ارسال به دیگران پرینت

رفیق‌دوست هم حامی رئیس‌جمهوری نظامی شد

محسن رفیق‌دوست، اولین وزیر سپاه در جمهوری اسلامی ایران، هم به جمع موافقان رئیس‌جمهوری نظامی پیوست.

رفیق‌دوست هم حامی رئیس‌جمهوری نظامی شد

شرق- محسن رفیق‌دوست، اولین وزیر سپاه در جمهوری اسلامی ایران، هم به جمع موافقان رئیس‌جمهوری نظامی پیوست. این روزها تعداد اصولگرایانی که از نامزدی یک نظامی یا یک سیاسی با سابقه نظامی برای 1400 دفاع می‌کنند، در حال زیادشدن است. بیشتر مدافعان این ایده هم خودشان سابقه نظامی‌گری دارند. سخنگوی شورای نگهبان گفته اگر کسی بخواهد در شورای نگهبان برای ثبت‌نام و حضور در انتخابات مجلس یا ریاست‌جمهوری وارد شود، باید با حوزه و نهاد خود قطع ارتباط کرده باشد. اگر آن فرد نظامی باشد، درجات و این‌گونه مسائل تأثیری ندارد. ممکن است فردی پایین‌ترین درجه را داشته باشد؛ اما ثبت‌نام هم کند؛ بنابراین نه‌تنها درجات تأثیری در بررسی صلاحیت‌ها ندارد؛ بلکه باید با نهاد خودش قطع ارتباط کرده باشد و رسما به ما اعلام کنند.

رفیق‌دوست در گفت‌وگو با برنا، در پاسخ به این سؤال که تنها راه نجات کشور، کاندیدای نظامی و رئیس‌جمهور نظامی است؟ گفته است: اگر یکی از برادران سپاهی رئیس‌جمهور شود و تابع حرف رهبری باشد و این موانع را بردارد، یک‌ساله مشکلات کشور حل می‌شود. خطاب من به ملت ایران این است که من کاری به اصلاح‌طلب و اصولگرا ندارم؛ درحالی‌که من ذاتا اصولگرا هستم و اصولگرایی جدی و واقعی هستم؛ اما اصولگرایی که همیشه، بخش زیادی از اصلاح‌طلبان را نیز قبول داشته و دارم و حتی از آنها حمایت کرده‌ام و قبل از دولت روحانی، اسم چند نفر از آنها را برده‌ام و گفته‌ام که آنها زحمت‌کشانی هستند که ولایت را قبول دارند و باید بر سر کار بیایند. من اصلاح‌طلب ضد‌ولایت را قبول ندارم. امروز در کشور ما همه‌ نوع مشکلی وجود دارد؛ ولی کسی از مشکلات دفاعی حرفی نمی‌زند. حمله به ایران برای هیچ دشمنی با هر قدر توان، صرف نمی‌کند. جنگ باید هدف داشته باشد؛ پس بعد از پیروزی خرمشهر خودکفایی دفاعی در کشور آغاز شد. در زمان جنگ درباره جنگ زمینی به خودکفایی رسیدیم. ساخت موشک را همان زمان شروع کردیم و در جنگ استفاده کردیم و بعد از جنگ، نسل‌های بعد از من آمدند که من باید دست آنها را ببوسم که این راه پر‌افتخار را پیمودند. ما امروز در جاهایی هستیم که در برخی از آنها آمریکا هم نیست.

اسماعیل کوثری، نماینده سابق مجلس و از فرماندهان اسبق سپاه هم به‌تازگی با اشاره به اینکه نمی‌دانم چرا بعضی‌ها می‌خواهند جنگ روانی راه بیندازند و بگویند نظامی! گفته بود: «منظور آنها بچه‌های سپاه هست. بچه‌های سپاه قبل از اینکه به سپاه بیایند، سیاسی بودند و مبارزه می‌کردند... . الان آن سیاسیونی که ۴۰ سال مسئولیت بر‌عهده گرفتند، چه کار کردند؟ ما باید اینها را با هم مقایسه کنیم، نه اینکه فقط مردم را بترسانیم و از واژه نظامی استفاده کنیم. مگر نظامی‌ها چه کار کرده‌اند؟». کوثری به مقایسه سواد نظامیان و سیاسیون پرداخته و گفته بود: «فرمانده کل سپاه که آقای محسن رضایی بود، قبل از انقلاب دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود و حتی اگر بقیه برادران را هم حساب کنید، باید ببینید که از نظر سواد نسبت به آقایانی که خودشان را سیاسی می‌دانند، کدام‌شان باسوادتر هستند. ما همه با هم برادر هستیم و باید کار را پیش ببریم، باید طوری کار را پیش ببریم که نتیجه آن برای مردم و پیشرفت کشور باشد. در آمریکا هم که الان دارند دموکراسی را علیه مردم‌شان با زور و کشتن و چماق و نیروی نظامی نشان می‌دهند (بحث تقلب)، ۱۱ سال پیش (سال ۸۸) همین مسائل را از بیرون به داخل منتقل کردند و متأسفانه داخلی‌ها هم بحث تقلب را مطرح کردند و الان همان بلا دارد بر سر خودشان می‌آید؛ بنابراین ما نباید این مسائل را مطرح کنیم. باید بگوییم چه کسی به معنای واقعی می‌آید و به مردم خدمت می‌کند».

 

 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      فقط یاران حاج قاسم عزیز مثل قالیباف می تواند کشور را از بحران و این مشکلات نجات دهند..کوله باری از تجربه مدیریت بحران و و..

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه