ارسال به دیگران پرینت

قیمت گوشت قرمز | قیمت گوشت قرمز امروز | افزایش قیمت گوشت قرمز ۱۴۰۲

قیمت گوشت قرمز در این تاریخ سقوط می‌کند | آغاز شمارش معکوس برای ریزش قیمت گوشت قرمز

قیمت مرغ در یک ماه گذشته با ریزش مواجه شد و حالا گویا کاهش شدید قیمت گوشت قرمز در راه است.

قیمت گوشت قرمز در این تاریخ سقوط می‌کند | آغاز شمارش معکوس برای ریزش قیمت گوشت قرمز

خبرملت: در طول یک سال گذشته قیمت گوشت قرمز به شدت افزایش پیدا کرده است. قیمت گوشت قرمز در ایران در مقایسه با قیمت متوسط جهانی بالاتر است. تحلیلگران اقتصادی می‌گویند برای کاهش قیمت گوشت قرمز ابتدا باید قیمت دام کاهش پیدا کند. در روزهای اخیر قیمت مرغ کاهش پیدا کرده و مردم امیدوارند که قیمت گوشت قرمز نیز ارزان شود. تازه ترین خبرها درباره قیمت گوشت قرمز را در ادامه از خبرملت می‌خوانید.

قائم مقام تجارت و تنظیمِ بازارِ وزارتِ جهاد کشاورزی گفت: با افزایش حجم وارداتِ گوشت گرم، و عرضه آن با نرخ تنظیم بازاری، قیمت ها تا اواسط آبان، به ثبات می‌رسد.

علیرضا پیمان‌پاک، قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزارت جهادکشاورزی گفت: با واردات روزانه ۱۸۰ تن گوشت گرم گوسفندی در سه ماهه اخیر سعی شده تا از افزایش قیمت در بازار جلوگیری شود.

 او گفت: برای تنظیم بازار با اضافه شدن کنیا به یکی از مبادی وارداتی میزان واردات در روزهای پیش‌رو افزایش خواهد یافت، به طوری که از اوایل مهرماه روزانه ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی را داریم.

پیمان پاک گفت: لاشه گوسفند با قیمت ۲۸۰ هزار تومان در میادین عرضه می‌شود. در حوزه فروشگاه‌های زنجیره‌ای چون هزینه قطعه‌بندی و دستمزد هم به نوعی اختصاص پیدا می‌کند ما بالاترین قیمت که ران و دست است بین ۳۸۰ تا ۳۹۰ هزار تومان که بستگی به فروشگاه دارد.

اعلام قیمت گوشت قرمز توسط دولت

قیمت‌های تنظیم‌بازاری هر کیلوگرم گوشت ران و سردست گوسفندی با ماهیچه ۳۹۰هزار تومان، گردن ۲۶۵هزار تومان، راسته با استخوان ۳۱۰هزار تومان، قلوه‌گاه بدون استخوان ۲۴۰هزار تومان و مخلوط ۳۱۶هزار تومان اعلام شد.

به گزارش تسنیم، وزارت جهاد کشاورزی قیمت گوشت‌های تنظیم‌بازاری وارداتی را اعلام کرد، بر این اساس قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز، ران گوسفندی و سردست گوسفندی با ماهیچه 390 هزار تومان، گردن گوسفندی 265 هزار تومان، راسته با استخوان گوسفندی 310 هزار تومان، قلوه‌گاه گوسفندی بدون استخوان 240 هزار تومان، مخلوط گوسفندی 316 هزار تومان است.

 این وزارتخانه از مردم خواسته است که اگر در فروشگاه‌ها این محصولات را با قیمتی بیشتر مشاهده کردند آن را از طریق سامانه 124 با درج عنوان شرکت بسته‌بندی به بازرسین اعلام کنند تا با گرانفروشی برخورد شود.

پلمپ شرکتها در صورت افزایش قیمت گوشت قرمز

وزارت جهاد کشاورزی همچنین از جریمه یک شرکت بسته‌بندی گوشت قرمز به‌دلیل گران‌فروشی گوشت‌ها خبر داده است.

در این اطلاعیه آمده است: این شرکت بسته‌بندی گوشت‌های وارداتی یارانه‌ای را بسته‌بندی و توزیع می‌کرد که اقدام به گرانفروشی محصول کرده است و بخشی از گوشت را خارج از شبکه توزیع به بازار عرضه کرده است.

با وجود تأکید بازرسین به عدم تولید و بسته‌بندی گوشت‌های خارج از مصوبه تنظیم بازار، این شرکت از این امر سر باز زد و به‌دلیل این که تفکیک این گوشت با گوشت تنظیم‌بازاری امکان‌پذیر نیست، توانست گوشت را با قیمت بالاتر به بازار عرضه کند.

بازرسین این تخلف را کشف و پرونده را با جریمه حدود 2 میلیارد و 500 میلیون تومانی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند که پس از رسیدگی تا 25 میلیارد تومان قابل تغییر و افزایش است.

واحدهای صنفی که گوشت‌های تنظیم‌بازاری را بسته‌بندی و توزیع می‌کنند چنانچه تخلفی داشته باشند بازرسین با واحد صنفی برخورد قاطع خواهند کرد.

انتظار کاهش قیمت گوشت قرمز در ماه‌های آینده

رییس شورای تامین دام به رکود در بازار گوشت قرمز نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به سیاستگذاری های اخیر در تامین گوشت قرمز از محل واردات، گوشت منجمد با حجم بالایی در کشور موجود است که در ثبات قیمت آن تاثیر داشته است زیرا مدتی است که شاهد افزایش قیمت گوشت نیستیم.

پوریان درخصوص اینکه چرا با توجه به حجم واردات قیمت این محصول در بازار کاهش محسوسی نداشته است، گفت: برخی فروشندگان به شکل خودسرانه قیمت‌هایی برای عرضه گوشت قرمز در بازار اعلام می کنند، اما این قیمت ها واقعی نیست بلکه نرخ واقعی هر کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی و گوساله برای مصرف کنندگان باید در محدوده ۴۰۰ هزار تومان باشد و نرخ های بیش از این به طور حتم کاذب است.

وی بر این باور است که گوشت وارداتی با حجم گسترده در حال تامین است تا کشور کمبودی در این زمینه نداشته باشد که البته به نسبت تامین این محصول تقاضا برای آن نیز زیاد است. بنابراین دولت تلاش دارد با تامین و عرضه مناسب گوشت گوسفندی و گوساله از محل واردات، علاوه بر حفظ ذخایر داخلی موجب تنظیم بازار این محصول شود.

رییس شورای تامین دام کشور افزود: اکنون بخش عمده گوشت وارداتی گرم و منجمد در بخش های خاص از جمله مراکز دولتی و درمانی و فروشگاه های زنجیره ای و شرکت های بسته بندی عرضه می شود که بیشتر آنها مربوط به استان تهران است و به برخی استان ها تخصیص داده نمی شود، در حالی که برای تنظیم بازار این محصول باید گوشت گوسفندی و گوساله به طور گسترده و مستمر در بطن بازار عرضه شود تا قیمت ها روند کاهشی به خود بگیرند تا جلوی گران‌فروشی برخی گرفته شود.

وی درباره بازار گوشت قرمز در ماه های آینده گفت: دولت برای حفظ ذخایر و تامین بازار داخلی، واردات گوشت گرم و منجمد را همچنان در دستور کار دارد و با وجود مشکلات عدیده دام زنده و گوشت قرمز داخلی نیز در حال تولید است؛ بنابراین در ماه های آینده با مشکلی در این بخش روبه‌رو نخواهیم شد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه