ارسال به دیگران پرینت

85 سیلاب در کشور طی اسفند و فروردین‌ماه اخی بع ثبت رسید

رئیس سازمان هواشناسی کشور با تأکید بر اینکه هزینه در این سازمان، سرمایه‌گذاری در بخش‌های دیگر محسوب می‌شود، گفت: طی اسفندماه ۹۸ و فروردین ۹۹ تعداد ۸۵ پدیده سیلاب در کشور ثبت‌شده که می‌توان با پیش‌بینی از خسارت‌ها کاست.

 85 سیلاب در کشور طی اسفند و فروردین‌ماه اخی بع ثبت رسید

سحر تاج‌بخش ظهر امروز در نشست با استاندار خراسان شمالی با اشاره به وقوع پدیده‌های جوی در کشور اظهار کرد: در کشور طی سالیان اخیر پدیده‌های جوی گوناگونی ایجادشده که برای رسیدن به معیارهای بین‌المللی هواشناسی نیازمند اراده ملی است زیرا فاصله زیادی با وضعیت جهانی داریم.

وی از بهبود وضعیت هواشناسی در کشور بدون ارتقا نیروی انسانی و تجهیزات خبر داد و گفت: با ظرفیت‌های موجود در هواشناسی کشور این اتفاق رخ داده اما برای گسترش منابع مالی، انسانی و بهبود ساختاری مجموعه هواشناسی در حال پیگیری‌های کشوری و استانی هستیم.

رئیس سازمان هواشناسی کشور هزینه برای هواشناسی کشور را سرمایه‌گذاری در بخش‌های دیگر توصیف کرد و افزود: وقوع فقط یک سیل در سال می‌تواند زیرساخت‌های مناطق مختلف را تحت تأثیر قرار دهد که با پیش‌بینی این واقعه می‌توان تا حد زیادی خسارت‌های احتمالی را کم کرد.

وی در انتها از ثبت ۸۵ سیلاب طی اسفندماه سال گذشته و فروردین‌ماه امسال خبر داد و گفت: بسیاری از نیروهای این سازمان در ایام کرونا از اختیار مجموعه خارج بودند و با حداقل افراد باید همان اقدامات همیشگی را انجام می‌دادیم.

گفتنی است در این جلسه ارتقا و تکمیل سامانه هشدار سیل در خراسان شمالی به توافق سازمان هواشناسی کشور و استانداری خراسان شمالی رسید.

سامانه هشدار سیل در استان ها راه اندازی می شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور از راه اندازی سامانه هشدار سیل در استان ها خبر داد.

دکتر سحر تارج بخش در جلسه امضای تفاهم نامه توسعه همکاری بین استانداری و سازمان هواشناسی کشور که ۲۵ تیرماه در محل استانداری برگزار شد، گفت: البته این سامانه در برخی استان ها راه اندازی شده است که هدف ما یکپارچه سازی و به روز رسانی خدمات است.

وی افزود: فرآیندهای حوزه توسعه هواشناسی کاربردی، تجهیزات ایستگاه باران سنجی، بروز رسانی مشکلات حوزه سیل و نوسازی ساختمان اداره کل هواشناسی خراسان شمالی را در دستور کار قرار می دهیم.

تاج بخش اظهارکرد: سازمان هواشناسی با استانداردهای جهانی فاصله دارد که نیازمند اراده ملی هستیم تا در زمان رخدادهای مخاطره آمیز موفق تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: در راستای ارتقا و تقویت سازمان های هواشناسی های کشور سه مسیر اصلی ارتقا منابع مالی، ارتقای منابع انسانی و بروز رسانی ساختار سازمان را هم در سطوح ملی و هم استانی را مورد پیگیری قرار می دهیم.

وی افزود: دو قانون بنیادی، قانون مدیریت بحران و هوای پاک به سازمان هواشناسی کشور ابلاغ شده که ضرورت و تقویت سازمان ها با این قانون بیش از پیش احساس می شود.

 

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه