ارسال به دیگران پرینت

میخاییل اولیانوف:

پیش‌بینی زمان مذاکرات وین دشوار است

«میخائیل اولیانوف» درباره مذاکرات وین که قرار است با هدف لغو تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران ازسر گرفته شود، گفتد: پیش‌بینی اینکه مذاکرات وین چقدر طول می‌کشد، دشوار است.

پیش‌بینی زمان مذاکرات وین دشوار است

 «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی امروز دوشنبه در خصوص مذاکرات وین که قرار است به زودی با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران در این شهر برگزار شود، در پیامی توییتری نوشت: هنوز فرصتی برای بازگرداندن برجام وجود دارد. پیش بینی اینکه مذاکرات وین چقدر طول خواهد کشید، سخت است.

نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در این باره اضافه کرد: باید منتظر باشیم تا ایران به وین برگردد و اول به مواضعش گوش کنیم.

پیش‌بینی زمان مذاکرات وین دشوار است

«میخائیل اولیانوف» در توییت دیگری نوشت: ارزیابی محتاطانه من قبل از ازسرگیری مذاکرات وین در مورد برجام باید با یک عبارت تکمیل شود، با در نظر گرفتن اینکه خطرات نیز بسیار زیاد است، مذاکره کنندگان موظف به موفقیت هستند.

پیش‌بینی زمان مذاکرات وین دشوار است

ایران اخیراً با آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذرماه در شهر وین، موافقت کرده است حال آنکه تاکید می‌کند که هدف مذاکره، حرف زدن محض نیست؛ بلکه حصول توافقی ملموس و احترام به منافع متقابل است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران پیشتر در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشته بود: در تماس تلفنی با انریکه مو را، آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذرماه در وین مورد موافقت قرار گرفت.

تهران تأکید می‌کند که به عنوان یکی از امضاءکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تأسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد؛ اما علیرغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما با کارشکنی‌های طرف غربی، پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

 

منبع : مهر
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه