ارسال به دیگران پرینت

تنگه هرمز | نقش ناتو در تنگه هرمز

فرانسه با حضور ناتو در عملیات تنگه هرمز مخالفت کرد

الجزیره نوشت: فرانسه ایده ایفای نقش ناتو در یک ماموریت بین‌المللی برای ایجاد آزادی دریانوردی در تنگه هرمز را رد کرده است.

فرانسه با حضور ناتو در عملیات تنگه هرمز مخالفت کرد

فرانسه ایفای نقش ناتو در ماموریت احتمالی در تنگه هرمز را نامناسب خواند.

به نقل از شفقنا، الجزیره نوشت: فرانسه ایده ایفای نقش ناتو در یک ماموریت بین‌المللی برای ایجاد آزادی دریانوردی در تنگه هرمز را رد کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه گفت: «موضع ما روشن و ثابت است. این پیمان آتلانتیک شمالی برای آتلانتیک شمالی اعمال می‌شود. نه هدف آن و نه در واقع اتحاد مناسبی است که در آن زمان بر موضوعی در خاورمیانه و بر هرمز متمرکز شود.»

فرانسه گفته ناو هواپیمابر و مین‌روب‌های خود را به خلیج فارس نزدیک‌تر کرده اما هرگونه دخالت عملیاتی در تنگه هرمز را رد کرده است. همزمان ایران به فرانسه و انگلیس در مورد هرگونه مداخله در امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس هشدار داده است.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه هر گونه مداخله از سوی ائتلاف ناتو در مدیریت تنگه هرمز را نامناسب دانسته است.


 

منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه