ضربه سنگین مقاومت فلسطین به ارتش اسرائیل
فرمانده عملیات ویژه اسرائیل در رفح کشته شد | هلاکت «شینکال گیوا» و تعدادی از نیروهایش
رسانههای صهیونیستی اعلام کردند «شینکال گیوا»، فرمانده عملیات ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در رفح، به همراه گروهی از نیروهایش در کمین نیروهای مقاومت فلسطین کشته شده است.

به نقل از «اخبار جنین»، منابع رسانهای صهیونیستی در این باره اذعان کردند، گیوا به همراه پنج تن از نیروهایش به کمین مقاومت فلسطین در یک ساختمان بمبگذاریشده در رفح افتادند که منجر به کشتهشدن او و تعدادی دیگر شد.
پایگاه عبری «حدشوت بزمان» نیز در این باره گزارش داد که در یک «حادثه امنیتی» در غزه، دستکم یک نفر کشته و دو نفر دیگر به شدت مجروح شدهاند و وضعیت زخمیها «بسیار وخیم» گزارش شده است.
منابع صهیونیستی تاکید کردند که یک بالگرد نظامی حامل نظامیان آسیب دیده این رژیم در بیمارستان سوروکا در سرزمینهای اشغالی فرود آمد
روز شنبه منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک حادثه امنیتی برای نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه خان یونس رخ داده است و بالگرد های این رژیم تحت تدابیر شدید امنیتی به محل حادثه رفتند و زخمی ها را به بیمارستان سوروکا انتقال دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی بویژه در هفته های اخیر تلفات بیشتری نسبت به گذشته در نوار غزه داده است.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که پنج نظامی این رژیم در جریان درگیریها در منطقه الشجاعیه در شرق شهر غزه زخمی شدند و حال ۲ نفر از آنها وخیم است.
در همین پیوند، یک عضو فراکسیون لیکود وابسته به نخست وزیر اسرائیل در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) اذعان کرد حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد، بخش اعظم تونل های آن هنوز فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از الخلیج آنلاین، «حانوخ مالیونسکی» در این باره گفت: نمیدانم چه کسی این فرضیه را مطرح کرده است. اما، حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد.
این نماینده کنست رژیم صهیونیستی افزود: ۷۵ درصد از تونلهای حماس همچنان فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
«ابو عبیده» سخنگوی گردانهای شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، جمعه شب در نخستین پیام تصویری خود از ماه مارس تاکنون به تلآویو هشدار داد و تأکید کرد: مقاومت فلسطین آماده است نبرد فرسایشی را با عملیاتهای منحصر بفرد و تلاش برای اسارت نظامیان صهیونیست ادامه دهد و تل آویو با ادامه جنگ باید منتظر بازگشت نظامیان بیشتر خود در تابوت ها باشد.
به گزارش ایرنا، از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بیسابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعهای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.
دیدگاه تان را بنویسید