ارسال به دیگران پرینت

رییس جمهوری برزیل هم به کرونا مبتلا شد.

بولسونارو اصول محافظتی در برابر کرونا را رعایت نمی‌کرد؛ ماسک نمی‌زد و در جمع‌های هوادارانش شرکت می‌کرد و با همه دست می‌داد. او حتی در تظاهرات مخالفان قوانین محدود کننده شرکت می‌کرد.

رییس جمهوری برزیل هم به کرونا مبتلا شد.

"ژائیر بولسونارو" رییس جمهوری برزیل هم به کرونا گرفت

بولسونارو امروز (سه شنبه) در یک نشست خبری در برزیلیا ضمن اعلام این خبر گفت حال عمومی خوبی دارد.

بولسونارو که در اقدامی کم سابقه ماسک زده بود و از طریق تلویزیون با مردم کشورش سخن می‌گفت، اعلام کرد که جواب تست کرونا او مثبت است. او دیروز به دلیل تب بالا برای چهارمین بار طی ماه‌های گذشته تست کرونا داده بود.

عکس:رویترز

رییس جمهوری برزیل هم کرونا گرفت

بولسونارو که همواره بیماری کووید-19 را ناچیز شمرده و آن را یک سرماخوردگی ساده توصیف می‌کند، تاکید کرد که حال عمومی خوبی دارد و تب او فروکش کرده و حتی دوست دارد برای قدم زدن به خیابان برود اما بنا به توصیه پزشکان این کار را نخواهد کرد و خود را قرنطینه خواهد کرد.

برزیل با بیش از 60 هزار فوتی و ابتلای بیش از 1 میلیون و 600 هزار نفر  پس از ایالات متحده آمریکا دومین کانون شیوع ویروس کرونا در جهان است.

بسیاری شیوه مدیریت بولسونارو و اصرار او به عدم قرنطینه و بازگشایی هر چه سریع‌تر کسب و کارها را عامل شیوع بیشتر کرونا در برزیل و مرگ دهها هزار نفر می‌دانند.

بولسونارو به دلیل اختلاف با وزرای بهداشت کابینه خود بر سر اصول بهداشتی مقابله با کرونا و قوانین محدود کننده قرنطینه سراسری، 2 وزیر بهداشت کابینه خود را عوض کرده است.

او در تمام مدت شیوع ویروس در کشورش بدون ماسک و وسایل محافظتی در گردهمایی‌های سیاسی حضور یافته و با همه دست داده است و از نزدیک صحبت کرده است. او بارها تاکید کرده اعتقادی به ماسک و فاصله اجتماعی ندارد و چون ورزشکار است حتی اگرو کرونا بگیرد مثل یک سرماخوردگی ساده این بیماری را رد خواهد کرد.

او دوشنبه هفته جاری قانون زدن ماسک اجباری در برزیل را ملغی کرد.

بولسونارو در کنار ترامپ و بوریس جانسون و البته الکساندر لوکاشنکو رییس جمهوری بلاروس، از ابتدای پاندمی کرونا در جهان رویکردی تقریبا مشابه نسبت به کرونا داشتند و این بیماری را به موضوعی کم‌اهمیت تخفیف دادند اما با ابتلای جانسون به کرونا، دیدگاه نخست وزیر محافظه کار بریتانیا به صورتی چشمگیر درباره کرونا عوض شد و رهبر بریتانیا هم به جرگه دولتمردانی پیوست که خواهان قوانین محدود کننده اجتماعی برای سرکوب شیوع کرونا شده است.

هنوز معلوم نیست وضعیت جسمی بولسونارو طی روزهای آتی چگونه خواهد بود و اگر او هم همانند جانسون تا مرز مرگ در زیر دستگاه ونتیلاتور برود، شاید دیدگاه او هم درباره میزان خطر ویروس کرونا عوض شود.

 

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه