ارسال به دیگران پرینت

نیویورک تایمز:

آب‌های ایران و عمان به یکی از خطرناک‌ترین مسیرهای دریایی جهان تبدیل شده است

| بر اساس گزارشی از روزنامه «نیویورک‌تایمز»، دست‌کم ۱۷ دریانورد تجاری از ماه مارس تاکنون در آب‌های ایران، عمان و مناطق پیرامون آن جان خود را از دست داده‌اند؛ آماری که نشان‌دهنده افزایش قابل توجه خطرات برای کشتی‌های تجاری در این منطقه راهبردی است.

آب‌های ایران و عمان به یکی از خطرناک‌ترین مسیرهای دریایی جهان تبدیل شده است
بر اساس گزارشی از روزنامه «نیویورک‌تایمز»، دست‌کم ۱۷ دریانورد تجاری از ماه مارس تاکنون در آب‌های ایران، عمان و مناطق پیرامون آن جان خود را از دست داده‌اند؛ آماری که نشان‌دهنده افزایش قابل توجه خطرات برای کشتی‌های تجاری در این منطقه راهبردی است.
این گزارش در حالی منتشر شده که حدود شش ماه از آغاز درگیری‌ها و تنش‌های نظامی در منطقه می‌گذرد و آبراه‌های اطراف ایران و عمان همچنان با شرایطی پرخطر برای تردد شناورها مواجه هستند.
اهمیت این موضوع از آن جهت است که منطقه خلیج فارس و دریای عمان یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال انرژی و تجارت دریایی در جهان به شمار می‌رود و هرگونه ناامنی در این محدوده می‌تواند بر فعالیت شرکت‌های کشتیرانی، هزینه حمل‌ونقل و روند انتقال محموله‌های انرژی تأثیر بگذارد.
نیویورک‌تایمز با اشاره به تلفات دریانوردان تجاری، وضعیت کنونی را نشانه‌ای از تداوم خطرات برای خدمه کشتی‌ها و شناورهای غیرنظامی دانسته است. استمرار این شرایط همچنین نگرانی‌ها درباره امنیت کشتیرانی بین‌المللی و آینده تردد در یکی از حیاتی‌ترین آبراه‌های جهان را افزایش داده است.

کرایه نفتکش‌ها در تنگه هرمز ۱۷ برابر شد | هزینه اجاره نفتکش‌های غول‌پیکر به رکورد ۵۱۰ هزار دلار در روز رسید

با ادامه تنش‌ها، شرکت‌های کشتیرانی و خدمه شناورها ناچارند خطرات احتمالی ناشی از درگیری‌ها و ناامنی‌های منطقه‌ای را در تصمیم‌گیری‌های خود برای عبور از این مسیرها در نظر بگیرند؛ موضوعی که می‌تواند در صورت تداوم، پیامدهای گسترده‌ای برای تجارت دریایی و بازار انرژی به همراه داشته باشد.
 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه