ارسال به دیگران پرینت

طلای سیاه | نفت

نفت فیزیکی ۱۳۰ دلار شد

| در حالی که قیمت‌های مرجع نفت در محدوده ۱۰۰ الی 108 دلار معامله می‌شود، صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی از رسیدن قیمت فیزیکی طلای سیاه به بیش از ۱۳۰ دلار خبر می‌دهند.

نفت فیزیکی ۱۳۰ دلار شد

در حالی که قیمت‌های مرجع نفت در محدوده ۱۰۰ الی 108 دلار معامله می‌شود، صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی از رسیدن قیمت فیزیکی طلای سیاه به بیش از ۱۳۰ دلار خبر می‌دهند.

در حالیکه نفت اتی برنت حدود 100 دلار معامله می‌شود، اطلاعات رسیده به فارس از یکی صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی حاکی از آن است که با ادامه اختلال در تردد نفتکش‌ها در منطقه و کاهش شدید جریان نفت از تنگه هرمز، قیمت نفت فیزیکی اکنون به بالای ۱۳۰ دلار در هر بشکه رسیده است.انتظار تورمی در بازار محصولات پتروشیمی که پیش‌تر با کاهش واردات نفت چین مطرح شده بود، تا ماه گذشته با کاهش ۲ تا ۳ میلیون بشکه‌ای واردات نفت این کشور تقویت شده است؛ به‌طوری‌که واردات نفت چین از ۱۱.۴ میلیون بشکه به حدود ۸ تا ۸.۵ میلیون بشکه در روز رسید و احتمال تداوم این روند بیشتر شده است.همچنین بر اساس این اطلاعات، جریان نفت عبوری از تنگه هرمز از میانگین ۲۱.۶ میلیون بشکه در روز در پایان سال ۲۰۲۵ به حدود ۴.۹ میلیون بشکه در روز در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۶ رسیده که به معنای کاهش حدود ۷۷ درصدی است.

 

منبع : فارس
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه