ارسال به دیگران پرینت

بودجه ملی ۱۰ میلیارد تومانی تخت جمشید؛

هزار میلیارد تومان؛ مرهمی بر زخم‌های کهنه گردشگری فارس؟ | بودجه تخت جمشید تصویب شد

استاندار فارس با اشاره به حذف ردیف بودجه ملی تخت جمشید از لایحه بودجه سال 1404، از تصویب اعتبارات هزار میلیاردی برای مجموعه جهانی تخت جمشید و سایر جاذبه‌های گردشگری استان در سفر دوم هیئت دولت به فارس خبر داد. وی همچنین از اختصاص اعتبارات از طریق مسئولیت‌های اجتماعی صنایع به مجموعه‌های تاریخی و گردشگری استان خبر داد.

هزار میلیارد تومان؛ مرهمی بر زخم‌های کهنه گردشگری فارس؟ | بودجه تخت جمشید تصویب شد

دیروز برخی از رسانه‌ها خبر دادند که دولت ردیف بودجه ملی ۱۰ میلیارد تومانی تخت جمشید را که از سال ۹۶ مصوبه هیات وزیران داشت را از ردیف بودجه‌های ملی کشور حذف کرده است. اما امروز استاندار فارس در میان صحبت‌های خود با اشاره به تصویب بودجه‌ای برای مجموعه جهانی تخت جمشید در سفر دوم هیئت دولت به استان فارس، گفت: جدا از این از طریق مسئولیت‌های اجتماعی صنایع نیز اعتباراتی را به مجموعه‌های تاریخی و گردشگری استان اختصاص داده‌ایم و مجدداً نیز اختصاص خواهیم داد.

به نقل از روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، «محمدهادی ایمانیه»، استاندار فارس با بیان اینکه استان فارس دارای ظرفیت‌های گردشگری ارزشمندی در حوزه‌های سلامت، تاریخی، مذهبی و طبیعی است، گفت: افزایش گردشگران این استان چرخه‌ای مثبت است و باعث می‌شود مسئولان، توسعه بیشتر اماکن گردشگری فارس را در دستور کار خود قرار دهند.
او همچنین با اشاره به آمادگی استان فارس در جهت همکاری با سرمایه‌گذاران در زمینه‌های مختلف ازجمله ساخت هتل‌ها، ایجاد بوم گردی‌ها و تأسیس مجتمع‌های بین‌راهی، افزود: در حوزه ایجاد خط ریلی، خطوط هوایی و زمینی بین سه شهر اصفهان، شیراز و یزد این آمادگی را دارا هستیم که با سرمایه‌گذاران همکاری کنیم.
ایمانیه با اشاره به سفر دوم رئیس‌جمهوری و دولت سیزدهم به استان فارس، ادامه داد: در این سفر بیش از هزار میلیارد تومان برای حوزه گردشگری فارس به تصویب رسید که در سال جاری و سال آینده این اعتبارات را به‌مرور هزینه خواهیم کرد.
استاندار فارس با بیان اینکه با اختصاص این اعتبارات شاهد تحول عظیمی در حوزه گردشگری و همچنین میراث‌فرهنگی استان خواهیم بود، گفت: بیش از ۸۰ نوع صنایع‌دستی در استان فارس وجود دارد که برای عرضه و نمایش آن‌ها در تلاش هستیم تعدادی از خانه‌های تاریخی و میراثی اطراف حرم را به‌ مرور خریداری و به خانه‌های هنر از جمله قلم‌زنی، منبت‌کاری، خاتم‌کاری و سایر هنرهای استان اختصاص دهیم.

منبع : پیام ما
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه