معرفی کتاب | معرفی کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم
معرفی کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم | علم جدید رسیدن به تقویت مهارت برقراری مکالمات روزمره
این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند در محیطهای کاری، زندگی شخصی یا روابط عاشقانه جذاب، دوستداشتنی و تأثیرگذار باشند و روابط عمیق و ماندگار خلق کنند.

این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند در محیطهای کاری، زندگی شخصی یا روابط عاشقانه جذاب، دوستداشتنی و تأثیرگذار باشند و روابط عمیق و ماندگار خلق کنند.
جذابیت همچون جادویی وسوسهکننده است که تنها در ظاهر یا سخنان پرزرقوبرق نهفته نیست، بلکه به توانایی برقراری ارتباطی صادقانه و معنادار با دیگران وابسته است. کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم نوشته پاتریک کینگ، یکی از کتابهای حوزهی ارتباطات و جذابیت است که بر گیرایی درونی و هوش اجتماعی تمرکز کرده و با استناد به منابع و یافتههای علمی معتبر به شما کمک میکند مهارتهای اجتماعی خود را تقویت کنید.
دربارهی کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم
چه چیزی باعث میشود سلبریتیها و برخی افراد دوروبرمان جذاب و دوستداشتنی به نظر برسند و افراد بیشتری را دور خود جمع کنند؟ پاتریک کینگ (Patrick King) کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم (Elements of Likability) را با این پرسش آغاز میکند و در ادامه، مفهوم جذابیت را با توضیحات علمی و عملی واکاوی میکند. سپس قواعد و اصولی را معرفی میکند که از طریق آنها به طور طبیعی دوستداشتنی و جذاب به نظر برسید و اعتماد و علاقه دیگران را به خود جلب کنید.
پاتریک کینگ در کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم، راهنمای ارزشمندی برای درک و تقویت مهارتهای اجتماعی ارائه میدهد. او ابتدا به مفهوم کاریزمای معکوس اشاره میکند و نشان میدهد که این پدیده چگونه بدون آگاهی منفیترین تأثیر را روی روابط میگذارد، باعث کاهش جذابیت ما میشود و در تعاملات، پیوند عاطفی با دیگران را مختل میکند. سپس در ادامه به روشهایی برای تشخیص و جلوگیری از آن اشاره میکند.
به عقیدهی نویسنده، جذابیت ابزاری ناخودآگاه دارد که زبان بدن، تن صدا یا انتخاب واژهها از آن جمله هستند و میتواند توجه مخاطب را به خود جلب کنند. اما درعینحال، مؤلفههایی نیز وجود دارند که میتوانند آگاهانه افراد را مجذوب شما کنند. ارتقای حس همدلی و درک احساسات از دیگر مواردی هستند که منجر به جذاب بودن افراد میشود. گوشدادن فعال، احساس همدردی و بازخورد مثبت، غلبه بر سکوتها و شروع گفتوگو، همگی تکنیکهایی هستند که از طریق آنها میتوان این حس را تقویت و لحظات جذاب و تأثیرگذار ایجاد کرد.
در مجموع، پاتریک کینگ در کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم با تحلیل بیش از 25 مطالعهی علمی در زمینه شخصیت، شوخطبعی، گفتوگوی کوتاه و هوش اجتماعی، به شما یاد میدهد چگونه شخصیت جذاب داشته باشید و با توانمندی در گفتوگو، مقبولیت اجتماعی به دست آورید.
کتاب حاضر را انتشارات یوشیتا با ترجمهی احمدرضا مختاری منتشر کرده است.
در نکوداشت کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم
روشهای صددرصد علمی و اثباتشده برای دوستیابی سریع، تبدیل دشمنان به دوستان، جلب اعتماد دیگران و محبوب شدن بیچونوچرا. (آمازون)
کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند در محیطهای کاری، زندگی شخصی یا روابط عاشقانه جذاب، دوستداشتنی و تأثیرگذار باشند و روابط عمیق و ماندگار خلق کنند.
در بخشی از کتاب چطور محبوب، شوخ طبع، جذاب و اجتماعی باشیم: علم جدید رسیدن به جذابیت و تقویت مهارت برقراری مکالمات روزمره و هوش اجتماع میخوانیم
تا حالا متوجه شدهاید که بعضی افراد بهمحض وارد شدن در هر اتاقی، بدون گفتن حتی یک کلمه، در همۀ مکالمات خود غالب میشوند و در این زمینه چیرگی خاصی دارند؟ یا تاکنون کسانی را دیدهاید که دائم درحال صحبت کردن و ابراز افکار خود هستند، اما درنهایت نمیتوانند هیچگونه اثری بر روی دیگران داشته باشند؟
گاهی اوقات سکوت واقعی میتواند بسیار گرمابخش، مشوق و پویا باشد و ازطرفی صحبت کردن دائم و بیوقفه هم میتواند احساس تنهایی و تهی بودن خاصی را القا کند؛ به همین خاطر نباید همهچیز را ساده و پیشپاافتاده ببینید. فراموش نکنید که در برقراری ارتباط، با طیف گستردهای از ناشناختهها روبهرو میشوید که از بیان کردن چند کلمۀ ساده فراتر هستند. شما در حین برقراری ارتباط با دیگران، زبان بدن هم دارید که شامل حالتهای چهره، حالت ایستادن، حرکات دست و اصوات غیرکلامی مختلف میشود. نحوۀ حرکت کردن، سرعت حرکت کردن، نحوۀ برقراری ارتباط چشمی، نزدیکی و نحوۀ ایستادن شما در مقایسه با طرف مقابل همگی میتوانند ارتباطتان را تحتتأثیر قرار دهند.
بهجای تمرکز بر روی اینکه صرفاً در مکالمههای خود ساکت باشید یا از خودتان صدا ایجاد کنید، سعی کنید با استفاده از راههای غیرکلامی هم (درست مثل راههای کلامی) حمایت خود از طرف مقابل را نشان دهید. سرتان را به نشانۀ تأیید بالا و پایین کنید، حالتهایی که در چهرۀ طرف مقابل میبینید را تکرار کنید و با او ارتباط چشمی برقرار کنید. خودتان را به او نزدیک کنید؛ بهگونهایکه انگار میخواهید بگویید: «خب بیشتر برام تعریف کن.» یا «وای باورم نمیشه!»
دیدگاه تان را بنویسید