دونالد ترامپ | حوثیها
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با حوثیها | ابراز تمایل برای دستیابی به توافق
| دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، مدعی شد واشنگتن در حال گفتوگو با حوثیها است و طرف مقابل نیز تمایل دارد به توافقی دست پیدا کند.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، مدعی شد واشنگتن در حال گفتوگو با حوثیها است و طرف مقابل نیز تمایل دارد به توافقی دست پیدا کند.
ترامپ با اشاره به روند مذاکرات اظهار کرد که تماسها میان دو طرف ادامه دارد و نشانههایی از تمایل برای دستیابی به توافق وجود دارد. او جزئیات بیشتری درباره محتوای این گفتوگوها، چارچوب توافق احتمالی یا زمانبندی آن ارائه نکرد.
این اظهارات در شرایطی مطرح شده است که تحولات مرتبط با درگیریها در دریای سرخ و دریای عرب و وضعیت حملونقل دریایی در این مناطق همچنان مورد توجه قرار دارد. دستیابی به هرگونه توافق میان طرفین میتواند بر وضعیت امنیت کشتیرانی و تحولات منطقه تأثیرگذار باشد.
ترامپ و مرتس درباره تنگه هرمز گفتوگو کردند | تأکید بر بازگشایی مسیرهای دریایی
دیدگاه تان را بنویسید