ارسال به دیگران پرینت

ورود 2 کشتی روغن خوراکی به بندرامام

این محموله روغن خام وارداتی به زودی پس از انجام تشریفات گمرکی، نظارت بهداشتی و استاندارد ، به کارخانه‌های تصفیه روغن سراسر کشور ارسال می‌شود.

ورود 2 کشتی روغن خوراکی به بندرامام

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت:۲ فروند کشتی حامل ۶۰هزار تن روغن خام خوراکی روز شنبه در بندرگاه امام خمینی(ره) پهلو گرفت.

امید جهان نژادیان روز شنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این محموله روغن خام وارداتی به زودی پس از انجام تشریفات گمرکی، نظارت بهداشتی و استاندارد ، به کارخانه‌های تصفیه روغن سراسر کشور ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه واردات روغن خام خوراکی که در ماه‌های گذشته اندکی دچار مشکل شده بود در ۲ هفته اخیر واردات آن روان و منظم شده است ادامه داد: واردات روغن خام نباتی براساس سفارش شرکت دولتی بازرگانی ایران انجام می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با بیان اینکه چند فروند کشتی دیگر حامل روغن خام خوراکی در راه بندر امام خمینی(ره) هستند افزود:با واردات منظم روغن خام خوراکی، مشکل کمبود این کالای اساسی برطرف شده و این کالای اساسی به وفور در بازار و با نرخ مصوب وجود دارد.

جهان نژادیان پیش بینی کرد با تداوم واردات روغن خام نباتی به کشور و انتقال سریع آن به کارخانه‌های تصفیه روغن در سراسر کشور ، در روزهای پایانی سال این کالای مورد نیاز روزانه خانوارها با اشباع در بازار رو به رو شود.

کمبود روغن نباتی در ماه‌های اخیر منجر به افزایش قیمت آن ، احتکار خانگی و صنفی از سوی برخی افراد، و فروش اجباری با دیگر کالاها که مورد نیاز خانواده‌ها و واحدهای صنفی نبودند شده بود.

یکی از دلایل کمبود روغن خوراکی در خوزستان تعطیلی یکی از ۲ کارخانه فعال تولید روغن نباتی(کارخانه بهبهان) بود.

این کالای اساسی حدود ۲ هفته است که به سامان رسیده و درهمه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بنکداری در خوزستان به وفور و با قیمت مصوب عرضه می‌‎شود.

بیش از ۹۰درصد کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی و کشاورزی مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی(ره) درجنوب خوزستان وارد کشور می‌‎شود.

میزان وابستگی کشور به واردات روغن خوراکی حدود ۸۷درصد است و هر سال مصرف این کالای اساسی در کشور رو به افزایش است.

در سال‌های اخیر کشت دانه روغنی کلزا در خوزستان با هدف کاهش وابستگی به واردات این کالای اساسی سه برابر شده است.  

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه