ارسال به دیگران پرینت

افراد باهوش

اگر این پنج نشانه را دارید،‌ باهوش هستید

به نظر اکثر مردم افراد باهوش جزو دسته ابرانسان‌ها هستند؛ چرا که مغزشان در تمام شرایط زندگی به کمک‌شان می‌آید و لازم نیست با دغدغه‌های آدم‌های عادی سروکله بزنند!

اگر این پنج نشانه را دارید،‌ باهوش هستید

به نظر اکثر مردم افراد باهوش جزو دسته ابرانسان‌ها هستند؛ چرا که مغزشان در تمام شرایط زندگی به کمک‌شان می‌آید و لازم نیست با دغدغه‌های آدم‌های عادی سروکله بزنند!

اگر شما فرد به‌شدت باهوشی باشید، گاهی عدم درک دیگران باعث می‌شود تنها بمانید. در ادامه به مهم‌ترین دغدغه‌های افراد باهوش در مقابل افراد معمولی اشاره می‌کنیم.

به نظر اکثر مردم افراد باهوش جزو دسته ابرانسان‌ها هستند؛ چرا که مغزشان در تمام شرایط زندگی به کمک‌شان می‌آید و لازم نیست با دغدغه‌های آدم‌های عادی سروکله بزنند! با این حال واقعیت متفاوت است و مهم نیست که یک نفر چقدر باهوش باشد، بالاخره هر چه نباشد او هم انسان است.

این افراد با مسائلی متفاوت از دیگران سروکله می‌زنند اما با این حال این مسائل هم چالش‌برانگیز و سخت هستند.

۱- صحبت‌های کوتاه حوصله‌تان را سر می‌برد

صحبت‌کردن در مورد چیزهای عادی و معمولی برایتان سخت و چالش‌برانگیز است. دلیل این موضوع آن است که مغزتان پر از ایده‌های عالی است.

موضوعاتی که احتمالاً به آنها علاقه‌مند هستید شامل علم، هنر، فلسفه و غیره می‌شوند. این مسئله باعث می‌شود که حس کنید در گفتگوی کوتاه گیر افتاده‌اید و وقت‌تان دارد هدر می‌رود! تمام چیزی که شما می‌خواهید فردی از لحاظ ذهنی شبیه به شماست که بتوانید در مورد مسائل مهم با هم حرف بزنید.

۲- بیش از آن که حرف بزنید فکر می‌کنید

از آنجا که مغزتان طوری آموزش دیده که به دنبال راه حل‌ها و پاسخ‌های احتمالی به یک مشکل باشد، شاید نسبت به یک فرد معمولی بیشتر طول بکشد تا نظرتان را در مورد یک چیز ابراز کرده یا نتیجه گیری کنید. علاوه بر این، اگر کاملاً مطمئن نباشید که جواب‌تان درست بوده یا فکرتان عالی است، ممکن است اصلاً حرفی نزنید. اما مشکل اینجاست که دیگران با نحوه تفکر و واکنش شما آشنا نیستند و ممکن است فکر کنند شما گیج و عجیب یا درونگرا هستید یا اصلاً به موضوع علاقه‌ای ندارید.

۳- کارتان به‌سرعت حوصله‌تان را سر می‌برد

نیاز مغزتان برای مدام به چالش کشیده‌شدن و دادن ایده‌های بکر می‌تواند شغلی را که زمانی برایتان هیجان‌انگیز بوده، عادی و خسته‌کننده کند. این موضوع می‌تواند باعث شود که مدام شغل عوض کنید یا کارهایتان را به تاخیر انداخته و رئیس‌تان را عصبانی کنید.

۴- شاید کمی غیراجتماعی به نظر برسید

دغدغه بعدی‌تان از دغدغه‌های قبلی نشات می‌گیرد. اگر در حین صحبت‌های کوتاه معذب هستید، اگر وقتی در مورد چیزی مطمئن نیستید، صحبت نمی‌کنید، اگر ایده‌های قبلی و قدیمی الهام‌بخش‌تان نیستند و اگر گاهی از ایده‌دادن بیشتر از دست به اقدام‌زدن لذت می‌برید، دیگران ممکن است شما را فردی غیراجتماعی بخوانند. البته آنها نمی‌دانند که این کار فشار بیشتری بر شما وارد می‌کند و هیچ فایده‌ای هم نخواهد داشت!

۵- عاشق‌شدن برایتان سخت است

در نهایت طلب شما از عشق سختگیرانه‌تر از دیگران است. از آنجایی که شما نسبت به خیلی‌های دیگر محتاط‌تر، تحلیلی‌تر و مستقل‌تر هستید، ممکن است شما را انسانی سرد و مغرور ببینند یا حتی علاقه‌تان به یک نفر را خیلی زود از دست بدهید.

هر چه درگیری‌هایتان زیاد باشد هم نباید اجازه دهید که مانع رشد و آسایش شما شوند. می‌توانید روی ابراز احساسات خودتان به دیگران بیشتر کار کنید تا بهتر شما را درک کرده و متوجه خصوصیات اخلاقی‌تان شوند. نگران نباشید، بالاخره با یک نفر به نقطه اشتراک خواهید رسید!»

 

باهوش:

ویژگی ای که نشان می‌دهد کودک شما باهوش است

اگر فرزندتان جزو باهوش‌ترین‌هاست، درهمان سال‌های اولیه زندگی‌اش متوجه نشانه‌هایی در او خواهید شد.

ویژگی ای که نشان می‌دهد کودک شما باهوش است
 

اگر فرزندتان جزو باهوش‌ترین‌هاست، درهمان سال‌های اولیه زندگی‌اش متوجه نشانه‌هایی در او خواهید شد.

5 خصوصیات که نشان می‌دهد کودک شما باهوش است

 
 

 

 

4 ویژگی یک کودک باهوش چیست؟

اگر کودک خردسال شما هر یک از این نشانه هایی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم داشت، می توانید به باهوش تر بودن او نسبت به همسالانش افتخار کنید! یعنی بچه های باهوش تر، این ۴ علامت را دارند

 
4 ویژگی یک کودک باهوش چیست؟
 

۵۵آنلاین :

 
کودک باهوش 4 ویژگی زیر را دارد

خیلی از پدر و مادرها فکر می کنند که اگر فرزندشان زودتر از بچه های دیگر راه رفت یا حرف زد، یعنی باهوش تر از همسالان خودش است؛ در صورتی که اصلا اینطور نیست... حرف زدن، راه رفتن، نشستن یا حتی دندان درآوردن به سیر تکامل هر بچه ای بستگی دارد و ربط چندانی به هوش او ندارد اما اگر کودک خردسال شما هر یک از این نشانه هایی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم داشت، می توانید به باهوش تر بودن او نسبت به همسالانش افتخار کنید! یعنی بچه های باهوش تر، این ۴ علامت را دارند. بچه های زیر یک سالی که هوش کافی دارند، می توانند تفاوت بین احساسات مختلف اطرافیان خود مانند شادی، غم، ترس، اضطراب یا خشونت را درک کنند و با توجه به این رفتارها واکنش نشان دهند.

 
زبان مادری را درک می کنند

مغز نوزادان آمادگی یادگیری بیش از یک زبان را دارد. محققان انگلیسی معتقدند یک نوزاد ۴ ماهه می تواند از روی حالت های لب و دهان متوجه تفاوت بین زبان های مختلف بشود. با این حساب اگر والدین از بدو تولد، با فرزند خود با چند زبان مختلف صحبت کنند، می توانند مطمئن باشند که بینش وسیع تری به کودک خود داده اند و او را باهوش تر از سایر بچه ها بار آورده اند. بچه های باهوش، می توانند از ۴ ماهگی به بعد تفاوت زبان مادری را با زبان های دیگر متوجه شوند.

 

متوجه احساسات دیگران می شوند

بچه های زیر یک سالی که هوش کافی دارند، می توانند تفاوت بین احساسات مختلف اطرافیان خود مانند شادی، غم، ترس، اضطراب یا خشونت را درک کنند و با توجه به این رفتارها واکنش نشان دهند. بچه های زیر یک سالی که بتوانند تفاوت بین احساسات را تشخیص دهند، باهوش هستند. اگر متوجه شدید کودک شما به احساسات ظاهری دیگران مانند خنده، گریه، داد و فریاد یا... واکنشی نشان نمی دهد، باید کمی نگران شوید و حتما این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

 
 
معنی کلمه ها را می فهمند

معمولا بچه ها از یک سالگی به بعد معنی کلمه ها را می فهمند و خواسته والدینشان را اجرا می کنند اما اگر فرزند زیر ۱ سال شما متوجه شد معنی سیب یا توپ چیست و به درخواست شما آن را برایتان آورد، باید به هوش او تبریک بگویید. محققان دانشگاه پنسیلوانیا می گویند این قدرت یادگیری کلمات از ۶ ماهگی به بعد در تمام بچه های دارای هوش طبیعی به وجود می آید اما اگر کودکی بتواند از این هوش خود استفاده کند، یعنی باهوش تر از بقیه بچه هاست. ضمن اینکه بچه های باهوش باید بتوانند از ۶ تا ۹ ماهگی به درخواست والدین خود اعضای بدنشان مانند چشم، گوش یا دست را با نام بردن آنها به وسیله اطرافیان، نشان دهند.

 
موسیقی را درک می کنند

بچه های باهوش تر از حدود ۶ تا ۸ ماهگی به خوبی موسیقی را درک می کنند و با شنیدن صدای موسیقی های کلاسیک و ملایم، آرام تر می شوند. بچه هایی که بتوانند از یک سالگی از آلات موسیقی به تناسب سنشان استفاده کنند و این کار را با کمک شما یا معلم موسیقی یاد بگیرند، در آینده هم می توانند نسبت به سایر بچه ها توانایی کسب موفقیت های بیشتری در زمینه های دیگر هم داشته باشند. رفتن بچه ها به کلاس های موسیقی آنها را از نظر روانی آرام تر و از نظر ذهنی خلاق تر می کند. به والدین توصیه می شود در صورت امکان، فرزندان خود را از حدود 3 سالگی به کلاس موسیقی بفرستند.

 
 
 

 

 

 
منبع: افکارنیوز
منبع : ايسنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه