ارسال به دیگران پرینت

توافقنامه‌های شنگن | لغو توافقنامه‌های شنگن

اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر مهاجران بالا گرفت | ایتالیا توافقنامه شنگن را تعلیق کرد

| ایتالیا با تعلیق توافقنامه‌های شنگن با اسپانیا، به هجوم گسترده مهاجران از مراکش به منطقه سبته واکنش نشان داد و اختلافات دو کشور را افزایش داد.

اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر مهاجران بالا گرفت | ایتالیا توافقنامه شنگن را تعلیق کرد

ایتالیا با تعلیق توافقنامه‌های شنگن با اسپانیا، به هجوم گسترده مهاجران از مراکش به منطقه سبته واکنش نشان داد و اختلافات دو کشور را افزایش داد.

 ایتالیا از اتحادیه اروپا خواسته اسپانیا را از منطقه شنگن اخراج کند. دلیل این درخواست، موج بزرگ ورود مهاجران به شهر سئوتای اسپانیاست که تلفات زیادی هم داشته است.

نخست‌وزیر ایتالیا می‌گوید اسپانیا نتوانسته مرزهایش را کنترل کند و این موضوع امنیت کل اروپا را تهدید می‌کند. وزیر خارجه ایتالیا هم حرف او را تأیید کرده. این ماجرا باعث شده بحث داغ مرزها و مهاجرت در اروپا دوباره جان بگیرد.

ایتالیا جمعه شب اعلام کرد که در واکنش به هجوم گسترده مهاجران از مراکش به منطقه سبته در اسپانیا، توافقنامه‌های شنگن با اسپانیا را به حالت تعلیق درآورد.

 

منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه