ارسال به دیگران پرینت

سفر | سفری یک روزه | سفری یک روزه رییس‌ جمهور

هفتمین مقصد رییس‌ جمهور مشخص شد

| رییس جمهور قرار است روز پنجشنبه این هفته سفری یک روزه به استان فارس داشته باشد.

 هفتمین مقصد رییس‌ جمهور مشخص شد

محمدهادی ایمانیه گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم رییسی، قرار است روز پنجشنبه ۲۲ مهرماه سفری یک روزه به استان فارس داشته باشد و شماری از اعضای هیئت دولت در این سفر رییس جمهوری را همراهی خواهند کرد.

ایمانیه گفت: دکتر رییسی، رییس جمهور، برای برسی مشکلات استان پهناور فارس، روز پنج شنبه بیست و دوم مهرماه، به شیراز سفر می‌کند.

او افزود: رییس جمهور علاوه بر شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با علما و نخبگان و برنامه‌های در نظر گرفته شده، چند بازدید سرزده نیز خواهد داشت.

ایمانیه خاطرنشان کرد که در این سفر، برخی وزرا و معاونان رییس جمهوری به نمایندگی از دکتر رییسی، به شهرستان‌های فارس سفر کرده و از نزدیک به مشکلات رسیدگی می‌کنند.

استاندار فارس گفت: امیدواریم سفر حجت الاسلام والمسلمین رییسی پر خیر و برکت باشد و مشکلات استان در زمینه‌های راه، کشاورزی و صنعت با حضور هیات دولت، بررسی و چاره اندیشی شود.

 

منبع : اقتصاد آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه