درخواست برجامی فرانسه از ایران
یک سخنگوی وزارت خارجه فرانسه گفته بازگشت ایران به تعهدات برجامی جهت تجدید نظر دولت بعدی آمریکا در خصوص این توافق هستهای ضروری است.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه این اظهارات را در مصاحبهای با شبکه خبری «العربیه» مطرح کرده است.
العربیه در این خصوص نوشت: «او (سخنگوی وزارت خارجه فرانسه) توضیح داد بازگشت ایران به توافق هستهای، شرطی ضروری برای تجدید نظر دولت بایدن در قبال این توافق است.»
سخنگوی وزارت خارجه فرانسه همچنین گفت: «توافق هستهای برجام، برای اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای، توافقی ضروری است.»
طبق نوشته العربیه، این سخنگو خواستار توسعه توافق هستهای برجام و گنجاندن بندهایی برای مهار برنامه موشکی ایران شده است.
ایران یک سال است تعهداتش را کاهش داده و دو سال هم صبوری کرد بهتر اروپا و امریکا اگر راست میگویند تعداتشان تمام و کمال انجام بدهند و حداقل به ازای ۳سال یک سال باید برای حسن نیت و بدعهدی گذشته صبوری کنند