ارسال به دیگران پرینت

سرقت مسلحانه

سرقت مسلحانه از موزه لوور پاریس؛ جواهرات سلطنتی فرانسه به غارت رفتند

رسانه‌های فرانسه خبر دادند :چند سارق نقابدار با شکستن پنجره‌ها، اقدام به سرقت جواهرات ناپلئون و همسرش در موزه لوور کردند.

سرقت مسلحانه از موزه لوور پاریس؛ جواهرات سلطنتی فرانسه به غارت رفتند

سارقان مسلح به اره برقی امروز (یکشنبه ۱۹ اکتبر) وارد موزه لوور پاریس شدند و به گفته چندین منبع، جواهراتی را به سرقت بردند که باعث شد پربازدیدترین موزه جهان در این روز تعطیل شود.

خبرگزاری فرانسه نوشت، سارقان بین ساعت ۹:۳۰ تا ۹:۴۰ صبح به وقت محلی (۰۷:۳۰ تا ۰۷:۴۰ به وقت گرینویچ) وارد شدند و جواهرات را سرقت کردند. ارزش دقیق جواهرات هنوز در حال برآورد است.
یک منبع دیگر در پلیس پاریس گفت که سارقان مسلح به اره‌های کوچک از آسانسور کالا برای رسیدن به اتاق هدف استفاده کرده‌اند.
«رشیدا داتی»، وزیر فرهنگ فرانسه نیز روز یکشنبه (امروز)، ورود غیرمجاز به لوور را تایید کرد و در صفحه خود در «ایکس» (توئیتر) نوشت: «امروز صبح، هنگام باز شدن موزه لوور، یک سرقت رخ داد.»افزود: «هیچ آسیبی گزارش نشده است. من در محل همراه با کارکنان موزه و پلیس هستم.»
در ایکس (توئیتر) موزه لوور نیز اعلام شد که به دلایل استثنایی برای یک روز تعطیل است. اما وقتی خبرگزاری AFP با موزه تماس گرفت، از ارائه توضیحات بیشتر خودداری شد.
«لوور» که تا زمان لوئی چهاردهم محل اقامت پادشاهان فرانسه بود، به طور منظم پربازدیدترین موزه جهان نامیده می‌شود و سال گذشته ۹ میلیون بازدیدکننده داشته است.سرقت مسلحانه از موزه لوور پاریس؛ جواهرات سلطنتی فرانسه به غارت رفتنددر یکی از جسورانه‌ترین سرقت‌های سال‌های اخیر، چند سارق مسلح صبح یکشنبه ۱۹ اکتبر با استفاده از ابزارهای برقی وارد موزه لوور پاریس شدند و مجموعه‌ای از جواهرات سلطنتی فرانسه را ربودند. مقام‌های فرانسوی اعلام کردند هیچ‌کس در جریان این حادثه آسیب ندیده، اما موزه به‌طور اضطراری تعطیل شده و تحقیقات گسترده پلیس برای شناسایی عاملان آغاز شده است.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه