ارسال به دیگران پرینت

مکانیسم ماشه | فعال‌سازی مکانیسم ماشه

چین علیه اروپا | مخالفت پکن با فعال‌سازی مکانیسم ماشه برجام

چین با اعلام مخالفت خود با اقدامات احتمالی اروپا، از دیدگاه ایران درباره عدم صلاحیت قدرت‌های اروپایی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه در برجام حمایت به عمل آورده است.

چین علیه اروپا | مخالفت پکن با فعال‌سازی مکانیسم ماشه برجام

سخنگوی وزارت خارجه چین امروز جمعه رسماً مخالفت خود را با اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران به دلیل برنامه هسته‌ای‌اش اعلام کرد؛ اقدامی که در بحبوحه ضرب‌الاجل قریب‌الوقوع قدرت‌های اروپایی، حمایت دیپلماتیک مهمی برای تهران است.

این بیانیه پکن مستقیماً در تضاد با هشدار بریتانیا، فرانسه و آلمان مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل در صورت عدم یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای بن‌بست هسته‌ای تا پایان ماه اوت است.

به گزارش رسانه دولتی چین، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که کشورش «مخالف» اعمال تحریم‌ها است. او همچنین توضیح داد که پکن «معتقد است که این امر به طرفین در ایجاد اعتماد و رفع اختلافات کمک نمی‌کند و برای تلاش‌های دیپلماتیک برای از سرگیری زودهنگام مذاکرات مفید نیست.»

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران اخیراً تصریح کرده است که کشورهای اروپایی هیچ جایگاه قانونی برای فعال کردن مکانیسم «اسنپ بک» برای اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل ندارند.

 

منبع : ایسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه