ارسال به دیگران پرینت

سپاه | هشدار سپاه پاسداران

سپاه هشدار داد | احتمال وقوع انفجار برای شهروندان این منطقه

| سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عملیات انفجار کنترل‌شده مهمات باقیمانده از جنگ در اطراف شهرستان بهمئی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ انجام خواهد شد و از مردم خواسته شده برای حفظ ایمنی، از منطقه دوری کنند.

سپاه هشدار داد | احتمال وقوع انفجار برای شهروندان این منطقه

سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عملیات انفجار کنترل‌شده مهمات باقیمانده از جنگ در اطراف شهرستان بهمئی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ انجام خواهد شد و از مردم خواسته شده برای حفظ ایمنی، از منطقه دوری کنند.

سپاه با هشدار درباره کنترل‌شده مهمات به‌جامانده از جنگ در بهمئی اعلام کرد: این عملیات از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در نقاط مشخص‌شده اطراف شهرستان اجرا خواهد شد.

روابط عمومی سپاه ناحیه بهمئی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده به‌جامانده از دوران جنگ، امروز جمعه در حاشیه شهرستان بهمئی انجام می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: این عملیات از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در نقاط مشخص‌شده اطراف شهرستان اجرا خواهد شد و در جریان آن صدای چند انفجار در منطقه شنیده می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه، انفجارهای یادشده کاملاً برنامه‌ریزی‌شده، ایمن و تحت کنترل نیروهای تخصصی انجام می‌شود و با هدف پاک‌سازی منطقه از مهمات عمل‌نکرده و کاهش مخاطرات احتمالی صورت می‌گیرد.

روابط عمومی سپاه ناحیه بهمئی ضمن درخواست از شهروندان برای حفظ آرامش تأکید کرده است: صدای انفجارهای احتمالی ناشی از این عملیات بوده و هیچ‌گونه خطری متوجه ساکنان منطقه نیست.

در پایان این اطلاعیه از مردم خواسته شده است ضمن پرهیز از حضور غیرضروری در محدوده اجرای عملیات، در صورت شنیدن صدای انفجار، از هرگونه نگرانی خودداری کرده و اخبار مربوط را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.

 
منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه