ارسال به دیگران پرینت

بذر بلوط | پخش بذر بلوط در جنگل

اقدام نمادین برای نجات جنگل‌ها | رهاسازی بذر بلوط از آسمان شمال توسط پاراگلایدر +ویدئو

یک خلبان پاراگلایدر در اقدامی نمادین، بذرهای بلوط را از آسمان بر فراز ارتفاعات مازندران و گیلان رها کرد تا پیامی برای احیای جنگل‌های سوخته هیرکانی باشد.

اقدام نمادین برای نجات جنگل‌ها | رهاسازی بذر بلوط از آسمان شمال توسط پاراگلایدر +ویدئو

در اقدامی کم‌سابقه و محیط‌زیستی، یک خلبان پاراگلایدر هنگام پرواز بر فراز ارتفاعات مرزی مازندران و گیلان، تعدادی از میوه‌های بلوط را از آسمان رها کرد تا این بذرها در گستره‌ای وسیع از نقاط جنگلی پراکنده شوند.

الهام این حرکت از حادثه تلخ آتش‌سوزی جنگل‌های منطقه چالوس نشأت گرفته است؛ رخدادی که بخش مهمی از پوشش جنگلی هیرکانی را نابود کرد و بار دیگر ضرورت احیای طبیعی جنگل‌ها را به یاد مردم و مسئولان آورد.

به گفته کارشناسان، این بذرها در صورتی که با خاک مناسب و شرایط اقلیمی مساعد برخورد کنند، می‌توانند جوانه بزنند و در سال‌های آینده بخشی از پوشش جنگلی شمال را ترمیم کنند. هرچند این اقدام جایگزین طرح‌های علمی و اصولی جنگل‌کاری نیست، اما فعالان محیط‌زیست آن را «هشداری نمادین» به مسئولان و «تلنگری مردمی» برای توجه به سرنوشت جنگل‌های هیرکانی می‌دانند.

این پرواز خلاقانه با استقبال شهروندان منطقه روبه‌رو شده و بسیاری آن را حرکتی اعتراضی محیط‌زیستی توصیف می‌کنند؛ اعتراضی علیه بی‌توجهی به جنگل‌هایی که سال‌هاست قربانی آتش‌سوزی، توسعه بی‌قاعده و سوءمدیریت شده‌اند.

 

منبع : کانال تلگرامی چند ثانیه
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه