ارسال به دیگران پرینت

حمله به روحانی | حمله به روحانی در مترو

یک روحانی جلوی درب متروی تهران مورد حمله قرار گرفت + جزییات

یک ضارب یک روحانی را جلوی درب متروی تهران مورد ضرب و شتم قرار داده بود

یک روحانی جلوی درب متروی تهران مورد حمله قرار گرفت + جزییات

یک ضارب یک روحانی را جلوی درب متروی تهران مورد ضرب و شتم قرار داده بود

جابر رضایی از ناحیه گردن دچار بریدگی شد و ضارب متواری است

صبح دیروز، یک روحانی در هنگام خروج از ایستگاه متروی تهران توسط فردی ناشناس با سلاح سرد مورد حمله قرار گرفت و زخمی شد. این روحانی ۴۱ ساله، فرزند شهید و پدر ۴ فرزند است که صبح دیروز درحال خروج از متروی رودکی توسط فردی ناشناس مضروب و با کمک مردم که شاهد ماجرا بودند به بیمارستان امام خمینی منتقل شد.

یک جوان در مشهد با تیغ موکت بری به جان یک روحانی افتاد | حمله خونین به امام جمعه با تیغ موکت بری

یکی از دوستان این روحانی گفت: «آقای جابر رضایی صبح دیروز داخل واگن مترو فردی را دیده که او را با غیظ نگاه می‌کرده و بعد از خروج از قطار هم متوجه شده که توسط همین فرد مورد تعقیب قرار گرفته است. زمان خروج از ایستگاه متروی رودکی و ورود به خیابان، حس می‌کند که سمت راست گردنش گرم شده و همان موقع هم می‌بیند که همان فرد ناشناس در حال فرار است. معلوم می‌شود که فرد ناشناس از فرصت شلوغی خروجی ایستگاه مترو استفاده کرده و تیغه کاتر را به گردن آقای رضایی کشیده است.»

این فرد مطلع در ادامه توضیحاتش افزود: «افراد حاضر در صحنه به سرعت ایشان را به بیمارستان امام خمینی منتقل کردند که بعد از معاینات پزشکی معلوم شد تیغه کاتر، حدود ۱۰ سانت از گردن ایشان و در فاصله یک سانتی‌متری شاهرگ را بریده است. حجت‌الاسلام رضایی به اتاق ترومای بیمارستان منتقل شد و در حال حاضر هم تحت نظر پزشکان قرار دارد.»

به گفته این فرد مطلع، همزمان با انتقال روحانی مضروب به بیمارستان، نیروی انتظامی هم در بیمارستان حاضر شده و گزارش کاملی از حادثه تهیه کرده است. این فرد مطلع گفت احتمالا این حادثه در ادامه حملات زنجیره‌ای به برخی روحانیون طی ماه‌های اخیر است.

 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • معلم بازنشسته ارسالی در

      این حرکات وحشیانه باید از جامعه ما نباشد.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه