ارسال به دیگران پرینت

حدیث فولادوند | حدیث فولادوند کیست؟ | بیوگرافی حدیث فولادوند

حدیث فولادوند کیست؟ | ازدواج و طلاق حدیث فولادوند

حدیث فولادوند از طایفه شناخته شده فولادوند و بازیگر معروف را بیشتر بشناسید. حدیث فولادوند علاوه بر آثار درخشانش در شب های مافیا نیز بسیار درخشید. در ادامه بیشتر با حدیث فولادوند آشنا شوید.

حدیث فولادوند کیست؟ | ازدواج و طلاق حدیث فولادوند

حدیث فولادوند کیست؟

حدیث فولادوند از طایفه شناخته شده فولادوند و بازیگر معروف را بیشتر بشناسید. حدیث فولادوند علاوه بر آثار درخشانش در شب های مافیا نیز بسیار درخشید. در ادامه بیشتر با حدیث فولادوند آشنا شوید.

بیوگرافی حدیث فولادوند

حدیث فولادوند بازیگر متولد 20 دی 1356 در تهران است اما اصالتا از ایل بزرگ بختیاری بنام باب ممیوند چهارلنگ و از طایفه شناخته شده فولادوند می باشد. این بانوی هنرمند فارغ‌التحصیل فوق دیپلم رشته معماری است.


حدیث فولادوند کیست؟

ازدواج حدیث فولادوند

حدیث فولادوند در سال 1389 و با رامبد شکرابی 38 ساله ازدواج کرد اما بعد از سال ها زندگی مشترک (12 سال) از یکدیگر جدا شدند. این زوج فرزندی ندارند.

رامبد شکرآبی بازیگر سینما و تلویزیون متولد 17 فروردین 1351 در تهران است.

طلاق حدیث فولادوند و رامبد شکرابی

حدیث فولادوند از همسرش رامبد شکرآبی بعد از 11 سال زندگی مشترک جدا شد. این زوج هنری در سال ۸۹ با هم ازدواج کردند.

ورود حدیث فولادوند به عرصه هنر

 حدیث فولادوند در 12 سالگی دوره های بازیگری را زیر نظر گلاب آدینه (بازیگر) گذراند. او اولین بار با نمایش گل های دوستی روی صحنه تئاتررفت و کار در سینما را در سال 1378 با نقش کوتاهی در فیلم دست های آلوده به کارگردانی سیروس الوند تجربه کرد اما با بازی در سریال گمگشته در سال 1380 مشهور و بین مردم شناخته شد.

حدیث فولادوند کیست؟

درخشش حدیث فولادوند در ژانرهای مختلف

حدیث فولادوند در اوایل بازیگری بیشتر در ژانرهای درام، جدی و اجتماعی حضور یافت و با اکران فیلمهای غزل، همکلاس، رز زرد و کما به ستارهٔ آن روزها تبدیل ‌شد اما مسیر بازیگری را با ایفای نقش در فیلم شاخه گلی برای عروس، کلاهی برای باران، چشمک، افراطی‌ها، داماد خجالتی، دزدان خیابان جردن تغییر داد.

این بانوی هنرمند در تلویزیون هم خوشش درخشید و با بازی عالی در فیلم های تاریخی و آثار داود میرباقری مانند مسافر ری، معصومیت ازدست‌رفته، مختارنامه بین مخاطبان به چهره ای شناخته شده تبدیل شد.

آثار حدیث فولادوند

حدیث فولادوند بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است. برای اولین بار نقش کوتاهی را در فیلم دست های آلوده به کارگردانی سیروس الوند بازی کرد و بدین ترتیب اولین حضورش را در سینما در سال ۱۳۷۸ اعلام نمود. فولادوند در فیلم های سینمایی بسیاری همچون دزدان خیابان جردن، افراطی ها، کلاهی برای باران، شاخه گلی برای عروس، کما و رز زرد حضور داشته است.

فیلم کله پوک

«کله پوک» فیلمی در ژانر کمدی به کارگردانی «جواد مزدآبادی» و محصول سال 1399 است. در این فیلم بازیگرانی چون «یوسف تیموری»، «فتحعلی اویسی»، «سیروس گرجستانی» به ایفای نقش پرداخته اند. کله پوک روایتی است از انتخابات شورا در یک روستا؛ که همین داستان باعث وقوع حوادثی می شود.

فیلم کله پوک به کارگردانی جواد مزدآبادی در سال 1399 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر کمدی و خانوادگی می‌باشد. در این فیلم یوسف تیموری، فتحعلی اویسی، سیروس گرجستانی، حدیث فولادوند، مریم سلطانی، مهدی امینی خواه، عزت الله رمضانی فر، سیدرضا حسینی و احمد ایراندوست به هنرمندی پرداخته‌اند.

حدیث فولادوند در معصومیت از دست رفته

معصومیت از دست‌رفته مجموعه‌ای تلویزیونی محصول سال 1382 به کارگردانی داود میرباقری می باشد که روایتگر داستان شخصیتی ساختگی به نام شوذب از یاران سابق امام علی(ع) است که در کوفه خزانه‌دار امویان شد و با زنی مسیحی به نام ماریا ازدواج کرده اما سرانجام با حیله‌گری زنی یهودی به نام حمیرا، زندگی خانوادگی‌اش نابود می شود.

در این سریال زیبا حدیث فولادوند در نقش ربابه دختر حمیرا در کنار بازیگرانی چون امین تارخ ، سارا خوئینی ها ، فریبا کوثری ، داریوش فرهنگ و... ظاهر شده است که به طور اتفاقی با پسر شوذب، زید عاشق یکدیگر می شوند و زید در این راه کشته می‌شود.

شوذب هم دیوانه شده و ربابه را در مجلس عروسی‌اش می‌کشد. 

حدیث فولادوند در معصومیت از دست رفته

سریال بالشها

سریال کودک بالشها با بازی عمو پورنگ داستان بالش هایی است که از دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن آدم ها به ستوه آمده اند و بر علیه آدم ها اعلان جنگ می کنند.

سریال بالشها به کارگردانی احمد درویشعلی پور در سال 1397 ساخته شده است. این سریال محصول کشور ایران و در ژانر خانوادگی می‌باشد. در این سریال داریوش فرضیایی، ارژنگ امیرفضلی، امیر نوری، حدیث فولادوند، امیرمحمد متقیان و ملیکا شریفی نیا به هنرمندی پرداخته‌اند.

حدیث فولادوند در فیلم گاهی واقعی

فیلم گاهی واقعی در ژانر خانوادگی اجتماعی در سال 1385 به کارگردانی رامین لباسچی و تونی وانگ ساخته شده است.

در این فیلم حدیث فولادوند در کنار هنرمندانی چون تیم رزان، میترا لهراسب، آهو خردمند، حدیث فولادوند، منیژه محامدی، مهتاج نجومی و ثریا حلی و... نقش دختری کولی به نام یاس را بازی می کند که برای یافتن هویت اصلی اش به کشورش برمی گردد. درصحنه ای از این فیلم حدیث فولادوند با گریم زیبا و لباس های محلی در حال رقص است.

حدیث فولادوند در فیلم گاهی واقعی

حدیث فولادوند در کلاهی برای باران

کلاهی برای باران محصول سال 1385 به کارگردانی مسعود نوابی است که داستان دو نفر است که برای دزدی وارد خانه ای شده شاهد خودکشی دختری به نام باران می شوند و تصمیم می گیرند باران را از مرگ حتمی نجات دهند و....

در این فیلم سینمایی حدیث فولادوند در نقش باران در کنار هنرمندان طنازی چون رضا عطاران و سید جواد رضویان بسیار خوش درخشیده است.

حدیث فولادوند در کلاهی برای باران

فیلم مهریه

«مهریه»، فیلمی در ژانر کمدی-خانوادگی به نویسندگی «علیرضا محمودی» و کارگردانی «امیرحسین ماکویی» و محصول سال 1397 ایران است. از بازیگران این فیلم می توان به «رضا داوودنژاد»، «حدیث فولادوند»، «رامبد شکرابی» و »مهران رجبی» اشاره کرد. داستان فیلم مهریه درباره زوج جوانی به نام های «سیاوش» و «رعنا» است که یک زندگی آرام را کنار هم سپری می کنند اما با ورشکست شدن سیاوش و پنهان کردن آن از همسرش وارد مرحله ای جدید می شوند. در این بین سیاوش و رعنا به صورت اتفاقی پس از سالها با دوست های قدیمی خود مواجه شده که هر کدام از آنها سعی دارند با نقشه ای زندگی این زوج را برهم بزنند. جنگی بین سیاوش و رعنا شکل گرفته و هیچکدام نمی خواهد از این میدان بازنده بیرون بیایند …

فیلم مهریه به کارگردانی امیرحسین ماکویی در سال 1397 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر کمدی و خانوادگی می‌باشد. در این فیلم رضا داوودنژاد، حدیث فولادوند، رامبد شکرآبی، مهران رجبی و سارا منجزی به هنرمندی پرداخته‌اند.

فیلم وای آمپول

خانواده آمپول چی که تولیدکننده آمپول هستند با وحشت فرزندان شان از آمپول مواجه می شوند؛ ولی در نهایت ورزش فوتبال و انتخاب برای رده های قهرمانی به کمک فرزندان شان می آید. این فیلم در جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان بسیار موفق بوده و به عنوان پرمخاطب ترین فیلم لقب گرفته است.

فیلم وای آمپول به کارگردانی علیرضا محمودزاده در سال 1396 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر خانوادگی و کمدی می‌باشد. در این فیلم شهرام قائدی، علی صادقی، رضا شفیعی جم، حدیث فولادوند، سارا روستاپور و هوشنگ حریرچیان به هنرمندی پرداخته‌اند.

حدیث فولادوند در شاخه گلی برای عروس

شاخه گلی برای عروس محصول سال 1383 به کارگردانی قدرت‌الله صلح‌میرزایی می باشد و داستان دو جوان است که دلبسته دختری به نام آزیتا شده‌اند و… 

در این فیلم حدیث فولادوند نقش آزیتا را بر عهده دارد و در کنار جواد رضویان، مجید صالحی، مهدی امینی خواه، رابعه اسکویی، زهره حمیدی، مهران رجبی ایفای نقش نموده است.

حدیث فولادوند در شاخه گلی برای عروس

فیلم حس خوب زندگی

«حس خوب زندگی»، فیلمی در ژانر درام-اجتماعی به کارگردانی «فرناز امینی» و محصول 1395 سینمای ایران است. در این فیلم، بازیگرانی از جمله: «نیما شاهرخ شاهی»، «حدیث فولادوند»، «علی انصاریان»، «فریبا نادری»، «علی کاظمی»، «وحید شیخ زاده» و «محمد شماعیان» به ایفای نقش پرداخته اند. داستان فیلم زیبای حس خوب زندگی ترکیبی از سینما و فوتبال است. در این فیلم به ما نشان داده میشود که چقدر به وجود پدر و مادر در زندگی مان احتیاج داریم. اینکه شاید در نبود پدر و مادر زندگی مان به هم بریزد و مسیر سختی را پیش رویمان داشته باشیم.

فیلم حس خوب زندگی به کارگردانی فرناز امینی در سال 1395 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر خانوادگی و درام می‌باشد. در این فیلم علی انصاریان، حدیث فولادوند، نیما شاهرخ شاهی، فریبا نادری و علی پروین به هنرمندی پرداخته‌اند.

حدیث فولادوند در محله گل و بلبل

محله گل و بلبل  مجموعه تلویزیونی با ژانر کمدی-درام  به کارگردانی احمد درویشعلی پور است. این مجموعه داستان زندگی عموپورنگ به تصویر می‌کشد که در آن داریوش فرضیایی،‌‌ بهنوش بختیاری،‌ نادر سلیمانی، حدیث فولادوند،‌ امیر نوری،‌ امیرمحمد متقیان،‌ امیر سهیلی، نعیمه نظام دوست، ابراهیم شفیعی و... ایفای نقش می کنند.

حدیث فولادوند در برنامه کودک "محله گل و بلبل" نقش زهره خانم را ایفا می کرد که همراه با شکلات در سطح محله به بچه ها کتاب می فروخت و آن ها را تشویق به خواندن کتاب می کرد.

حدیث فولادوند در محله گل و بلبل

حدیث فولادوند در معمای شاه

معمای شاه به کارگردانی محمد رضا ورزی سریالی در ژانر تاریخی است که روایتگر داستان به قدرت رسیدن رضاشاه پهلوی و محمدرضاشاه پهلوی در تا پیروزی انقلاب اسلامی می باشد. در این سریال بازیگران زیادی ایفای نقش نمودند که 120 نفر جزو بازیگران اصلی بوده اند.

حدیث فولادوند در معمای شاه نقش فوزیه همسر مصری محمد رضا شاه را ایفا نموده است، او در بخش هایی از این سریال بدون دیالوگ و تنها با میمیک صورت حس فوزیه را نسبت به نا‌به‌سامانی‌های ایران در آن روزگار و آزارهایی را که مردم می‌دیدند، نشان می داد.

حدیث فولادوند در معمای شاه

حدیث فولادوند در مختارنامه

مختارنامه یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی داوود میرباقری پیرامون زندگی و قیام مختار ثقفی است که 110 بازیگر اصلی و 400 بازیگر فرعی در آن بازی کرده اند.

در این مجموعه حدیث فولادوند نقش راحله همسر ابراهیم بن مالک اشتر نخعی را ایفا می کرد. فریبرزعرب نیا، عنایت شفیعی ، رضا رویگری ، امین زندگانی ، رضا بابک ، بهرام شاه محمد لو ، کریم اکبری مبارکه و پرویز فلاحی پور، تورج فرامرزیان، فاضل اجبوری، قاسم‌پور شکیبا، جمشید شامحمدی، مریم بوبانی و ...از دیگر نقش پردازان این سریال هستند.

حدیث فولادوند در مختارنامه

قسمتی ار گفتگو با حدیث فولادوند و همسرش رامبد رامبد شکرابی

آقای شکرآبی! حدیث فولادوند چه ویژگی‌هایی داشت که او را به عنوان شریک زندگی‌تان انتخاب کردید؟
همان‌طور که حدیث گفت عشق و علاقه‌ای که بین ما وجود داشت و شناختی که از یکدیگر به دست آورده بودیم باعث شد به انتخاب یکدیگر پاسخ مثبت بدهیم. البته بعد از داستان عشق و علاقه به تفاهم اخلاقی رسیدیم و فهمیدیم که می‌توانیم با هم زیر یک سقف زندگی کنیم و مشکلات را با یکدیگر حل و فصل کنیم. همه این نکات باعث ازدواج من و حدیث شد.

به نظر شما حدیث فولادوند همسر آرام و صبوری است؟
بله. صددرصد همین‌طور است. بالاخره زندگی با رامبد شکرآبی صبوری بسیاری می‌خواهد [می‌خندد]. من مجموعه‌ای از صفات خوب را در حدیث دیدم. صفاتی که مکمل شخصیت من خواهد بود. اگرچه نمی‌توان هر خصوصیت اخلاقی را تک‌به‌تک توضیح داد، اما در کلیت من و حدیث کامل‌کننده یکدیگر هستیم، اما بیشتر از همه اینها صبر و صداقت حدیث دوست‌داشتنی است.

فولادوند: البته من کلا شخصیت آرامی دارم، اما بعضی وقت‌ها به‌شدت شیطنت‌هایم اوج می‌گیرد و مدام حرف می‌زنم.

وقتی از خانواده بازیگران در مورد مشکلات و دغدغه‌های زندگی‌شان می‌پرسیم آنها رضایت کاملی از وضعیت زندگی خود ندارند، حالا شما که هر دو در این عرصه فعال هستید چقدر با این مشکلات دست ‌و‌‌ پنجه نرم می‌کنید؟
فولادوند: چون من و رامبد همکار هستیم فشار‌های کاری یکدیگر را به ‌خوبی درک می‌کنیم. برخی اوقات رامبد فیلمنامه‌ای را می‌خواند و آن را دوست ندارد و دچار چالش می‌شود یا سر کار از چیزی ناراحت می‌شود. من هم دقیقا چون این احساسات را تجربه کرده‌ام، می‌دانم که او چه می‌گوید و کاملا او را درک می‌کنم. در ابتدا سعی می‌کنم او را آرام کنم، چون طبق شناختی که از او دارم می‌دانم که باید اول از همه آرامش داشته باشد تا بتواند براحتی و درست تصمیم بگیرد.

شکرآبی: بله چون هیچ آدمی نمی‌تواند در عصبانیت تصمیم بگیرد. به نظر من مهم‌ترین اتفاق در ازدواج ما تفاهم بوده است. چون هر دو در یک حرفه فعالیت می‌کنیم براحتی مشکلات کاری یکدیگر را درک می‌کنیم؛ در صورتی که اگر یکی از ما در این حرفه فعالیت نداشت، شاید قدری این درک کردن سخت‌تر می‌شد، اما در حال حاضر هر دو ما با این روند کار آشنایی کامل داریم و فکر می‌کنم در زندگی مشترک این امر بسیار مهم است؛ چراکه شاید به خاطر این کار شب‌ها دیر به منزل بروم یا در شهرستان بازی داشته باشم و مسائلی از این قبیل... .

چرا شما را بیشتر در نقش‌های منفی یا در نقش یک فرد ناامید و مایوس می‌بینیم؟
شکرآبی: البته من هم در نقش‌های مثبت و هم منفی کار کرده‌ام، اما اصولا نقش‌هایی که به من پیشنهاد شده و من بیشتر با آنها ارتباط برقرار کرده‌ام و از آنها خوشم آمده آدم‌های خوبی بوده‌اند که مورد ظلم قرار گرفته‌اند و عصیان کرده‌اند و به جایی رسیده‌اند که باید فریاد بزنند و حقشان را به روش خود ـ که اشتباه است ـ بگیرند.

فولادوند: البته نقش‌های منفی‌ای داشته که بعدا متنبه شده و در آخر آدم خوبی شده است.

شکرآبی: البته مردم هم در پذیرش و درک هر شخصیتی از بازیگر بسیار فهیم برخورد می‌کنند و متوجه هستند که نقش یک بازیگر متعلق به خود بازیگر نیست.

 احساس شما بعد از ازدواج از این که همسرتان در کاری با شما همبازی است، چیست.
فولادوند: البته در نوع بازی و حسی که من در نقش دارم نمی‌توان گفت تاثیر دارد، اما وقتی فکر می‌کنم که همسرم در محل کارم کنار من است، راحت‌تر بازی می‌کنم و احساس امنیت بسیاری دارم. به بیان دیگر می‌توان گفت هوایم را در محل کارم دارد و من این حالت را دوست دارم.

تا به حال با یکدیگر دعوا هم کرده‌اید؟
شکرآبی: نه به آن صورت. ممکن است بین ما اختلافی پیش بیاید و قطعا این اختلافات در میان اغلب زن ‌و ‌شوهرها وجود دارد؛ چون من تجربه ازدواج را فقط یک بار داشته‌ام [می‌خندد]. نمی‌خواهم خودمان را چشم بزنم یا از خودمان تعریف و تمجید کنم، اما مساله‌ای که وجود دارد و دوستان و نزدیکان می‌گویند این است که ازدواج ما را اتفاق خوبی می‌دانند. این را هم در نظر بگیرید که ما تازه اول راهیم. من دوستانی را می‌بینم که بعد از 20 سال زندگی مشترک از هم جدا شده‌اند.

فولادوند: رامبد در همه حال سعی می‌کند رعایت مرا بکند و من هم تا جایی که امکان داشته باشد رعایت حال او را می‌کنم [می‌خندد]، اما اگر بخواهم جدی بگویم رامبد نیمه گمشده زندگی من بود که به او رسیدم.  

در منزل عصبانی هم می‌شوید؟
شکرآبی: در منزل... .

بگذارید خانم فولادوند بگوید.

فولادوند: هیچ ‌وقت ندیده‌ام که رامبد خیلی عصبانی بشود. من دیر عصبانی می شوم اما اگر بشوم خیلی بد عصبانی می‌شوم.

منتقد کارهای یکدیگر هم هستید؟
فولادوند: بله بسیار.

شکرآبی: زندگی حرفه‌ای ما از زندگی شخصی‌مان تفکیک شده است. در انتخاب کارهایمان از یکدیگر راهنمایی می‌گیریم و زور و اجبار در زندگی‌مان معنایی ندارد که اگر من شریک زندگی توام باید این کار را انجام دهی و یا من دلم نمی‌خواهد که چنین و چنان کنی... هیچ ‌وقت به این شکل نبوده است. ما در همه چیز شریک زندگی هم هستیم و این شریک بودن شناخت‌ ‌ما را نسبت به هم بیشتر می‌کند.

پس تعریف شما از زندگی مشترک هم همین است.
شکرآبی: بله. البته من به آرامش بعد از ازدواج هم خیلی اعتقاد دارم. خیلی‌ها به من گفتند که شیطنت‌هایت کم شده است. در حال حاضر آرام‌تر قدم برمی‌دارم تا قبل از ازدواج که به سرعت روی پنجه راه می‌رفتم. پس از ازدواج دیگر سر به هوا نیستم.

فولادوند: من فکر می‌کنم اتفاق خوبی که بعد از ازدواج برایم افتاده این است که قبلا هر کاری که دوست داشتیم انجام می‌دادیم، اما الان اول فکر می‌کنیم بعد مشورت و بعد آن کاری را که دوست داریم انجام می‌دهیم؛ با این تفاوت که تفکری در پس این کار نهفته است. رامبد هم همیشه ارزیابی و تجربه‌های خودش را از کاری به من می‌گوید، اما در نهایت تشخیص آخر با خود من است.

شکرآبی: به خاطر خیلی از مسائل. آب و هوای معتدل، عدم ترافیک، بهار زیبا، پاییز و زمستان بسیار خوب و... ما اهل شمال نیستیم، اما مردم آنجا نیز ما را به‌خوبی پذیرفته‌اند. از مزیت‌های دیگر این شهر مسیر بسیار نزدیک آن به تهران است.

منبع : ورازندگی
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه