده است.

 

ارزش پرتفو سهام عدالت مشمولان این سهم، اکنون در مرداد ۹۹ به بیش از ۲۰ میلیون تومان رسیده است. ۱۸ میلیون نفر از ۴۶ میلیون دارنده پرتفو سهام عدالت، روش مستقیم برای خرید و فروش سهام خود انتخاب کرده اند.

این نشان می دهد که ضریب نفوذ بورس مثل رشد شاخص کل بورس، به شدت در حال افزایش است و نوید انقلاب بورس در ایران عصر ۱۴۰۰ می دهد. صدای پای انقلاب بورس را باید شنید و با آن همراه شد. بورس در حال بزرگ تر شدن و پر عمق شدن است. عرضه اولیه ها و آشنایی مردم با بورس، می تواند اقتصاد بانک پایه را به سمت سرمایه پایه حرکت دهد.

 

 

 

کاهش تصدی گری دولت در سهام شاخص ساز نیز می تواند ظرفیت خوبی برای حضور بیشتر بخش خصوصی در مدیریت اقتصاد دولتی شده امروز، ایجاد کند. بورس ایران طبق فاند، محکوم به صعود است و امیدواریم رویای هر ایرانی یک کد ملی و یک کد بورس، تا یک دهه آینده محقق شود.

مال استریتی ها معتقد هستند که بورس، درآمد اول است و شغل دوم. ان ها همچنان زندگی روستایی خود را حفظ کرده و به کسب و کار سنتی مشغولند. اما صبح ها از ۹ تا ۱۲:۳۰ به خرید و فروش سهام اقدام می کنند. گمان نکنیم که فقط در مال استریت این وضع برقرار است. در بسیاری از روستاها و حتی دهستان های ایران که مردم باسواد و اینترنت پر سرعت دارد، اتفاقاتی شبیه مال استریت در حال وقوع است و ما خبر نداریم!

 

به نظر می رسد تا ۵ سال آینده، ایران با میلیاردرهای زیر ۴۰ سال روبرو خواهد شد. حتی با فرض دلار ۱۰۰ هزار تومانی. میلیاردرهایی که قبل از سال ۱۴۰۰ هجری شمسی،‌ دارایی بورسی آنها در حد چند سکه تمام بهار آزادی بود.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • مم ارسالی در

      واقعا باید به حال این دولت تاسف خورد .این چه وضعشه . خوب که همه سهام دار باشند ولیا اصلا درست نیست که همه بیان توی بورس . این کار دولت رسما قمار بازی است . اون پیرزنه چه میدونه بورس چیه . تلفن دستش گرفته داره سیگنال میده . اینها حتی ضر و تقسیم ساده هم بلد نیستند . بورس علم است و نمیشه به دید قمار باهاش رفتار کرد . طرف رفته گاوش رو فروخته و زندگیش رو فروخته اومد توی بورس . اون دختر الا باید به فکر تحصیلش باشه . بچه های همسن و سال اون هم که ببینند این دختر اینطور رفتار میکنه اونها هم درس و مشق رو ول میکنن باموبایل می افتن دنبال سهام بازی . نکنید این کار رو اگر خدای ناکرده یک روز بورس بریزه کی جواب این بندگان خدا رو میده .یاد شرکت های هرمی چندسال پیش میافتم

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه