ارسال به دیگران پرینت

برزیل چهارمین کشور آلوده جهان شد

facebook twitter flipboard mail icon اندازه متن AaAa در حالی که گزارش‌ها حاکی از کاهش سرعت شیوع کرونا در قارۀ اروپاست، سرعت بالای شیوع این ویروس در آمریکای لاتین مقامات بهداشت را در سطح بین‌الملل نگران کرده است.

 برزیل چهارمین کشور آلوده جهان شد

پنج ماه پس از پدیدار شدن کووید۱۹ در چین، شمار مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان به بیش از ۵ میلیون نفر و شمار قربانیان آن به بیش از ۳۲۵ هزار نفر رسیده است.

 

تا کنون بیش از ۵۰۰ هزار نفر در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب به ویروس جدید کرونا آلوده شده‌اند. متخصصان هشدار می‌دهند که شیوع این ویروس در این منطقه هنوز به نقطه اوج خود نرسیده است و بنابراین باید انتظار تلفات بیشتری را در روزهای پیش‌رو داشت.

در این منطقه بوژه چهار کشور بیش از دیگران با شیوع این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند که عبارتند از برزیل، مکزیک، شیلی و پرو.

برزیل

شمار قربانیان کرونا در برزیل طی ۲۴ ساعت گذشته از ۱۰۰۰ نفر گذشت؛ اتفاقی که از زمان شیوع کووید۱۹ در این کشور دیده نشده بود.

گفته می‌شود ناکارآمدی دولت‌ها و عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی مردم، مهمترین دلایل سرعت بالای شیوع این بیماری در آمریکای لاتین است؛ امری که باعث شده تا برزیل در جدول رتبه‌بندی جهانی کشورهای درگیر با کرونا، به ناگاه به رتبه چهارم صعود کند و پس از ایالات متحده آمریکا، روسیه و اسپانیا قرار بگیرد.

در این کشور تا کنون ابتلای بیش از ۲۷۱ هزار نفر به کووید۱۹ تایید شده است. حدود ۱۸ هزار نفر نیز در اثر این بیماری جان باخته‌اند که بیش از نیمی از کل مرگ و میر کرونا در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب (بیش از ۳۰ هزار کشته) محسوب می‌شود.

پرو

شمار مبتلاین به کرونا در جمعیت ۳۲ میلیون نفری کشور پرو به حدود ۱۰۰ هزار نفر رسیده است. بیش از ۲۹۰۰ نفر نیز از این بیماری جان باخته‌اند. تنها در ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه ۴۵۰۰ مورد جدید ابتلا به کرونا و ۱۲۵ مورد جدید مرگ از این ویروس به ثبت رسیده است.

مکزیک

در مکزیک تاکنون بیش از ۵۴ هزار نفر مبتلا شده و بیش از ۵۶۰۰ نفر جان باخته‌اند. تنها در ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه بیش از ۳۳۰ نفر به شمار مرگ و میرهای کرونا اضافه شده است؛ با این وجود به دلیل فشارهای اقتصادی ناشی از محدودیت‌های وضع شدۀ اجتماعی، دولت تصمیم به از سر گیری تدریجی فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی گرفته است.

شیلی

در کشور ۱۸ میلیون نفری شیلی، شمار مبتلایان به این ویروس به حدود ۵۰ هزار نفر و شمار قربانیان به بیش از ۵۰۰ نفر رسیده است. تنها در ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه ۳۵۲۰ نفر به کووید۱۹ مبتلا شده و ۳۱ نفر نیز جان باختند.

ارتش در محله‌های فقیرنشین سانتیاگو، پایتخت مستقر شده است؛ یعنی جایی که جمعیت عظیمی در اعتراض به کمبود مواد غذایی با پلیس درگیر شده‌اند.

نیکاراگوئه: نرخ شیوع در یک هفته ۱۰ برابر شد

در دیگر کشورهای این منطقه نیز وضعیت بهتری حاکم نیست.
بطور مثال در نیکاراگوئه تنها در یک هفته شمار مبتلایان به کرونا ۱۰ برابر شده است؛ بنا بر گزارش دولت شمار مبتلایان ۲۵۴ نفر و شمار قربانیان به ۱۷ نفر رسیده است؛ گرچه گفته می‌شود آمارهای اعلام شده از سوی دولت بسیار کمتر از رقم واقعی تلفات این ویروس در نیکاراگوئه است. پیش از این سازمان بهداشت پان آمریکن مقامات نیکاراگوئه را به دلیل عدم تعهد به مبارزه با شیوع این ویروس و ثبت دقیق میزان آلودگی‌ها و مرگ و میرها مورد انتقاد قرار داده بود.

در کلمبیا، جایی که مدت دو ماه است مقررات قرنطینه به اجرا گذاشته شده، شمار مبتلایان به ۱۷ هزار نفر و شمار قربانیان به بیش از ۶۰۰ نفر رسیده است و اکوادور نیز داده‌های به بیش از ۳۴ هزار مبتلا و بیش از ۲۸۰۰ قربانی را ثبت کرده است.

منبع : فارس
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه