ارسال به دیگران پرینت

امارات | امارات متحده عربی

مارک لوین: امارات به این نتیجه رسیده که ایران جایی نمی‌رود | ابوظبی سیاست جدیدی را در پیش گرفته است

| مارک لوین، تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه، در یادداشتی نوشت که امارات متحده عربی با نگاه به تحولات اخیر منطقه، به این جمع‌بندی رسیده است که جمهوری اسلامی ایران نه تنها تضعیف نشده، بلکه جایگاه خود را در منطقه تثبیت کرده است.

مارک لوین: امارات به این نتیجه رسیده که ایران جایی نمی‌رود | ابوظبی سیاست جدیدی را در پیش گرفته است

مارک لوین، تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه، در یادداشتی نوشت که امارات متحده عربی با نگاه به تحولات اخیر منطقه، به این جمع‌بندی رسیده است که جمهوری اسلامی ایران نه تنها تضعیف نشده، بلکه جایگاه خود را در منطقه تثبیت کرده است. از سوی دیگر، ابوظبی به این باور رسیده که آمریکا دیگر قصد یا توان انجام اقدام نظامی جدی علیه ایران را ندارد؛ بنابراین، بهترین راهکار، نزدیکی و مدارا با تهران است.

مارک لوین:  امارات به اطرافش نگاه کرده و به این نتیجه رسیده که جمهوری اسلامی جایی نمی‌رود و کشور ما آمریکا هم دیگر قصد هیچ اقدام نظامی جدی‌ای ندارد، برای همین دارد به ایران نزدیک‌تر می‌شود و با آن مدارا می‌کند.

photo_2026-06-26_22-34-43

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه