ارسال به دیگران پرینت

پرونده انضباطی علیه آرژانتین | فیفا

فیفا علیه آرژانتین پرونده انضباطی تشکیل داد | نمایش بنر «مالویناس» پس از صعود به فینال زیر ذره‌بین کمیته انضباطی

| فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) اعلام کرد به دنبال نمایش بنری با مضمون «مالویناس متعلق به آرژانتین است» از سوی اعضای تیم ملی آرژانتین، پرونده‌ای انضباطی علیه این تیم تشکیل داده است.

فیفا علیه آرژانتین پرونده انضباطی تشکیل داد | نمایش بنر «مالویناس» پس از صعود به فینال زیر ذره‌بین کمیته انضباطی
فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) اعلام کرد به دنبال نمایش بنری با مضمون «مالویناس متعلق به آرژانتین است» از سوی اعضای تیم ملی آرژانتین، پرونده‌ای انضباطی علیه این تیم تشکیل داده است.
این بنر پس از پیروزی آرژانتین مقابل انگلیس و صعود به فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به نمایش درآمد. موضوع جزایر مالویناس (فالکلند) یکی از اختلافات دیرینه میان آرژانتین و بریتانیا به شمار می‌رود و طرح آن در رویدادهای ورزشی همواره حساسیت‌هایی را به همراه داشته است.
با وجود آغاز روند بررسی این پرونده، فیفا اعلام کرده است هرگونه تصمیم انضباطی یا محرومیت احتمالی پس از برگزاری دیدار فینال اعمال خواهد شد؛ بنابراین بازیکنان مرتبط با این پرونده مجاز خواهند بود در دیدار نهایی جام جهانی برای تیم ملی آرژانتین به میدان بروند.

هدیه‌ای تاریخی برای قهرمان جام جهانی | فیفا برای نخستین بار «انگشتر قهرمانی» را به فاتح جام جهانی اهدا می‌کند +تصویر

انتظار می‌رود کمیته انضباطی فیفا پس از پایان رقابت‌های جام جهانی، با بررسی گزارش‌های رسمی و مستندات موجود، درباره این پرونده تصمیم‌گیری و نتیجه نهایی را اعلام کند.
 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه