ارسال به دیگران پرینت

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:

زمان اجرای محدودیت‌های هوشمند کرونایی در کشور اعلام شد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه عادی انگاری کرونا در کشور زیاد شده است گفت: محدودیت‌های کرونایی از هفته آینده در کشور اجرا می‌شود. وی اظهارداشت: در اکثر کشورهای دنیا با وجود اینکه به صورت ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون کرونا انجام شده اما این کشورها دوباره درگیر پیک جدید کرونا هستند.


زمان اجرای محدودیت‌های هوشمند کرونایی در کشور اعلام شد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه عادی انگاری کرونا در کشور زیاد شده است گفت: محدودیت‌های کرونایی از هفته آینده در کشور اجرا می‌شود.

حسینعلی شهریاری شامگاه یکشنبه در نشست شورای اداری زاهدان اظهارداشت: سیستان و بلوچستان از لحاظ واکسیناسیون کرونا در رتبه آخر بین استان‌های کشور قرار دارد و این مساله می‌تواند منجر به بروز پیک جدید در این استان شود.

وی بیان کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا هر کسی که در ایران اسلامی زندگی می‌کند باید در برابر کرونا واکسینه شود بنابراین باید اتباع بیگانه، فاقدان شناسنامه و مشکوک تابعین در برابر این ویروس واکسینه شوند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: این نگرانی وجود دارد که موج ششم کرونا در کشور ایجاد شود بنابراین واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در جلوگیری از ایجاد موج جدید بسیار مهم است.

وی اظهارداشت: در اکثر کشورهای دنیا با وجود اینکه به صورت ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون کرونا انجام شده اما این کشورها دوباره درگیر پیک جدید کرونا هستند.

شهریاری تصریح کرد: واکسیناسیون به طور قطع ایمنی سیستم بدن را در برابر کرونا بالا می‌برد بنابراین واکسیناسیون یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای جلوگیری از پیک جدید کرونا است.

وی بیان کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا افراد بالای ۶۰ سال باید نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کنند همچنین در برنامه است تا افرادی که دچار بیماری‌های خاص هستند نیز مشمول این مصوبه شوند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه مراسم عزا و عروسی به راحتی در سیستان و بلوچستان انجام می‌شود که این مساله بسیار خطرناک است.

وی اظهارداشت: مردم خیال نکنند که کرونا تمام شده و با عادی انگاری باعث ایجاد پیک جدید شوند بلکه همچنان دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

 

منبع : انتخاب
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • مهدی مختاری 291 ارسالی در

      با سلام. دکتر علی رضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای شهر تهران دربارۀ جزئیات طرح قرنطینۀ هوشمند گفته است: کسانی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند از دریافت «خدمات و حقوق مدنی» و «خدمات اجتماعی» و «خدمات بازرگانی» و «رفت و آمد درون شهری» محروم می شوند. خدمات و حقوق مدنی شامل این موارد می شود: 1) حقوق اموال منقول و غیر منقول. 2) حق قراردادها و تعهدات. 3) حقوق مسئولیت مدنی. 4) ارث و وصیت. 5) حقوق خانواده. 6) حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی. بعضی از خدمات اجتماعی که شامل محدودیت می شود عبارتند از: 1) دریافت بلیت هواپیما، قطار، اتوبوس. 2) اقامت در هتل و مسافرخانه. 3) خدمات بانکی شامل: رسیدگی به حساب‌های بانکی، پرداخت قبوض و صورت حساب ها، انتقال وجه، امور مرتبط با دریافت و پرداخت وام، خدمات بیمه، بازنشستگی، یارانه، سهام عدالت و سرمایه‌گذاری می باشد. خدمات بازرگانی شامل: تولید کردن، خریدن و فروختن محصولات مورد نیاز جامعه می باشد. حقوق خانواده شامل: نکاح، طلاق، مسئله‌ پرداخت مهریه، پرداخت نفقه، تمکین، نحوه‌ تعیین مهریه، راه های از بین رفتن زوجیت و مسائلی از این قبیل می باشد. حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی هم طبق جایگاه هر شخصی در جامعه مشخص می شود؛ مثال: هر شخص زنده ای حق دارد که برای زندگی کردن مالک چیزهایی (از قبیل: مسکن، شغل، تحصیل، پوشاک و غذا) باشد. خلاصه اینکه تمام حق و حقوق هر انسان زنده ای که واکسن نزند از بین می رود. جالب است که سازمان جهانی بهداشت هیچ کدام از واکسن ها را تأیید نهایی نکرده و فقط مجوز مصرف اضطراری صادر کرده است؛ رئیس جمهور هم می گوید تزریق واکسن باید اقناعی باشد؛ هنوز قانون اجباری بودن تزریق واکسن های کرونا در مجلس تصویب نشده است اما وزارت بهداشت خودش برای خودش قانون می تراشد؛ وقتی که پای اجبار در میان باشد یعنی یک ریگی در کفش تان هست. حالا خوتان قضاوت کنید آیا چنین حرف هایی توهین آمیز نیست؟ مگر این مردم چه گناهی کرده اند که هر بار از طرف یک مسئولی به آن ها توهین می شود؟! آخه بی انصاف ها دزدی از حساب بانکی مردم و کم شدن حقوق کارکنان چه ربطی به تزریق واکسن دارد؟!!! مردم کار می کنند تا پول بگیرند آنوقت شما حقوق آن ها را مسدود می کنید و یا مقداری از آن را کم می کنید؛ مگه ما برده هستیم که کار کنیم اما پول نگیریم؟

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه