ارسال به دیگران پرینت

توییت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حکایتِ جنجالی محمود کریمی در حرم امام رضا (ع)

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در واکنش به روضه محمود کریمی در حرم امام رضا (ع)، با انتشار توییتی، تاکید کرد تبعیض در برخورد با خطا، وجدان عمومی را رنج می‌دهد.

توییت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حکایتِ جنجالی محمود کریمی در حرم امام رضا (ع)

واکنش‌ها و انتقادها به روضه محمود کریمی، مداح سرشناس که در شب‌های رمضان امسال، در حرم مطهر رضوی، دعای ابوحمزه ثمالی را می‌خواند، ادامه دارد. این برنامه به‌طور زنده از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

در همین زمینه، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در توییتی نوشت:

«خطیب، مداح، نویسنده، هنرمند و ... اشتباه می‌کنند، خطا لازمه زندگی بشری است. اما دو چیز ناگوار است:

توجیه ناموجه خطا، تبعیض در برخورد با خطا

این دو، وجدان عمومی را رنج می‌دهد.»

محمود کریمی که این شب‌ها، در حرم امام رضا (ع) مناجات‌خوانی دارد، قبل از شروع دعای ابوحمزه ثمالی، روضه‌ای برای امام حسین (ع) خواند که باعث ناراحتی دوست‌داران اهل بیت شد و انتقادات زیادی را متوجه او کرد. این مداح، یک روز پس از این اتفاق، از خواندن این روضه دفاع و تاکید کرد، تنها یک حکایت را بازگو کرده است.

منبع : خبر آنلاین
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      همانطور که با هفت تیر کشی وی برخورد شد با توهین و اسائه ادب ایشان نیز برخورد خواهد شد

    • حسین ارسالی در

      توجیح این آقا همونقدر قابل توجیه که توجیه آقای روحانی از بی خبر در مورد گرانی بنزین
      خدایی کدام یکی بیشتر وجدان عمومی را رنج داد؟

    • ناشناس ارسالی در

      سلام . ای کاش آقای وزیر ارشادمون یک بار کتاب ( نشان از بی نشان ها ) از عارف معروف نخودکی اصفهانی را می خواند تا متوجه شوند که ائمه ما و اولیاء خدا چگونه دست گناهکارانی که ضمیر پاکی داشته اند را گرفته اند

    • محمدرضا باقرپور ارسالی در

      آقای محمود کریمی این‌جانب، برای چندمین بار و به دقت، این روضه! شما را گوش کردم تا درست قضاوت کرده باشم؛ شما به عنوان یک روضه‌خوان، از حد خودتان تجاوز کرده‌اید. چنین سخنانی و در واقع، چنین اراجیفی را بیان کردن که هیچ اساس و منطقی ندارد و یک داستان کاملاً جعلی و دروغین است، صدمه جدی به دین می‌زند و موجب دین‌زدایی و دفع یک عده از دین می‌شود و موجبات خنده معاندان را فراهم می‌کند؛ چنین داستان‌هایی شاید در جمع‌های چند نفری خانواده یا دوستانه و در بین عوام‌الناس، جالب و حتی نتیجه‌بخش هم بوده باشد که البته بنده شخصاً آن را هم توصیه نمی‌کنم اما در جایی که میلیون‌ها، مخاطب و مستمع، حضور دارند، این کار به دور از عقل و درایت بود. قرار نیست هرکسی بیاید و به خود این اجازه را بدهد که یک داستانی را درست کند؛ صرفاً برای مجلس‌گرمی و گریاندن مخاطب؛ گریاندن، به چه قیمتی؟ شما اصلاً می‌فهمید چی دارید می‌گویید؟ من شرمنده و خجل و البته متعجب شدم وقتی این روضه شما را گوش کردم. بعدش هم آمده‌اید توجیه کردید؛ علی‌رغم تصور شما، هیچ بهره‌ای که نداشت بلکه بسی صدمه هم داشت. شما عجب جسارتی کرده‌اید که از قمار و مشروب الکلی و همبازی در یک روضه سخن گفته‌اید و این، نهایت نادانی شما را می‌رساند. حتی یک حکایت هم ضمن اینکه باید منبع داشته باشد، باید متضمن معانی و پیام‌های عالی نیز بوده باشد و حکایت بودن آن، موجب تطهیر این قضیه نمی‌شود. تقصیر شما هم نیست؛ تقصیر کسی است که میکروفون دست شما می‌دهد و اجازه می‌دهد در برنامه زنده‌ای، جلوی میلیون‌ها بیننده، روضه بخوانی. این توجیهات شما و اینکه فرمایش کرده‌اید بعضی هم خود را به متوجه نشدن زدند، عذر بدتر از گناه و توهین مجدد به شعور مردم بود. بازگو کردن چنین حکایت‌های کوچه بازاری دل‌خوش کنی برای قماربازان و الکلی‌ها و عیاشان و از این دست افراد بی دین اما دل‌صاف! که یکی از اهداف سازندگان آن هم، به تمسخر گرفتن دین و تخفیف دادن عمل این گنهکاران می باشد، چهره متناقض و زشتی از دین اسلام ارائه می‌کند. آقای عبدالعلی علی‌عسگری، رئیس محترم صدا و سیما باید در این خصوص، پاسخگو باشند. به نظرم، ممنوع التصویری برای این روضه‌خوان، کوچکترین کاری است که می شود کرد. شما سابقه خوبی نداشته‌اید؛ هنوز در یادمان است کشیدن موی سر! پسرتان و پاره کردن! لباس پسرتان در یک مجلس روضه‌خوانی و غلبه احساسات بر شما و جوگیرشدنتان که همراهان سعی می‌کردند شما را بازدارند از این عمل و همچنین اسلحه‌کشی برای ترساندن مردم که شرح کامل آن و حواشی ایجاد شده را مردم ایران نیک می‌دانند. عجیب است برای چنین شخصی با چنین سابقه‌ای، بستر فراهم می‌شود در صدا و سیما آنهم در برنامه زنده‌ای به روضه‌خوانی بپردازد که نتیجه‌اش را دیدیم. این دافعه‌ها از دین را چه کسی باید پاسخگو باشد؟ برای نوجوان و جوان، چه‌گونه توضیح بدهیم این واقعه را؟ صدا و سیما چرا به افکار عمومی و خرد جمعی، توجهی نمی کند؟ آیا این دهن‌کجی به مردم نیست؟

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه