ارسال به دیگران پرینت

معرفی کتاب | معرفی کتاب شغل مورد علاقه

اگه نمیدونی چه شغلی برات مناسبه بخون | معرفی کتاب شغل مورد علاقه

اگر به دنبال کار می‌گردید، یا هنوز نمی‌دانید که چه شغلی برای شما بهترین است، کتاب شغل مورد علاقه به کمک شما می‌آید.

اگه نمیدونی چه شغلی برات مناسبه بخون | معرفی کتاب شغل مورد علاقه

معرفی کتاب شغل مورد علاقه

اگر به دنبال کار می‌گردید، یا هنوز نمی‌دانید که چه شغلی برای شما بهترین است، کتاب شغل مورد علاقه به کمک شما می‌آید.

شغل مورد علاقه نوشته آلن دوباتن، نویسنده و فیلسوف معاصر از کتاب‌های مجموعه مدرسه زندگی است. در کتاب شغل مورد علاقه، آلن دوباتن با بررسی جنبه‌های متفاوت کار کردن به ما کمک می‌کند تا بتوانیم شغل مورد علاقه‌مان را بیابیم.

درباره‌ی کتاب شغل مورد علاقه

کتاب شغل مورد علاقه، اثری از آلن دوباتن است. او در کتاب شغل مورد علاقه به این موضوع پرداخته است که انسان‌ها علاوه بر کار کردن باید از انجام آن لذت نیز ببرند. در حقیقت این موضوع تا سال‌های گذشته، موضوع چندان مهمی نبود. انسان‌ها زمانی را صرف کار می‌کردند و زمان دیگری را برای خوشی‌هایشان داشتند. اما کم‌کم دیدگاه انسان‌ها نسبت به مقوله‌ی کار کردن تغییر کرد. آن‌ها برای کسب رضایت سراغ کار کردن می‌رفتند. همین امر آلن دوباتن را بر آن داشت تا کتاب شغل مورد علاقه را بنویسد. او در این کتاب درباره‌ی کار خوب، کاری که در کنار کسب درآمد، لذت نیز به ما بدهد، نوشته است. 

برای یافتن شغل مورد علاقه باید جنبه‌های متفاوتی را بررسی کرد. آلن دوباتن در کتابش، شغل مورد علاقه، همین کار را انجام داده است. او از مشکلات و موانع همیشگی مانند نداشتن مهارت و اطلاعات، هدفمند نبودن و پریشانی ذهنی و.... گفته است. از جنبه‌های لذت‌بخش کار و موانع بیرونی و درونی‌ای که پس از پیدا کردن شغل مورد علاقه، تازه دامن ما را می‌گیرد، سخن گفته. در انتهای کتاب هم دوباتن تسلی‌بخشی‌هایی را گوشزد کرده که در هر مرحله می‌توانند به کمک ما بیایند تا شادمانه کار و زندگی کنیم.

کتاب شغل مورد علاقه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به دنبال کار می‌گردید، یا هنوز نمی‌دانید که چه شغلی برای شما بهترین است، کتاب شغل مورد علاقه به کمک شما می‌آید.

درباره‌ی آلن دوباتن

آلن دوباتن، مجری تلویزیون، نویسنده و فیلسوف در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در سوئیس به دنیا آمد. او در حال حضر در بریتانیا زندگی می‌کند. آلن دوباتن دوره‌ی دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد اما به دلیل اینکه می‌خواست کتاب‌های فلسفی به زبان ساده بنویسد، آن را نیمه کاره رها کرد. او همچنین یکی از اعضای هیئت موسسه‌ی مدرسه‌ی زندگی نیز هست. آلن دوباتن در کتاب‌هایش معمولا به شیوه‌ی فلسفی موضوعات گوناگون را مطرح می‌کند. از میان آثار مشهور او می‌توان به جستارهایی در باب عشق، تسلی‌بخشی‌های فلسفه، هنر سیر و سفر، پروست چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند، هنر چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند، سیر عشق، شغل مورد علاقه و یک هفته در فرودگاه اشاره کرد.

جملاتی از کتاب شغل مورد علاقه

از این رو در نهایت چندان عجیب نیست (و بنابراین نباید چندان مایهٔ نگرانی باشد) که هنگام پرس و جو در باب اینکه با زندگیِ شغلی‌مان بهتر است چه کنیم، نتوانیم پاسخی سرراست و تر و تمیز ارائه دهیم. این صرفاً نمونهٔ دیگری است از این قاعده که ذهن ما متأسفانه عضلاتِ خودتامل‌گرِ ضعیف و بی‌بنیه‌ای دارد.

از آنجا که ذهن نمی‌تواند به‌سادگی به برنامهٔ شغلیِ روشنی برسد، اما در عین حال مادهٔ خام لازم برای چنین برنامه‌هایی در آن وجود دارد، باید زمان قابل‌توجهی را صرف این کنیم که آگاهانه شواهد مرتبط را گرد آوریم، کتابخانه‌ای از آن‌ها بسازیم، در باب آن‌ها بیندیشیم و تحلیلشان کنیم؛ و یقین داشته باشیم که این افکار سرگردان و ادراکاتِ حسیِ گریزپا سرانجام روزی به‌شکل گزاره‌ها و جملاتی روشن و مشخص درمی‌آیند. البته در مسیر انجامِ این کار پیچیدگی‌هایی نیز وجود دارد (در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت)، اما مانع اصلیِ آغاز کردنِ این فرآیند این احساس بد است که این کاری ناجور است و انجامش حتی لازم نیست. کوشش برای فهمِ شخصیتِ شغلی‌مان باید با تصدیق اولیهٔ این واقعیت آغاز شود که ذهن ما دچار ابهام طبیعی و بی‌بنیه‌گیِ فکری است؛ بی‌آنکه دستخوش این احساس شویم که گرایش‌های نهانیِ ذهن و روانمان شرم‌آور و یا اینکه نشانهٔ هرگونه ضعف شخصیتی هستند.

منبع : طاقچه
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه