ارسال به دیگران پرینت

اسرائیل | قطع کمک مالی به اسرائیل

شوک در تل‌آویو پس از تصمیم ترامپ برای قطع کمک‌ها | نتانیاهو در برابر قطع کمک‌ها سکوت کرد

| یک شبکه اسرائیلی از واکنش شوکه‌شده تل‌آویو به اعلام ترامپ درباره قطع کمک‌ها خبر داد.

شوک در تل‌آویو پس از تصمیم ترامپ برای قطع کمک‌ها | نتانیاهو در برابر قطع کمک‌ها سکوت کرد

یک شبکه اسرائیلی از واکنش شوکه‌شده تل‌آویو به اعلام ترامپ درباره قطع کمک‌ها خبر داد.

این اعلام ترامپ موجی از پرسش و شوک را در تل‌آویو به دنبال داشته است؛ در حالی که بنیامین نتانیاهو تاکنون در این باره سکوت کرده است.

شبکه عبری زبان «کان» گزارش داد اعلام دونالد ترامپ درباره توقف کمک‌های نظامی تا پایان سال، نهادهای امنیتی و ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های نهادهای امنیتی و ارتش صهیونیستی از این تصمیم ابراز شگفتی کرده و بررسی پیامدهای احتمالی آن را آغاز کرده‌اند.

کان همچنین گزارش داد این اعلام ترامپ موجی از پرسش و شوک را در تل‌آویو به دنبال داشته است؛ در حالی که بنیامین نتانیاهو تاکنون در این باره سکوت کرده است.

منبع مذکور افزود که در همین حال، نگرانی‌هایی درباره احتمال از دست رفتن ۸ میلیارد دلار کمک نظامی پیش از تعیین تکلیف نهایی این پرونده در کنگره آینده آمریکا مطرح شده است.


 

منبع : جماران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه