ارسال به دیگران پرینت

نخست‌وزیر کانادا | دریاچه اونتاریو

کارنی در برابر تغییر نام دریاچه اونتاریو ایستاد | «این دریاچه، آن زمان، اکنون و همیشه اونتاریو خواهد بود»

| در پی امضای فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای تغییر نام دریاچه «اونتاریو» به «دریاچه آمریکا» در اسناد و استفاده رسمی دولت ایالات متحده، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، به این اقدام واکنش نشان داد و بر حفظ نام تاریخی این دریاچه تأکید کرد. این فرمان صرفاً استفاده دولت فدرال آمریکا از نام جدید را الزام‌آور می‌کند و نمی‌تواند کانادا یا نهادهای بین‌المللی را به پذیرش آن وادار کند.

کارنی در برابر تغییر نام دریاچه اونتاریو ایستاد | «این دریاچه، آن زمان، اکنون و همیشه اونتاریو خواهد بود»

در پی امضای فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای تغییر نام دریاچه «اونتاریو» به «دریاچه آمریکا» در اسناد و استفاده رسمی دولت ایالات متحده، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، به این اقدام واکنش نشان داد و بر حفظ نام تاریخی این دریاچه تأکید کرد. این فرمان صرفاً استفاده دولت فدرال آمریکا از نام جدید را الزام‌آور می‌کند و نمی‌تواند کانادا یا نهادهای بین‌المللی را به پذیرش آن وادار کند. 

کارنی با اشاره به پیشینه تاریخی نام «اونتاریو» گفت این نام از واژه‌ای در زبان وندات گرفته شده و بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد؛ یعنی هم پیش از تشکیل کنفدراسیون کانادا و هم پیش از اعلامیه استقلال آمریکا مورد استفاده بوده است. او تأکید کرد که کانادایی‌ها این پهنه آبی را همچنان «دریاچه اونتاریو» خواهند نامید. 

نخست‌وزیر کانادا همچنین در اظهاراتی کنایه‌آمیز گفت: «ما می‌دانیم که آمریکا در حال تغییر است؛ روابط تجاری، سیاست خارجی، بناهای ملی و نام آب‌هایش.» کارنی در پایان تأکید کرد: «کانادایی‌ها همچنین می‌دانند که نام واقعی آن، دریاچه اونتاریو است؛ آن زمان، اکنون و همیشه.» 

این اختلاف نام‌گذاری در حالی شکل گرفته که روابط واشنگتن و اتاوا به‌دنبال تشدید اختلافات تجاری و اعمال تعرفه‌های متقابل، وارد مرحله پرتنش‌تری شده است.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه