علی دایی: نخواستم در هواپیما در کنار احمدینژاد بنشینم
اسطوره فوتبال ایران و آقای گل دنیای فوتبال در عرصه ملی اعلام کرد که پیشنهاد ارائه شده از سوی باشگاه اورتون برای حضور علی دایی در کادرفنی این تیم باشگاهی در لیگ جزیره است.

به گزارش "ورزش سه" علی دایی اسطوره فوتبال ایران که اخباری پیرامون حضورش در لیگ جزیره و باشگاه اورتون نیز مخابره شده بود و حالا در آستانه از دست دادن رکورد تاریخی آقای گل فوتبال جهان در عرصه ملی است، در مصاحبهای با نشریه «کیکر» آلمان درباره موضوع رکوردشکنی احتمالی کریستیانو رونالدو، پیشنهاد باشگاه اورتون، اوضاع و احوال فوتبال ایران و ... صحبت کرده است؛ مشروح مصاحبه علی دایی و نشریه کیکر را در ادامه میخوانید:
* آیا نگران از دست دادن رکورد بهترین گلزنان تاریخ ملی نیستید؟
علی دایی: خیر، بدونتردید رونالدو یکی از بهترین بازیکنان تاریخ بوده و شایستگی رسیدن به این رکورد را دارد؛ رونالدو بازیکنی مصمم و سرسخت است و دستیابی به این رکورد، پاداش مناسبی برای همه تلاشهای او در این عرصه خواهد بود.
* تا به امروز با کریستیانو رونالدو ملاقاتی داشتهاید؟
علی دایی: نه، فقط یکبار در جام جهانی 2006 که تیم ملی ایران در مقابل تیم ملی پرتغال به میدان رفت، رونالدو را دیدم.
دیدگاه تان را بنویسید