محسن رضایی:
اجازه ایجاد کریدور دوم در تنگه هرمز را نمیدهیم | هشدار درباره پیامدهای ادامه محاصره ایران +تصویر
| محسن رضایی با اشاره به تحولات اخیر پیرامون تنگه هرمز و افزایش فشارها علیه ایران، تأکید کرد که جمهوری اسلامی اجازه ایجاد مسیر یا کریدور دوم در این آبراه راهبردی را نخواهد داد. وی هشدار داد که در صورت تداوم محاصره و اقدامات خصمانه، نیروها و شناورهای آمریکایی با پیامدهای جدی مواجه خواهند شد.
محسن رضایی با اشاره به تحولات اخیر پیرامون تنگه هرمز و افزایش فشارها علیه ایران، تأکید کرد که جمهوری اسلامی اجازه ایجاد مسیر یا کریدور دوم در این آبراه راهبردی را نخواهد داد. وی هشدار داد که در صورت تداوم محاصره و اقدامات خصمانه، نیروها و شناورهای آمریکایی با پیامدهای جدی مواجه خواهند شد.
محسن رضایی اظهار کرد: اگر محاصره ایران ادامه پیدا کند، کشتیها و نیروهای آمریکایی با خطرات و تلفات جدی روبهرو خواهند شد.
وی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد واشنگتن افزود: ایالات متحده باید رفتار خود را تغییر دهد؛ در غیر این صورت، جمهوری اسلامی ایران این وضعیت را تحمل نخواهد کرد.
رضایی همچنین تصریح کرد که ایران هرگز اجازه باز شدن یک کریدور یا مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهد داد و در برابر هرگونه اقدامی که بهزعم تهران امنیت و منافع ملی کشور را تهدید کند، واکنش نشان خواهد داد.
دیدگاه تان را بنویسید