ارسال به دیگران پرینت

تنگه هرمز | حادثه دریایی

انفجار در نزدیکی تنگه هرمز؛ سنتکام مدعی حمله متقابل به ایران شد

| براساس گزارش این سازمان انگلیسی، صدای انفجارهایی در سواحل عمان شنیده شد که ناشی از حمله به یک کشتی متخلف بود.

انفجار در نزدیکی تنگه هرمز؛ سنتکام مدعی حمله متقابل به ایران شد

براساس گزارش این سازمان انگلیسی، صدای انفجارهایی در سواحل عمان شنیده شد که ناشی از حمله به یک کشتی متخلف بود.

سازمان دریانوردی بریتانیا همچنین گزارش داد: خدمه نفتکش مورد هدف در هرمز سالم هستند. کاپیتان این نفتکش گزارش داد بر اثر اصابت یک پرتابه ناشناخته کشتی متحمل خساراتی شده اما همه خدمه در سلامت هستند.

این حادثه در حالی است که صداوسیما در سیریک گزارش داده بود ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه جمعه شب صدای سه انفجار در اسکله طاهرویی سیریک شنیده شد. یک منبع آگاه نظامی علت این انفجارها را اصابت پرتابه به محدوده اسکله طاهرویی سیریک بیان کرد.این منبع آگاه نظامی گفت: حدود ۵ ساعت پیش چند شلیک اخطار از شهرستان سیریک به شناورهای متخلف‌ در تنگه هرمز پرتاب شد. همچنین شنیده ها از شلیک دو موشک اخطار ساعاتی پیش از حوالی کرپان به سمت تنگه هرمز حکایت دارد.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا(سنتکام) نیز  اعلام کرد که واشنگتن در پاسخ به حمله‌ای ادعایی که یک کشتی تجاری را هدف قرار داده بود، اقدام به انجام حملاتی علیه ایران کرده است.

منبع : ایسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه