ارسال به دیگران پرینت

پیت هگست:

هگست: عبور نفت از تنگه هرمز افزایش یافته است | ادعای ثبت‌نام ۸۰ درصدی نیروهای ناوگروه آبراهام لینکلن برای تمدید خدمت

| پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در اظهاراتی درباره وضعیت تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز مدعی شد که میزان عبور نفت از این آبراه راهبردی نسبت به دوره پیش از آغاز درگیری‌ها افزایش یافته است.

هگست: عبور نفت از تنگه هرمز افزایش یافته است | ادعای ثبت‌نام ۸۰ درصدی نیروهای ناوگروه آبراهام لینکلن برای تمدید خدمت

پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در اظهاراتی درباره وضعیت تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز مدعی شد که میزان عبور نفت از این آبراه راهبردی نسبت به دوره پیش از آغاز درگیری‌ها افزایش یافته است.

هگست با اشاره به شرایط امنیتی تنگه هرمز گفت: «امروز نفت بیشتری نسبت به پیش از آغاز درگیری از تنگه هرمز عبور می‌کند.»

وزیر دفاع آمریکا این افزایش را به آنچه «کنترل حریم هوایی» توسط نیروهای آمریکایی خواند، مرتبط دانست و مدعی شد خلبانان آمریکایی کنترل فضای هوایی منطقه را در اختیار دارند.

هگست همچنین درباره ناوگروه «آبراهام لینکلن» مدعی شد که درباره این ناو و نیروهای مستقر در آن، «تبلیغات عمدی» زیادی منتشر شده است.

او افزود که بر اساس آمار ارائه‌شده از سوی وزارت دفاع آمریکا، حدود ۸۰ درصد اعضای این ناوگروه برای تمدید خدمت نظامی ثبت‌نام کرده‌اند.

تمسخر هگست وزیر جنگ آمریکا توسط نماینده کنگره آمریکا | درگیری لفظی در کنگره بر سر جنگ با ایران +ویدئو

این اظهارات در حالی مطرح شده است که تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال انرژی در جهان محسوب می‌شود و هرگونه اختلال در تردد نفتکش‌ها از این آبراه می‌تواند بر بازار جهانی انرژی و قیمت نفت تأثیر بگذارد.

ادعاهای مطرح‌شده از سوی هگست درباره میزان عبور نفت و وضعیت نیروهای ناوگروه «آبراهام لینکلن» اظهارات مقام آمریکایی است و جزئیات و آمار دقیق آن نیازمند بررسی با داده‌های مستقل و منابع رسمی کشتیرانی و انرژی است.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه